Nekem van. A kifejezetten motorra való elég drága. 7-8 e.
Én olcsóbbat vettem, a homasitában vmi fröccsállót. Teljesen jó. Tettem rá biztosítékot is egész télen csepptöltőn volt a moci ezen keresztül, nem kellett bénázni a töltéssel, akksival :)
mert nem mind1 hogy hétvégére van téve vagy hétköznapra,nem mind1 a távolság miatt hogy 150es mz vagy 650es sv, jó lenne tudni hogy hány fő is jönne és a lakhelyekből lehetne kijelölni egy köztes pontot. stb stb stb
Szia!
Csak nem Gödöllőről vetted? Mert érdeklődtem egy iránt ami onnan származik! Sajnos borsodban lakom és egy kicsit messze van.
De azért kösz rendes tőled!
"(nevek, mailok, életkorok, motoork, lakhelyek, tanuló-jómunkás ember mindneképpen érdekelne)" MI EZ KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁS
ezek minek kellenek 1 találkozóhoz
RÉSZ KELLENE VENNI RAJTA nem csak igérgertni,persze tisztelet a kivételnek
Kormánycsapágyat szed szét,mosd el benzinben utána zsírt neki és vissza jóóó lesz az még mielőtt megrendeled az újat ,persze ez csak tanács 30 perces munka és semmit nem veszítesz vele megmarad a pénzed
Ne reménykedj. Most be van lendülve a társaság, aztán ahogy közeleg az időpont, úgy fogy a létszám.......jön a nyavajgás, meg a kifogások.....nem volt ez másként a múlt hétvégén sem.
Minden tiszteletem annak aki a nyakába veszi a szervezést.
Én olcsóbbat vettem, a homasitában vmi fröccsállót. Teljesen jó. Tettem rá biztosítékot is egész télen csepptöltőn volt a moci ezen keresztül, nem kellett bénázni a töltéssel, akksival :)
hétköznapra szervezni az szerintem halott ügy csak hétvége vagy csak SM-s buli lesz aszfalt út vagy mi?
Szombaton Nagykanizsán EnduroCross OB lesz. Nem jön valaki akár nézőnek?
Mi csak nézők leszünk valószínű, elég sok programunk lesz szombaton.
Valami esőbiztos kivitelt szeretnék rátenni, olyat keresek.
Lenne egy kérdésem! Nincs valakinek eladó henger meg dugattyú S-SM-be? Akár bontott is érdekel csak legyen jó állapotba!
SEGITSETEK
Csak nem Gödöllőről vetted? Mert érdeklődtem egy iránt ami onnan származik! Sajnos borsodban lakom és egy kicsit messze van.
De azért kösz rendes tőled!
ezek minek kellenek 1 találkozóhoz
RÉSZ KELLENE VENNI RAJTA nem csak igérgertni,persze tisztelet a kivételnek
Minden tiszteletem annak aki a nyakába veszi a szervezést.