Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mekkora izé vagy na majd felhívom......
Haver idegeskedig csak max. Nekem már uton van a számom
naaaaaaaaaaaaaaa
péntek mert holnap dolgozom.. kitartás
Jaja A másodig adag matricába csak a Ktm alap lesz? És az mikor jön?
Ez fasza, jó 1 ilyen rokon ha van..
én akkor biztos írok 1mailt !
139 dollár
jujjjjjjjjujjjjjjjj ! Eza ruci mennyibe volt nagyon ááá
Hát rokon kint dolgozik New Yorkba és ő megrendeli magához. Majd beküldi nekem.havonta küld csomagot és beleszokta rakni amiket rendeltem kis postaköltséget kér csak.
Ezt a rucit meg ezt az orát hozattam 2 hónapja. Kb féláron volt mindkettő magyar árukhoz képest.
ezek szerint én leszek a főszervező ha tényleg komolyan érdekel valakit, akkor írjon egy mailt a csonkamail@citromail.hu címre és csinálok egy levelezőlistát akkor.(nevek, mailok, életkorok, motoork, lakhelyek, tanuló-jómunkás ember mindneképpen érdekelne ) ha néhány ember összegyűlik,akkor találunk egy közös időpontot. kb júliusra várható,de lehet h augusztus, és mindneképpen hétvége...persze ez csak terv. pl péntek szombat vasárnap. részletekről később,ez csak hireteln ötlet volt,de szerintem meglesz szervezve.
én is mennék ha nem dunántúlon lenne, mondjuk itt a környéken vagyunk drz-sek vagy 5-6an akik igy ismerjük egymást
Szia. Most vettem egy fék adaptert egy sráctól a neten. Ő úgy hirdette hogy 320-as tárcsához való. Az én tárcsám meg 300-as de úgy voltam vele hogy egy próbát megér (megbeszéltem a sráccal hogy ha nem jó akkor visszaveszi), és jó lett. Most vagy ő nem volt vele tisztában hogy mit árul vagy én vagyok a balfasz, de lemértem a tárcsámat és 300mm az átmérője. Mindegy a lényeg hogy jó lett. Ha gondolod meg tudom mutatni neked hogy méretet vegyél róla. Szegeden lakok.
Én még innen nem rendeltem, minden flottul működig?
hello ! Sanyiéknál nincs ocsón...
ige ez ok csak nem gyűrűs
Hello! Drz-hez keresek sm sárvédőt, sárgát. Van valakinek eladó?
520 o x gyűrűs gyári 112 did,rk,valami
NE ENGEDJÜNK MEG!
Márka? méret?
láncot nézhetnél nekem- ha szépen megkérlek
Kiváncsiból
hát ja