Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ameddig meg nem jön meg elmászkálok vele így csak nem szorúl meg
robogotuningnál mennyi?
Zsírzógombot ne feledd!
Hát nem tudom hogy szar-e kicsit darabos, de ha már szétszedetem eggyszer jó pár ezerért akkor rakatok bele ujjat.Kint csak 40 dollár.
Jó gondolom hogy ez de véletlenül se akarok rosszat rendelni Amerikából
hasonlít rá. Megnézted szar ami benne van?
Ez lehet a gyári Drz kormánycsapágyszett?
Steering Stem Bearings Kit Suzuki DRZ400E 2000-2007
Eladó cuccok!
DRZ 400 Enduró kerékszett.
DRZ 400 SM Kerékszett
Fordított teló esetleg endurót beszámolok!
06-20-5-636-213
Hát remélem én is Csak nehogy összekeverjük a vasakat
Tavaly vagy tavalyelőtt is kezdett itt szerveződni 1 ilyen találkozó fel is iratkoztunk valami adatlapra az elején olyan lelkes volt mindenki és ahogy telt az idő jöttek a a végén nem lett belőle semmi

MOST TALÁN NEM ÍGY LESZ
Ok!
JÓ lenne az a tali
Én is elmennék bárhova ,de a mienket azért hamarabb összehozzuk remélem
Zsír Reggel postázom a gumikat, mert ma nem értem időbe haza
Érdekelne. Kérdés, hogy hol és mikor?
Hoznék még 3-4 kollégát a környékről (Esztergom).
Szép estét. Keresek egy ilyen kis fém alkatrészt ami a vezérműlánc feszítőnél van, mert nekem az egyik felfogatási pontnál elvan repedve.
Kép mellékelve. Ha valakinek van ilyenje jelezze. 1996-os a gép.
KB időpont?...
Én is megyek bármerre ha kell...
Feladtam az első adagot ..
Bárhol bármikor...:)
Én szivesen elmegyek bárhova
amelyik egyiknek közelebb,az a másiknak messzebb
Bocs hogy bele szólok de a velencei tónál jobb lenne mert akkor pest környéke gondolok itt Hatvan Aszód Gödöllö budapest a velencei tó fele az kb 105km-er Balatonboglár Velencei tó kb 105km igy jobb lenne mint Hatvan és Balatonboglár ami 205km szerintem sokkal többen jönének nem?
Balaton K-i része vagy talán a déli..... valami ilyesmi.ha lennénk kb 8an akkor már megérné.
Persze jó lenne! Az adatlapomon van az msn címem ha gondolod vegyél fel ott könnyebben meg tudjuk beszélni a dolgokat
Aha, Lellétől kb. 6 km-re. Van egy kék S-es DRZ-m, supermoto kerekekkel. Néha szoktam arra fele motorozni. Majd, ha úgy van csapathatunk egyet valamikor, ha gondolod?