Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekelne 320 as tárcsa. 20/5295116
Kiderül a 7 en.
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Üdv
van 300km/h ig mérő óra
cateye velo 5 és 8 pá rezer ftos órák
segitség kéne nekem S.O.S
ven egy suzuki dr-em,gáz adásra torpanik és nem pörög ki padló gázon,és durrog.Már a második szerelönél van de idáig öse jutott vele elöbbre.Van olyan hogy megcsinálhatatlan motor?
Na, elviszik az Sm szettet?
Egybe szeretném eladni.
A héten elvileg jönnek érte.
Ha véletlen megmarad jelzem.
Amúgy 112 szemes.
Én most le is teszteltem, eleinte jónak tűnt, de 53 km/h után nullázódott, nem tudja követni szerencsétlen :) Amúgy jól működött. nekem aszfalt / könnyűterep gumi van fent, az első 21"-os gumi külső kerülete mért adat szerint 2200 mm, 1100-ra állítottam a kerületet a kilóméterórában, és jól is mért kb., de így már nem tud 99-et sem mérni...
Szia, érdekelne a DID VM lánc, hány csapos, mennyit kérnél érte...?
nah ez a felezés még nekem nem jutott eszembe
bicili km órát használok énis. csak ha 99 fölött megyek akkor a kmeket se jól számolja meg mindnet összevissza.
Ok beszélgetünk szerdán.
Használt igen.
ELADÓ!
SM szett kompletten!
D.I.D 520VM Lánc 500 km futott!
Lánckerekek 13-14első,41,44hátsó.
Lucas fékadapter arany szinű.
Féktárcsák,Fékbetétek.
SM Első sárvédő.
Bukógombák.
Gumik Pirelli Diablo Supercorsa.120/70/17 150/60/17
20-5-636-213
Hali Mindenki!
Lenne pár eladó cuccom!
E kuplung bovden 7eft.
SM Lábtartó 15eft.
Dekni ÚJ 25eft.
Tömítés 3eft.
SM Teló komplett 70eft.
stb....stb.......
20-5-636-213
Köszi! Használtat ugye?
Rád csörgök mindenképp!
Hali.
Eddig úgy néz ki tudok szerezni hengerszettet.
Csereg rám szerda körül.
Addigra kiderül.
üdv.
Ez nagyon jó kérdés, én is várom rá a választ, addig is arra gondoltam, hogy használom a 99-ig mérő kerékpár kilóméterórát, úgy, hogy fele akkorára állítom a kerék kerületének értékét, ha ez lehetséges, és akkor a kijelzett értékeket felszorzom kettővel... 99km/h x 2= 198km/h -ig mérne sebességet :)
Mit gondoltok erről? Vapor, vagy egyéb sebesség mérő alkalmatosságot nem lehet itthon kapni? (bőven 30.000 alatt)
Hali mindenkinek itt a tavasz mindenki a szabadba jönnek az akciók én is AKCIÓ san adom féktárcsáim rendelés esetén ajándékot mellékelek a dobozban ami meg lepetés de biztos örömet fog okozni ilyen még talán sehol sem volt boltban ilyet biztos nem kapsz szóval a MEGLEPETÉSES AKCIÓS FÉKTÁRCSÁT KERESD legyen az hullámos vagy gyári akár milyen egyedi nálam biztos meg találod (msn elérhetőség az adatlapomon)
sziasztok
tud valaki drze-re műszerfalat ami olcsó megbízható könnyen beszerelhető és 100 felett is mér?
172ezer volt a hengerszett, de a szerelőm intézte... de ugyanebbe az árban van a motoroswebaruhaz.hu-n is úgy tudom...
jó kérdés, de szerintem ha nem versenykörülmények között van használva és mindig van kenés akkor kb annyit kéne tudnia a hengernek mint a gyárinak... viszont a hajtókar meg a csapágyak nem bírják már annyira a többlet terhelést az biztos
szted mennyit mennek el ezek a hengerek? km-ben? tudom használat függő meg ilyenek de úgy mégis kb.
Alkatrészek :beírod suzuki drz és dobja,de a használtauto.hu is fenn van motor alkatrészek: drz.