Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali !vkinek nem lenne eladó drz hátsó lábtartója?ha igen mennyiért?köszi
sziasztok!
Múlthéten feltettem két GUMI-BELSŐT, DR-Z 400-ashoz
érdeklődtetek is utána, és ígértem további adatokat, mert nem tudtam a pontos méreteket!
ezt most pótolnám!
Ára: 4 000,- Ft / db kettő van belőle...
Hali.Mindenki.
DRZ 400 Motor blokk egyben Eladó!
DRZ 400 Bontott motorblokk alkatrészek Eladók!
Kerekek,Elektronika,Műanyagok(fehér,fekete,sárga),Műszerf
al,Kormányok(22-28mm),Teleszkópok,Lengőkarok,Vázak,Segédvázak,Tan
kok(fekete,sárga),Tartályok,Vezeték kötegek,Lámpák,Tükrök,Rendszám tartók,Üllések,Légszürők,Indexek,Kipufogó rendszerek(Gyári,Yoshimura RS3 Off Road rendszer)Fékrendszerek,Karok,Bovdenek,Kapcsolók,+nagyon sok minden.
Írj vagy hívj!
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213
http://www.kepesmoto
r.hu/motor...

az első 100km-en kell húzni neki igazából, legyen nagy terhelés meg motorfék, amit bír, különben nem fog zárni a gyűrű rendesen és gyenge lesz. első max. 100km után pedig olajcsere.

http://www.mototuneusa.com/bre...
100km sztem nem elég, nekem henger+dugó csere volt, 1000km-t járattam, aztán még 500at lájtosabban, csak utánna kezdtem tépni neki izomból
Tisztelt Drz tulajok

1 kérdésem lenne ha uj dugo van a motorba kb hány km kell a bejáratásához 100km elég vagy még járasam
köszi előre is
további szép napot
We Love Dirt!
2011. május 14. - Monor, Motocross pálya
promo
Szeva.

Mi lesz helyette?
Van sm segédváz és van lábtartó is.
20-5-636-213
Visszapattan a mail mailer-daemon-nal.. freemailröl menne.
Erre az email-re (dsaregi@gmail.com) küldd el légyszíves név/lakcím, hogy beazonosítsam a cuccot, többet is kaptam a múlt héten! Ezek között egy van, amelyik egynapos időgarantált küldeményként jött (gondolom, a tiéd az), most azt csinálom, a hét közepén megyen is vissza!
Nem jött mail.
üdv.
Hali!

Nem akarom eladni, mert szeretem a hangját, de a cserébe lehet, hogy benne lettem volna.
köszönöm ! még egy kérdéssel zavarnám, napokban meglesz az én tekercsem? kellemes husvéti ünnepeket!
ment..
nagy.david@kalocsakom.hu
ide írj vagy hívj!
üdv.
DRZ-e (RMZ dob) videó nincs+az nem is adja vissza a hangját
mi lesz/van helyette
Szia!

A segédvázba beszámolsz egy e-s segédvázat? Lábtartóid vannak rá? Mennyi lenne?
Inkább fordítva szokott történni: az elektronika meghibásodása miatt ég le a tekercs! Ha nem szabályoz le az elektronika, a végtelenségig tölti az aksit, az is tönkremegy - kiforrja a savat -, és leég a generátor.
Ebben az esetben, ha ledarált - vagy simán leégett - a tekercs, és nem ad gyújtást, és nem tölt, attól külön nem keletkezik baj!
Ha szűrőt is cserélsz akkor 1,8l olaj kell bele!
Mi 9-kor indultunk. Vegig csopogott, legalabb nem porzott. A fű meg ugy csuszott mint a taknyos hal;)
itt az idő is szar, lehet én se megyek sehova...
Akkor ma nem csapatunk egyutt;)