Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
segitség kéne nekem S.O.S
ven egy suzuki dr-em,gáz adásra torpanik és nem pörög ki padló gázon,és durrog.Már a második szerelönél van de idáig öse jutott vele elöbbre.Van olyan hogy megcsinálhatatlan motor?
Én most le is teszteltem, eleinte jónak tűnt, de 53 km/h után nullázódott, nem tudja követni szerencsétlen :) Amúgy jól működött. nekem aszfalt / könnyűterep gumi van fent, az első 21"-os gumi külső kerülete mért adat szerint 2200 mm, 1100-ra állítottam a kerületet a kilóméterórában, és jól is mért kb., de így már nem tud 99-et sem mérni...
nah ez a felezés még nekem nem jutott eszembe
bicili km órát használok énis. csak ha 99 fölött megyek akkor a kmeket se jól számolja meg mindnet összevissza.
ELADÓ!
SM szett kompletten!
D.I.D 520VM Lánc 500 km futott!
Lánckerekek 13-14első,41,44hátsó.
Lucas fékadapter arany szinű.
Féktárcsák,Fékbetétek.
SM Első sárvédő.
Bukógombák.
Gumik Pirelli Diablo Supercorsa.120/70/17 150/60/17
20-5-636-213
Hali Mindenki!
Lenne pár eladó cuccom!
E kuplung bovden 7eft.
SM Lábtartó 15eft.
Dekni ÚJ 25eft.
Tömítés 3eft.
SM Teló komplett 70eft.
stb....stb.......
20-5-636-213
Ez nagyon jó kérdés, én is várom rá a választ, addig is arra gondoltam, hogy használom a 99-ig mérő kerékpár kilóméterórát, úgy, hogy fele akkorára állítom a kerék kerületének értékét, ha ez lehetséges, és akkor a kijelzett értékeket felszorzom kettővel... 99km/h x 2= 198km/h -ig mérne sebességet :)
Mit gondoltok erről? Vapor, vagy egyéb sebesség mérő alkalmatosságot nem lehet itthon kapni? (bőven 30.000 alatt)
Hali mindenkinek itt a tavasz mindenki a szabadba jönnek az akciók én is AKCIÓ san adom féktárcsáim rendelés esetén ajándékot mellékelek a dobozban ami meg lepetés de biztos örömet fog okozni ilyen még talán sehol sem volt boltban ilyet biztos nem kapsz szóval a MEGLEPETÉSES AKCIÓS FÉKTÁRCSÁT KERESD legyen az hullámos vagy gyári akár milyen egyedi nálam biztos meg találod (msn elérhetőség az adatlapomon)
jó kérdés, de szerintem ha nem versenykörülmények között van használva és mindig van kenés akkor kb annyit kéne tudnia a hengernek mint a gyárinak... viszont a hajtókar meg a csapágyak nem bírják már annyira a többlet terhelést az biztos
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
van 300km/h ig mérő óra
cateye velo 5 és 8 pá rezer ftos órák
ven egy suzuki dr-em,gáz adásra torpanik és nem pörög ki padló gázon,és durrog.Már a második szerelönél van de idáig öse jutott vele elöbbre.Van olyan hogy megcsinálhatatlan motor?
A héten elvileg jönnek érte.
Ha véletlen megmarad jelzem.
Amúgy 112 szemes.
bicili km órát használok énis. csak ha 99 fölött megyek akkor a kmeket se jól számolja meg mindnet összevissza.
SM szett kompletten!
D.I.D 520VM Lánc 500 km futott!
Lánckerekek 13-14első,41,44hátsó.
Lucas fékadapter arany szinű.
Féktárcsák,Fékbetétek.
SM Első sárvédő.
Bukógombák.
Gumik Pirelli Diablo Supercorsa.120/70/17 150/60/17
20-5-636-213
Lenne pár eladó cuccom!
E kuplung bovden 7eft.
SM Lábtartó 15eft.
Dekni ÚJ 25eft.
Tömítés 3eft.
SM Teló komplett 70eft.
stb....stb.......
20-5-636-213
Rád csörgök mindenképp!
Eddig úgy néz ki tudok szerezni hengerszettet.
Csereg rám szerda körül.
Addigra kiderül.
üdv.
Mit gondoltok erről? Vapor, vagy egyéb sebesség mérő alkalmatosságot nem lehet itthon kapni? (bőven 30.000 alatt)
nekem ilyen van
tud valaki drze-re műszerfalat ami olcsó megbízható könnyen beszerelhető és 100 felett is mér?