Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
Köszi az infot!
L.
Szia! Én a vaterán rendeltem gyertyát és viszonylag elég gyorsan megkaptam.
Nem akar valaki DRZ-t venni? már jó ideje nem volt használva, de teljesen jó állapotba van. Földesen nemigen jártam vele, csak a másik gumija kopott azért van rajt cross.
http://auto-motor.vatera.hu/al...

én ettől az eladótól vettem
én vaterán vettem, 1 héten belül meg is kaptam
énis igy jártam, csak én 23e-el vettem, és 30nál hullott darabokra a hajtókar csapágy, a henger meg már kuka volt mert nekem is belehúzott a nikasilba... most még beletettem 4500at az új hengerrel és még csak az olajat se csipegeti
Sziasztok! Eladnám a DRZ-m. Kipróbálok egy kis KTM-et...
A legjobb barátomnak odaadnám,olyan állapotban van.
http://kepesmotor.hu/suzuki-en...
Csörögni kezdett aztán egyre hangosabban.
Szervizbe került aztán kaptam a szörnyű hírt : Hengerről a nikaszil lement a a dugónak annyi meg hajtókaros is!
Lehet a sok hosszú út majd nyélgázon vagy már úgy vettem nem tudom? 5000 Km volt benne mikor került hozzám most volt 26000-be.
A szerelőm mondta , hogy a gyári légszúró a ragasztásnál kicsit szét van menve (benzinbe szoktam mosni) Szóval nem tudom.
Az fura volt ,hogy a vége fele ahogy már elkezdett halkan csörögni meg nőtt a üzemanyag fogyasztása, és csipegette is az olajat.
Mind1 most már új kell minden bele. Ez van.
mi lett vele hogy hengert kell cserélni
Szerintem a Bárdiautóban van, nem cska motorhoz használták ezt a gyertyát hanem egyes alfaromeo autókba is
Sziasztok!

Ezt az ajánlatot kaptam erre a hengerre!
http://bikepartssupermarket.co...
Szerintetek jó minőség ismeri valaki?
Dear karesz12,

Hi. Yes we can deliver to Hungary. It will be a total of 329.00 GBP.

Kind regards.
Bikepartssupermarket.com
Szia Dávid!

Írd meg majd ha tudtál henger szettet szerezni!
Kösz

Karesz.
Sziasztok
Van tippetek hol kaphatok lehetőleg készletről NGK CR8EIX gyertyát? Mindenki rendelésre hozná nekem meg kellene gyorsan...
Köszi
L.
igen
Az tényleg jó lenne, de én nem tudok onnan rendelni, de van aki az apróba hírdet, hogy ő megrendeli, persze jutalékért. Lhet hogy az lenne a megoldás
Üdv!
Veled találkoztam szombaton Kalocsán?
ok. de szivesen lefényképezném előbbb hátha neked mond valamit, ugyanis minden nap motorozom vele. dobj egy e-mailt.
marcsanyi1em@t-online.hu
izgalmasnak hangzik ha esetleg nagyon kell az a tárcsa szedd le küld el póstán és csinálok neked egy anyagból kokány nélkül
Sziasztok!
Nemrégiben vásároltam én is egy DRZ-t így gondoltam csatlakozom a fórumhoz is mert biztos kelleni fog majd néhány jótanács vagy válasz, ha gondom akad, meg mások élménybeszámolóira is kíváncsi vagyok.
amúgy ez lenne alegjobb megoldás valszeg, mert nem csak nekünk kéne, vki rendel vagy 5 szettet és eladja itt a fórumon
majd valamikor lehet én is bekukkantok RMC be , nem lakok tőlük túl messze...
tudsz ebayröl rendelni? mert ha igen akkor megvenném töled ha rendelsz többet
Annak nem őrülök, akkor vmi mást kell kitalálni.Az enyém még pár km-t bírni fog, de utána. Ezt jól összehozták suzukiék