Egyszerubb, megoldas nincs?
Biztos eleg draga.
Nem talaltam magyar oldalon.
Eleg lenne egy ora, amit a legtelenitobe be tudok csavarni.
Most rendeltem a konrádból egyet. Meg nem jott meg, igy csak remelem, hogy valami értelmes helyre tudom tenni az érzékelőt.
Veszel egy TrialTech Vapor Computert és az tudja mérni a vízhőfokot. Az olaj hőfokot azt nem tudom, de asszem van vmi óra, amit a nívópálca helyére kell becsavarni.
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most vettem egy yamaha xt 125 x -et csak kivan rajta herélve a kipu, az károsítja a motort?
Bocsi, hogy ide írtam, csak az xt topikot nem nagyon olvassák:/
Köszi előre mindent!:)
Hello
Engem egy 15 fogas első lánckerék érdekelne. Nagyvas.hu oldalon tüzetesen átnéztem és ugyanolyan lánckerék kell a dr-emre is mint a drz 400-ra. De azért itt egy ábra méretekkel, ha van még 15 fogasod és minden méret megegyezik, akkor írj egy árat. Ha nem publikus esetleg akkor a szkraccs@freemail.hu -ra írd meg. Köszi.
Heló segítség kellene drz e ről lenne szó mégpedig a karbiról a levegő csavaron mennyit kell tekerni hogy vegye a lapot eddig 4 fordulat volt kitekerve ment így is de nem volt az igazi. Most vissza tekertem másfelet alapjárat jó de gázhúzásnál megáll!
Elszakadt a gázbowdenem és a befűzésnél akadt pár gond.Nem tudjuk pontosan hogy volt gyárilag befűzve esetleg vki tudna benne segíteni?képet tenne fel,hogy a blokk részénél hogy is van ráfűzve arra a csigára?kerestem a service manualba de abba sincs benne előre is köszi
Ez itt te vagy?
Egyszer hasonló mély vízben megfürdettem a vasam. Még kicsit járt is víz alatt. 1l víz került (nem tudom hogyan) az olajba. 8 olajcsere után tisztult ki a víz...nem nagy élmény:)
Gumi vásárlás előtt állok, Mitas E09-re gondoltam, mi a véleményetek róla? Terepre és aszfaltra egyaránt alkalmasnak kell lennie, azért esett rá a választásom, esetleg tudtok jobbat?
Mi a max. gumiméret, ami befér a drz400e-be?
Valakit esetleg nem érdekelne a képeken látható 46 fogas JT lánckerék? DRZ-re való, nem tudom mennyit volt használva, a motor mellé kaptam. Vagy cserébe érdekelne 39 fogas.
Ez jó kérdés, így van fent a listámon, hogy DR-Z 400 belső guma, így gondoltam, nem trafálok mellé...
Nem tudom, hogy jó -e másikba, ha van türelmed, jövő héten megyek ki a raktárba legközelebb, megnézem, mi van ráírva... méretekre gondolok, és az alapján, meg tudod nézni, jó -e a tiédbe is, vagy sem...
Ha ez így megfelel!
Az jo! Parszor volt olyan, hogy senki nem ert ra a tarsasgbol, egyedul menni meg nem akarok.
Merre laksz? Vannak arra jo enduro utak?
Tegnap elmentunk a hartai dunapartig, de nem voltak arra jo utak, szinte csak a gat;(
Biztos eleg draga.
Nem talaltam magyar oldalon.
Eleg lenne egy ora, amit a legtelenitobe be tudok csavarni.
Most rendeltem a konrádból egyet. Meg nem jott meg, igy csak remelem, hogy valami értelmes helyre tudom tenni az érzékelőt.