Nem akar valaki DRZ-t venni? már jó ideje nem volt használva, de teljesen jó állapotba van. Földesen nemigen jártam vele, csak a másik gumija kopott azért van rajt cross.
énis igy jártam, csak én 23e-el vettem, és 30nál hullott darabokra a hajtókar csapágy, a henger meg már kuka volt mert nekem is belehúzott a nikasilba... most még beletettem 4500at az új hengerrel és még csak az olajat se csipegeti
Csörögni kezdett aztán egyre hangosabban.
Szervizbe került aztán kaptam a szörnyű hírt : Hengerről a nikaszil lement a a dugónak annyi meg hajtókaros is!
Lehet a sok hosszú út majd nyélgázon vagy már úgy vettem nem tudom? 5000 Km volt benne mikor került hozzám most volt 26000-be.
A szerelőm mondta , hogy a gyári légszúró a ragasztásnál kicsit szét van menve (benzinbe szoktam mosni) Szóval nem tudom.
Az fura volt ,hogy a vége fele ahogy már elkezdett halkan csörögni meg nőtt a üzemanyag fogyasztása, és csipegette is az olajat.
Mind1 most már új kell minden bele. Ez van.
Sziasztok!
Nemrégiben vásároltam én is egy DRZ-t így gondoltam csatlakozom a fórumhoz is mert biztos kelleni fog majd néhány jótanács vagy válasz, ha gondom akad, meg mások élménybeszámolóira is kíváncsi vagyok.
Köszi az infot!
L.