jó köszi, most néztem át az angol polisport katalógust, de az rmz450-ének más a felfogatása, csak a hátsó egyezik meg, drz-hez meg nincs konkrétan benne....
Jah, de mondjuk én neten rendeltem. De még nem írtak se nem hívtak, h nem tudnak küldeni. Megadtam a pontos típust és most várok. Ha jutok valamire akkor szólok.
hello, nem tudnak drz-hez rendelni, ezt is ugy találtuk h. bevittem a régit és teljesen egyezett az rmz450 vezetőjével...
lehet majd megpróbálom az universalt vagy ezt itt, remélem az lesz ami nekem kell..
Köszi az infót, multkor jártam a budapesti üzletnél (Parilla) de nem voltak nyitva...Ők a DRZ hez nem is tudnak rendelni előre? mert ha nem esetleg akkor próbáld meg az universalmotor.hu-t http://universalmotor.hu/shop....
parillából vettem, rmz 450 2005-el kompatibilis láncvezető, ugyanaz kell a drzre is, de előre nem olyan kell sajnos, úgyhogy azzal vagyok bajba honnan kéne venni, aki tud vmit honnan lehet olcsón az jelezze, bontott nem érdekel, mert annyiért úgyse adják oda amennyit gondolok érte
Szia. Az adapterrel kapcsolatban írok. Nagyon szívesen segítettem volna de akárhogyan is méricskéltem az enyémet, ezt nem lehet lerajzolni vagy leírni a paramétereit. Sajnos túl sok minden eltérés van a gyárihoz kérest...ilyen kis beugró, meg amolyan ívelés stb...
Szia! Nincs önindítós drz-m, de sokszor az indító egyik rögzítő csavarja alá van fogatva az akkumulátor negatív szála, valószínű oda való, de semmiképp ne két bakelit alátét közé fogasd :D
jah persze ez benne van a pakliban, mondjukazt tudom hogy a gyári E fejidomom ban a búra teljesen szar pedig csak 2004 es a motor, de besárgult homályos, gyári izzóval oylan szar mint az állat, aztán beletettem egy H1 es 55W ost azzal már sokkal jobb volt
újból szeretnék kérdést feltenni
kinek van eladó ktm husaberg vagy ilyesmi első lámpa ?
egy drz-m van és nem sok semmit látok a jelenlegi univerzálissal
akinek van az írjon pls
kösziüdv néktek !
Heló!
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy az a vastag vezeték ami jön az aksi negatívjáról hova megy?
Egy kis saru van a végén de nem tudom hova van gyárilag fogatva
Az se tiszta, hogy miért van az önindító csavarján 3 bakelit, 1 fém alátét és 2 galléros anya...
Gyerekek ma kiakadtam egy pillanat alatt, bementem pesten suzuki márkakereskedésbe, hogy megkérdezzem mennyi egy láncvezető a hátsó lánckerék elé a DRZ E re, aztán kiugrott a szemem mikor 16 e HUF ot repesgettek, el vannak ezek szállva komolyan....
lehet majd megpróbálom az universalt vagy ezt itt, remélem az lesz ami nekem kell..
Azért kössz hogy megpróbáltad.
egy másik tipus van most rajta de már találtam egy szép idomot szal megvan ami kellet
akinek van az írjon pls
kösziüdv néktek !
akinek van az írjon pls
köszi
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy az a vastag vezeték ami jön az aksi negatívjáról hova megy?
Egy kis saru van a végén de nem tudom hova van gyárilag fogatva
Az se tiszta, hogy miért van az önindító csavarján 3 bakelit, 1 fém alátét és 2 galléros anya...
Segítség kellene!
A csettegőmhöz (DR 650 R) keresek hátsó futómű (lengőkar) csapágyakat, vagy felújító szettet.
Tudtok valami okosságot ami gazdaságos is? A szervizben olyan árat mondtak, hogy lepihent a képernyőm a járólapra.
Előre is köszönöm a segítséget!