Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

péntekre visszatudnád küldeni
OK, bármikor elküldheted, nem kell egyeztetni sem!
Cím itt: http://indukcio.uw.hu
tudod hogy van ez amit haszálnak az elromlik
mit is csodálkozunk otthon a garában biztos birta volna még egy ideig!
hát az úgy volt :D hogy nekem 130 km re kb
megáltam tankolni és utánna se kép se hang lepatintottam az oldalát még ott a kúton megnézni de ezzel már nem lehetett semmit sem kezdeni helyben
Hello! Én ma küldtem el a tekercset. Egy ismerősöm adta fe félegyházán. Szeretné kérdezni hogy péntekig vissza e tud jutni készen? mivel én Szabadkai vagyok és ő jönne erre a hétvégén ,eltudná hozni. ha nem akkor sajna kell várnom 2 hetet vagy 200 km et autoznom ért.
ahham értem szerintem akkor élni is fogok a lehetőséggel és elfogom neked küldeni
Hali. Friss drz-s vagyok, mi a gond ezekkel a tekercsekkel? Mit kell átnézni miatta? Ki milyen olajat használ a gépbe?
A "fülek" le szoktak tördelni a külső oldalon, az nem baj, attól még jó! Meg el is csavarodnak rendesen, némelyikről a drótot is alig tudom kicsipkedni, annyira össze van csavarodva az egész!
De megcsináljuk!
én is lábujjhegyen állok mindig vagy csak 1 talpal a földön, pedig közepes beállításon van a rugóstag hátul... én is 173 körül vagyok...
Trobee!
Köszi a deklivédőket!Csodáss a kecske.
gondolom te si nagyon örültél! 50 km re otthontol.
és az létezhet hogy egy supermoto túl magas egy 173 cm-es embernek, vagy beállítási gondjaim vannak? (nem arról van szó hogy egyáltalán nem ér földet a lábam, csak kényelmetlen, hogy sm-en ugyanúgy lábujjhegyen kell állni pirosnál mint egy enduronál)
sztetek?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400_sm-4
623368
az a baj vele hogy magas? lehet fel van tekerve a hátsó teló
Üdv! Az mitől lehet, hogy a nem régen vett DRZ 400 SM-ről ugyanúgy ér le a lábam mint a volt XR 400-amról amit enduro kerekekkel használtam? Mi lehet a gond, futómű, hátsó rugóstag beállítás vagy valami egyéb más? A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy ki milyen bicajos km órát használ? Mert ma néztem Cateye Velo 8 Xc-t és annak úgy tünik, hogy rövid a kábele, cirka 60-70centi. A wirelles pedig max 70centit tud mármint annyin belül jó.
csáó :) nekem egy kicsit sérült kicsit az alap része is amire fel van tekerve az nagygáz ? csak a széléből abból a kimagasított részből törött le egy kicsi
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
Tel: 06 30 262 5500
Ár: 13 ezer Ft (+csomag).
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
hát én úgy tudom hogy eddig mindenki megcsinálta saját magának othon szépen vagy szerelő ismerőse
végülis ha van vagy 2 e ft-od akkor szerintem megéri megnézni és menni a biztosra
teszem hozzá én is ígyvoltam vele hogy úgyis jó erre meg....
Akkor remélem az enyémen már javították ezt a hibát (2007-es).
Végülis a tied is jól bírta 11 évig!
az enyém 2000 es kiadás
azon az oldalon ami lejebb van belinkelve azon azt írja a tag hogy 13 e mindegyik

én egy használtat veszek az 27 e
Hali! Érdeklődnék DRZ400E (2005) első teleszkóp rugó méreteit illetőleg (hossz,átmérő)ha valaki tudja megköszönném.
Ja igen, az enyém full városi fogyasztás volt!
reggel dugo, este dugo...
Nekem DR-z E 400 as henger sportkipufogó 14-43 as lánckerékáttétel SM szett közúti használatban 100km/h nál nem igazán mentem többet és városban is alig úgy evett 4,2 litert /100km