Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez komoly?mult héten a dunlop d 733at 23ezerért adták vadiújat.szerintem ez max 1 ezrest ér.
most jöhet a ne ne szóóójjábe
Majd nem jó én 12 -re gondoltam
a matricák ára lejöhet ,rendbe
15e a kettő Levonjuk belőle a matricák árát?
és te?
Köszönjük a mai napot az DŰNE SE tagjainak!
Mennyit gondoltál a gumiért?
EJJJJJJJJ de fain!

A gumikra találj már ki valami árat
Vagy ledolgozzam matricába,pólóba,
Himbafelújító szett mi pénz és hol tudom beszerezni legolcsóbban? Nyikorog..
Szia. holnap megmérem neked szivesen, de nem matrica ahogy GD is irta.
szeva nem tudom épitkezek ma volt a nagyoló földmunka sajna egy darabig nem is leszek motoron
de utána max felszerelem a oldaltámaszto kerekeket
hogy elne esek
aha. az enyémen is ez a fajta volt, de már csak a 1/3 van meg... meg sem néztem hogy matrica volt-e. de mást úgysem tudok rátenni helyette, a gyári gondolom egy vagyon. igy marad a dekor, de gondoltam akkor ilyen téglalap alakút rakok rá.
köszi
Az nem matrica...legalábbis az enyémen nem az volt
Szia Olivér!
Meg tudnád nekem mérni a kipudon a yoshi matricát? Nekem is ilyen rendszerem van de nincs rajta... újat akarnék rá csináltatni és kellenének a méretek
Köszi
L
Helló srácok hol kapok drz-hez vizpumpa szimeringet? vagy esetleag valakinek van?
Kivettem a gépből a gyertyát, hogy megnézzem milyen állapotú és igencsak csere érett. NGK cr8e volt benne, ilyet vegyek bele vagy esetleg a cr9e-t?
Nozsid Pajtee. milyen lehet Kerepes környéke ?
Hol vetted ezt a kartervédőt?
Ilyen lett az általad készített matricákkal
Itt van pár kép.Árat nem tudok mondani.

Elég strapabíró és vastag anyagból van,/ a kárpitos legnagyobb örömére/ én már felavattam erdőbe ,de nem történt semmi
A gyárit énis eltettem tarcsiba.
Köszi az infót az árról, majd lehet gyűjtögetek rá, de asszem egy másik ülés is kéne nehogy kiszakadjon endurozáskor nekem mert a hajamat tépem majd ki :)
Hello !
Ne haragudj, de csak most néztem meg a képeket és láttam ,hogy érdekelne ONE üléshuzat /Ausztriából való/.
Tudok ha kell 9-16 e Ft-ig van ,az enyém egy 10-es volt .
A kárpitos munkát cimbora csinálta
A matrica szett ,igen az saját -egyedi.
DR 600 index 1500 ft/db a DRZ meg 2000/db
Köszönöm.
nekem van