Sziasztok kellene nekem nagyon egy 2003 as drz-400e service manuál ha valaki tudna segíteni hogy honnan tölthetném le nagyon meg köszönném előre is köszi mindenkinek
városban szaladgálásra vegyél robogót! egy drz nem arra való.
én nem tagadom le, hogy rendeltetésszerűen használtam, viszont
karban van tartva. nem 6ezer km-enként kap új olajat és nem is úgy megy mint egy gyári SM...
Hy!
Ezt a motort nézegetted?A 10 LE és a kicsit kisebb súly miatt az E modellt javasolnám!A DRZ blokk nyilván strapabíró blokk,azért a hangja elárulja,ha valami nem oké!Természetesen a sajátos DRZ -s zakatolást leszámítva amit úgy imádunk!:)Kotyogó futómű,vagy kormánycsapágy baj lehet,meg nem árt megnézni az olajat,mert ha elszenesedett,"darabos" olajat találsz benne akkor valószínű szartak a karbantartására...
A képen a vas szép,gázgyorsítós rendszer...hmm jóó lehet
hát én erröl annyit tudok hogy ritka mint a fehér holló mert tudtommal csak régebbi drz-ken jelent meg a berúgó kar és asszem 2000 töl már önindítós asszem utoljára használtat olyan 35 40 körül láttam ha jól emlékszem...
Szia ez csak úgy oldható meg ha a végét átalakítod nagyobbra mert úgy van ahogy az előttem szóló is mondta hogy vastagabb a cső az E nél mint az S nél és ezáltalál az max belemegy de rá nem fog
Sziasztok! Segítségeteket akarnám kérni abban, hogy mi a különbség a dr-z e- és s-típúsa között? milyen különbségek vannak? Én egy 2004-es e típust néztem elvileg megvételre. Milyen dolgokra kell odafigyelni vételekor, miből lehet kiszűrni az állapotát? előre is köszi mindenkinek.
Helló!
Köszi A te mocid se rossz Azt meg tudod mondani esetleg hogy mi a különbség az 5000 10w-40 és az 5100 10w-40 között? Mert szerintem a leírásuk is ugyanaz.
http://www.drzparts.com/2010/0...
itt a szett árára 195 dollcsit írnak. Mondjuk az nekem kicsit sok. Akkor inkább veszek egy új aksit. :D
Apropó, nem tud valaki jó árba aksit?
én nem tagadom le, hogy rendeltetésszerűen használtam, viszont
karban van tartva. nem 6ezer km-enként kap új olajat és nem is úgy megy mint egy gyári SM...
Ezt a motort nézegetted?A 10 LE és a kicsit kisebb súly miatt az E modellt javasolnám!A DRZ blokk nyilván strapabíró blokk,azért a hangja elárulja,ha valami nem oké!Természetesen a sajátos DRZ -s zakatolást leszámítva amit úgy imádunk!:)Kotyogó futómű,vagy kormánycsapágy baj lehet,meg nem árt megnézni az olajat,mert ha elszenesedett,"darabos" olajat találsz benne akkor valószínű szartak a karbantartására...
A képen a vas szép,gázgyorsítós rendszer...hmm jóó lehet
440 hotcams yoshi rendszer + enduro szett + sok minden
de még hogy mikor lesz eladó az még a jövő zenéje
várom válaszod
most kereshetek másikat....
aki tud DRZ SM-et ajánlani, jó állapotút, jó árban azt tegye meg
Köszi A te mocid se rossz Azt meg tudod mondani esetleg hogy mi a különbség az 5000 10w-40 és az 5100 10w-40 között? Mert szerintem a leírásuk is ugyanaz.
Lenne pár ELADÓ cuccom!
Gyári SM-S sárvédő toldat.
Gyári SM-S hátsó lábtartók.
SM Sárvédők Sárga-Fekete.
SM-S Gyári tükrök.
SM-S Gyári indexek.
SM Műszerfal,Gyári fékrendszerek,SM teleszkópok,karok felfogatással,lengővilla,légszűrőház,stb............
Gyári Excel kerekek 90% Gyári gumikkal gyönyörű állapotban tárcsákal vagy tárcsák nélkül!
+még nagyonsok minden DRZ-k hez!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
Tárcsákkal vagy nélkül.
érd:06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu