Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia.mennyiért adod a fejidomot lámpa nélkül?
Bocs ha tévedek, de mindig a henger fentebbi csatlakozója az előremenő (meleg cuccok felfelé törekednek, tudod), és szinte mindig a vízpumpa az utolsó, hogy kíméljék a meleg közegtől. Azért az a tuti, ha vársz konkrétabb hozzászólást, én nem vagyok képben. Ha kell valamit megnézni, szólj, hátha tudok segíteni...
Nem tudja valaki a hutoviz aramlasi iranyat?
Melyik a blokkbol kilepo, legmelegebb pont?
Oksa. Akkor keresek tovább. Mennyi Sm szett van most nálad mert jövöhéten lehet elhoznék eggyet
Nincs csak gyári cuccaim vannak.
rmz ét szokták rárakni.
de nagyon gagyi lessz tőle..........
Hali.Nincs véletlenül valami hátsó sárvédőd ami nem gyári és kicsit jobban felfele áll mint a gyári?
Persze!Ha sürgős ott a tel. számom is.
Akkor marad a pályázás... én meg inkább a bogarakkal küzdök a közúton
Ha legközelebb SM -nek megkennéd a száját, gurulhatnál felém is.
Enyém is kezd meglepően jó lenni
Főleg ha végre be lenne fúvókázva rendesen.
Hát sajna az ASZONY nem rajong a két kerékért.........
Ezért lehet hogy sok csillagos(6) 4 kerekű..........
Vagy a 3om betűs narancs pályára.
De ez még csak álom.
Addig is bontogatok......
Most van 1 gyári sm ami egyben van még néha meg szoktam kenni a száját.
Meglepően jó a gép.
Kevesebbre számítottam......
Látom, legalább az SMotyózás megmarad! Azt hittem valami öreguras HD veszel, asszonnyal gurulgatni. ( Igaz, annak is megvannak a szépségei )
Izmos... tán a 3 betűs narancsokból?
Hali.
Hát ja.
Blokk is eladó!
Bontót nyitottam.
Új paripa?
Szeretnék valamit de még gyüjtögetek.
Valami izmos SM-et szeretnék......................
csákány!
Ööö..a komplett rendszernek része a blokk is. Mert hogy az a rendszer alapja
Te tán bontót nyitottál kedves keréktársam?
Meg van már az új paripa?
No pont ezzel szivatom magam én is.
Az alapjárati fúvóka akkor jó méretű, ha a keverék csavart 1 - 2 menetet kell kitekerni. Ha 4 menetet volt kint, az nem jó.
Erdekelne Vapor muszerfal. Tud valaki magyarorszagon ilyet eladot?
Ajha... az röpke 2 éve volt De rég jártam erre....
Sajna nincs magyar doksi hozzá.
hello! a régler tönkremegy ha a tekercs megsérül? Tudna valaki erre választ adni?
Hali. Tudna nekem valaki olyan dologba segíteni hogy lecserélném a hátsó sárvédőmet valami spiccesebre ami nem egyenesen megy hanem kicsit felfele ágaskodik.Láttam hogy Acerbis meg ufo gyárt idomokat Drz hez csak nem tudom azok hogy nézhetnek ki.Van valakinek már nem gyári hátsó sárvédő fönt akár Rmx vagy Rmz ről vagy Acerbis drz hez való?
És ha van hól tudom beszerezni?
nem nem nekem DRZ-m van
Heló.
Most jutottam, hozzá egy 89-es DR Big-hez, és annyi lenne a kérdésem, hogy ez a dupla üzemanyag tartályos rendszer hogyan is mükődik? A kettőből egyszerre fogy a nafta és a tartalék is egyszerre szívja a kettőt, vagy csak az egyik fogy és a tartalék a másik tank? Találtam neten kézi könyvet és abban nagyon jól le van írva szinte minden, de valahogy ez a rész nem egyértelmű nekem.

Előre is köszi az infókat!
Csak egybe eladó!
üdv.
A dobért külön? Van egy Martinom, beszámítod?
Hali.
Szerintem is újjat vegyél.
üdv.
Komplett rendszer.
85eft.
üdv.
Itt meg egy jó kép a rettenetes XT 125-ről, ami mindent kibírt....
Ezen egy igencsak jólsikerült sportdob van, Haverom csinálta rá.
Alul a katalizátor megmaradt rajta, így nincs ordítós hangja, csak kellemesen dübörög, durrog. Így nem is kell neki tartani szelep beégéstől szerintem. Semmilyen komolyabb problémája nem volt még vele, pedig ahhoz képest, amit az a motor már megélt..
Valaki nemtudta, mi a kuplunglamellák sorrendje, elhelyezése, hátha ez segít: