üdv. most cseréltem ki az olajat és a szűrőt a DRZ ben. a beöntő nyílásnál 1,7 litert ír. most pontosan annyi van benne, de az olajszintet a pálca éppen hogy csak eléri. töltsek utána vagy már csapathatom?
DRZ ALKATRÉSZEK ELADÓK!
SM szettek 130eft-tól.enduró kereket beszámolok.
SM Segédváz.
Műanyag idomok.
SM Telók.Endurót beszámolok.
DRZ 400 komplett blokk.
SM Műszerfal.
És még sok minden!
DRZ-t vásárolok sérült,hibás érdekel.
Érd.:06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Miért nem? Én is utcai gumival mennék, bár karcos vassal, nem kell rá túlzottan vigyázni, néha úgy érzem a vas vigyáz rám...
Néha járok feléd ezek szerint, egyszer csak benézek majd, ha más nem vizsga környékén :) ja, lehet, hogy quaddal megyek inkább holnap, de az nem annyira gyakori. Nem láttál még arra egy zöld Grizzlyvel? (Tass, parti út, gát felé)
Vapor nekem is bejött volna, de én sem találtam itthon, egyébként nekem elég lett egy bringás kmh, 199-ig mérne, de...
Hétfőn mocival megyek, ha az idő mégis jó lesz, de az sem biztos, még, hogy megyek. Lehet, hogy megkereslek, de kicsit igyekezni fogok Pincehelyre... Még beszélünk.
SM-el nem mennék krosszra...De köszi az invitálást.
Holnap még meló a garázsban,
Dömin ha haladsz Tass irányba,utolsó ház balról .
Az van kiírva a kerítésre-épületre: Műszaki és eredetvizsga.
Na ott lakom :- )))
a számom adatlapomon.
Egy bontobol vettem ventilatort, az "szereltem" ra. Manualisan kapcsoloval kapcsolhato.
Homero meg nincs. Keresem a legjobb megoldast.
Tegnapelott rendeltem e conradbol egy olaj-vizhofokmerot. Meg nem jott meg, igy nem tudom milyen a csatlakozasa, es hogy hova tudom bekotni.
A masik, amit tegnap itt olvastam az a Vapor trail kit.
Drz-re is szerelheto, muszerfal, ami irja a hofokot, fordulatszamot, sebesseget, orat. 130$-ba kerul, es 140$ a postakoltseg...ciki, mert huszonpárezret megérne siman. Abban a szettben benne van az osszes jelado, erzekelo, felfogato. Csak nem kapni europaban...vagy en nem talaltam.
Hetfon motorral josz? Akkor csatlakozom hozzad, kerulhetunk itt a kornyeken egyet.
Dehogynem :)
Ilyen közel is van DRZ-s "haver" ?
Hétfőn családlátogatásra megyek, ha minden igaz, de ha valaki motorozna, holnap is megyünk pár haverral, bár csak off road, nem mindenkinek van papírja :)
Ha valaki jönne (Ráckeve-Bugyi Off-Road), szóljon gyorsan, mert mindjárt alszom :) Eddig 2quad, 4 motor...
Ez a téma engem is érdekelne szintén DRZ400E-re, bár még nem volt túlmelegedési gondom. Milyen ventit tettél bele, hogyan és milyen hőfokmérőt? Nem akarsz róla fotóalbumot megosztani itt? Nem vagyunk egymástól nagyon messze, hétfőn megyek Apostagon keresztül valószínű... (csak mondom)
Koszi! Logikus ez, csak nem gondoltam végig.
Hőmérő gombát akarok betenni. Értelemszerűen a legmelegebb pontra vagyok kivancsi.
Biztos ami biztos egy ventilatort mar beépitettem(DRZ E).
Merre csapatsz?
Megyünk Husvétozni Bajára.
12.30.kor indulunk.
Gyere most vagy este 7-8-kor.
üdv.
SM szettek 130eft-tól.enduró kereket beszámolok.
SM Segédváz.
Műanyag idomok.
SM Telók.Endurót beszámolok.
DRZ 400 komplett blokk.
SM Műszerfal.
És még sok minden!
DRZ-t vásárolok sérült,hibás érdekel.
Érd.:06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
DRZ-re összekötőcsővel
Néha járok feléd ezek szerint, egyszer csak benézek majd, ha más nem vizsga környékén :) ja, lehet, hogy quaddal megyek inkább holnap, de az nem annyira gyakori. Nem láttál még arra egy zöld Grizzlyvel? (Tass, parti út, gát felé)
Hétfőn mocival megyek, ha az idő mégis jó lesz, de az sem biztos, még, hogy megyek. Lehet, hogy megkereslek, de kicsit igyekezni fogok Pincehelyre... Még beszélünk.
Elore is koszi a segitseget!
http://trailtech.net/adventure...
Olaj/viz homero:
http://www.conrad.hu/conrad.ph...
Holnap még meló a garázsban,
Dömin ha haladsz Tass irányba,utolsó ház balról .
Az van kiírva a kerítésre-épületre: Műszaki és eredetvizsga.
Na ott lakom :- )))
a számom adatlapomon.
Egy bontobol vettem ventilatort, az "szereltem" ra. Manualisan kapcsoloval kapcsolhato.
Homero meg nincs. Keresem a legjobb megoldast.
Tegnapelott rendeltem e conradbol egy olaj-vizhofokmerot. Meg nem jott meg, igy nem tudom milyen a csatlakozasa, es hogy hova tudom bekotni.
A masik, amit tegnap itt olvastam az a Vapor trail kit.
Drz-re is szerelheto, muszerfal, ami irja a hofokot, fordulatszamot, sebesseget, orat. 130$-ba kerul, es 140$ a postakoltseg...ciki, mert huszonpárezret megérne siman. Abban a szettben benne van az osszes jelado, erzekelo, felfogato. Csak nem kapni europaban...vagy en nem talaltam.
Hetfon motorral josz? Akkor csatlakozom hozzad, kerulhetunk itt a kornyeken egyet.
Ilyen közel is van DRZ-s "haver" ?
Hétfőn családlátogatásra megyek, ha minden igaz, de ha valaki motorozna, holnap is megyünk pár haverral, bár csak off road, nem mindenkinek van papírja :)
Ha valaki jönne (Ráckeve-Bugyi Off-Road), szóljon gyorsan, mert mindjárt alszom :) Eddig 2quad, 4 motor...
Hőmérő gombát akarok betenni. Értelemszerűen a legmelegebb pontra vagyok kivancsi.
Biztos ami biztos egy ventilatort mar beépitettem(DRZ E).