Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen én voltam! Te is itt laksz a környékben?
Nagyon faint lett! Amúgy valamelyik nap téged láttalak szerintem Balatonlellén a cukrászda előtt. Ott álltál motorral! Szoktam arra én is motorozni néha.
Merre?
De jó lenne Dunántúliaknak valahol a Balaton környékén...Ne mindig csak az Alföldieknek legyen jó! Mi itt mindenből kimaradunk...
sziasztok! E-s drzm van szupermoto szettet szeretnék rátenni . milyen lánckereket tegyek elöre és hátulra? hány szemes láncot?
fiúk lányok!
drz találkozó idén? talán végre valahára... persze nemcsak drz-seknek.
érdekel valakit?
Sziasztok! Van egy pár eladó használt idom, fékkar, lábtartó DRZ-hez. Vaterán "Suzuki DRZ400s" alatt megtaláljátok.
És mennyibe fájna nekem egy ilyen hátsó fekete matrica rajta:dynojet,yoshimura,dunlop,oakley,rockstar energy. felirat benne.
Ma sem volt rossz idő, nem is tudtam megállni, hogy ne motorozzak, nagyon állat kis gép ez a DR-Z, sikerült vele 5-6 liter benzint átalakítani élménnyé
Csak tejért mentem a közeli boltba, de valahogy sikerült kerülni cirka 150km-t
Szia dobj egy emailt ide (enjoy87@freemail.hu) a címmel és megoldható, nekem motoron még nem volt, honnan ismerem meg hogy az a hátsó?
Tegnap este felkerültek a matricák a felnire, lengővillára és az oldal idomra a 8as. Szerintem nagyon jó lett!
Igen ,gondoltam mert én is a saját dolgaimnak a nevét ragacsoztam fel
Nagyon tetszik csak nekem más feliratokal kellene
A sárvédő ,hogy tetszik
jó..jó! rendes vagy
1890.A posta utánvéttel Figyi ráírom hogy utánvéttel kérem, mert neked is pénzbe lesz a posta a matrica küldésnél.És akkor ráírom hogy 4 e ft ot kell majd fizetned érte.És akkor megfelezzük a postát.
Genya vagyok ha felezzük....
12 -9= 3ez az én részem . Nem tudom mennyi a posta
az titok.... majd meglátod
És milyen pólót akarsz küldeni?
Zsír de eggyenlőre megmarad az enyém.A gumikat feladom holnap akkor mennyit vonjak le és utánvét öszegével mi legyen?
az semennyi - ajándék.......
Egybe ez mennyi lesz?1.5 az én számom 7.5 a ktm szám a supermotos matriaca mennyi lesz?
lassan vidd el a motorom,mert olyan lesz a tied is