Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi de már vettem 100 ért tegnap tettem rá. kipufogót 30 ért kiskunfélegyházán . mivel az raceada televan munkával. ez jó mivel titán csővel csatlakozik tehát akrapovic rendszer kopija telyessen. nekem nagyon bejött.
Kb 7-800-Ft volt az egész ....
Én is tettem rá olyan aljzatot,amire egy gumisapi fedéllel záródik.
Az akkuról vittem oda tápot,és beiktattam egy 10 a-es biztit.
Onnan töltöm alkalomadtán,és nem utolsósorban tel-töltésre is jó.
Én a tank bal aljánál fogattam oda 2 kötegelővel, asszem bowden megy ott,ahhoz.
310-s tárcsához lenne adaptered,érdekelne.
Ok máris megyek szétnézek!
Köszi!
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó henger meg dugattyú szett SM-be?
Vagy esetleg tud valaki olyan oldalt ahonnan lehet rendelni ilyesmit?
karesz12!menj fel az ebayre és írd be a keresőbe hogy drz cylinder,ott majd látsz párat!lehet le is tudod fordítattni az oldalt!
Hali Dávid. Mondanál egy kb árat a láncvezetőre? Mert ha tetszik ,akkor holnap átmennék érte, ha neked jó.
Nekem a segédvázhoz van csavarozva az akkumulátor közelében. Belül az idom mögött a kerék fölé. Itt nem látszik és fix a kábel. Ha a fejidom közelébe szereled, olyan vezetéket válassz ami bírja a hajlítást! Én (többek között) ezért nem a kormány környékére tettem. A 7-8 e. ft-osak között van kormányra rögzíthető is.
A polo meg a jövőhéten megy
Igen azért írtad,hogy a cimbi frászt fog kapni én meg írtam ,hogy kitartás
De akkor már csak hétfön jön meg
A ktm meg ma ment
Csá!
Szerdán ...
Szerintem találkozott menetközben a gumikkal és ráragadt,mert azok se érkeztek meg..
Várjunk türelmesen mindketten

Hali mikor adtad fel a matricákat? Mert még nem jött meg....
Eladóvá vált fűzött sm szettem távtartókkal, fékadapterrel együtt. 3,5 és 4,25" colos 17es felnik, 320as első fékkel, vadi új hátsó lánckerékkel 47-es, plusz egy majdnem új 43-assal. 80% gumikkal 130ezer, viseltebbel 120ezer. Posta is megoldható.
Hello!

Köszi a linkeket.

Eladó az Sm szettem, igaz nem 90ezer, de ha érdekel, lesd meg a hirdetéseimnél
Köszi,neked hova van elhelyezve?
Én a fejidom környékre szeretném rakni.
cső,nem hívtál végül.
Sziasztok még mindig keresek 320-as féktárcsához fékadaptert!
[Sziasztok!

Sportdobot vennék E-drz-re, lehetőleg összekötő csővel, nem agyon kókányolt darabot
hali.első teló szimeringet cserélt már vki? nagy meló,lépései? 3000km van benne,de kezdi engedni az olajat
De vajon miért büykösgumi van rajta?