Nem tudja valaki, ha egy 2007 es dr-z re felrakok egy régebbi jobbos kormány kapcsolót, akkor le tudom kapcsolni a tompított fényszórót?
Tehát be van kábelezve ez a lehetőség ,ott a csatlakozó?
Mert akkor keresek ilyen kapcsolót!
Sziasztok!
Kérdezném, hogy 400e krosszgumival szereleve, mennyi legyen a keréknyomás?
Igazándiból füves és kemény földútakon szoktuk használni!
Köszi előre is!
De jó, hogy mondod, ez eszembe sem jutott, pedig szereltem már így ilyesmit. Nem volt időm még foglalkozni vele, de azt fogom tenni. Remélem össze is tudom rakni, mire visszajön a motoros idő.
Kösz a tippet!
En ugy szedtem le, hogy a motor sebessegben volt, a hatso feket taposta a haver (vagy kikotod kabelkotegelovel:), onnantol all a kuplungkosar es siman krovazhatod.
A hiányos körmöknek egy vonalba kell esnie, az összesnek, gyárilag is. A kosár leszedését csak célszerszámmal érdemes leszedni, mert anélkül csak kókányolás van.
Üdv mindenkinek!
E drz-hez keresek hátsó sárvédő alatt található rendszámtábla tartót ledes lámpával.nagyon kellene mert az enyém már össze volt törve a motor vásárlásakor.... :(
segítségeket e-mailben várom:bek_tamas@freemail.hu
Segítsetek,köszi. !
Nem tudom, hogy egy vonalba kell -e esnie a hiányos körmöknek, de úgy fogom tenni. Igazából azt nem tudom, hogy a leg utolsó lamellát, ami a leg külsőbb is a külsőkörmösök között, azt miért teszik gyárilag másik helyre, mint a többi külsőkörmös lamella körmét. Vágenzi, hogy mit hablatyolok össze? :)
Anyagbeszerzés előtt tovább kell szednem, mert látnom kell, mi hiányozhat még a rossz szerelések miatt...
Vannak furatok a kuplung kosáron, ahol az olajat továbbítja a lamellák közé, de hol jön be az olaj a kuplunghoz, és hogy tudnám tesztelni?
És célszerszám nélkül, hogy lazítsam le a kuplung szerkezet anyáját, levegő kulccsal, vagy normál crova, de akkor hogy tartsak ellent...
A lamelláknál elvileg a kis lyukaknak egy helyre kell esnie úgy kell őket berakni, így kap olajat rendesen. Ráadásul minden egyes kopó lamella között egy acél lamellának kell lennie. Tehát póbáld ki először úgy berakni a lamellákat, hogy azok a kis lyukak egy helyre essenek az összes lamellán.
Összegyűjtöttem képeket a manualból, hogy mi hiányzik a mocimból, mi lehet a hiba... Segítségeteket kérem, mit hol tudok beszerezni, vagy van-e nektek használtan...
(remélem megjelenik a kép)
1. Hiányzik a képen látható két acél gyűrű.
2. A külső lamella nem a képen látható helyre volt illesztve, hanem oda ahová a többi is.
3. A belső lamella nem olyan, mint a nyíllal jelölt, hanem olyan mint a többi...
4. Ilyen olaj leeresztőnek kellene lennie a blokk alján? Mert az enyémben nincs mágnes, vmi esztergányos készítette...
Tehát be van kábelezve ez a lehetőség ,ott a csatlakozó?
Mert akkor keresek ilyen kapcsolót!
Valamilyen elérhetőséget kérhetnék?Mert az adatlapodon semmit nem találtam.Egy motorral kapcsolatban szeretnék veled konzultálni.
Üdv.:István
Kérdezném, hogy 400e krosszgumival szereleve, mennyi legyen a keréknyomás?
Igazándiból füves és kemény földútakon szoktuk használni!
Köszi előre is!
Kösz a tippet!
E drz-hez keresek hátsó sárvédő alatt található rendszámtábla tartót ledes lámpával.nagyon kellene mert az enyém már össze volt törve a motor vásárlásakor.... :(
segítségeket e-mailben várom:bek_tamas@freemail.hu
Segítsetek,köszi. !
Anyagbeszerzés előtt tovább kell szednem, mert látnom kell, mi hiányozhat még a rossz szerelések miatt...
Vannak furatok a kuplung kosáron, ahol az olajat továbbítja a lamellák közé, de hol jön be az olaj a kuplunghoz, és hogy tudnám tesztelni?
És célszerszám nélkül, hogy lazítsam le a kuplung szerkezet anyáját, levegő kulccsal, vagy normál crova, de akkor hogy tartsak ellent...
(remélem megjelenik a kép)
1. Hiányzik a képen látható két acél gyűrű.
2. A külső lamella nem a képen látható helyre volt illesztve, hanem oda ahová a többi is.
3. A belső lamella nem olyan, mint a nyíllal jelölt, hanem olyan mint a többi...
4. Ilyen olaj leeresztőnek kellene lennie a blokk alján? Mert az enyémben nincs mágnes, vmi esztergányos készítette...
lehetőleg 2005 vagy újabb...
Forgalmist keresel?
üdv.
20-5-636-213
csak a búra?