Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.
Valamit ér de nem sokat.
DRZ E első lánckereket takaró (lánckerék védő) kersek!
a teló szimering 43x54x11-es (90-96-ig)
http://motoroswebaruhaz.hu/sho...
olajszűrő:
http://mot
oroswebaruhaz.hu/sho...
Sziasztok. Ma került tulajdonomba egy DR 250-es gép, 1996-os. Szükségem lenne hozzá olajszűrőre, meg telószár szimeringre. Ha jól nézegettem, olajszűrőből a Hiflofiltro HF 136-os számú jár bele? Viszont teleszkópszár szimeringet eddig nem találtam hozzá. Ha esetleg tudnátok mondani egy helyet, vagy linkelnétek, hogy honnan tudom megrendelni, azt megköszönném.
Halihó. Kellene nekem egy kis segítség. A múltkor valaki keresett itt a lengővillára védőgumit. Ma néztem h nekem is cserés lett. Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet venni és mi pénz.Kössz
Köszönöm. Ezek alapján akkor cserés a mostani lánc mert a leghátsó állásba raktam a tengelyt és a lánc még így is elég hasas..

Még egy olyan kérdés, hogy "O" meg "X" és társai közül melyik érdemes ami kb középút anyagilag is meg tartósság szempontjából?
Mennyibe kerül 440cm-re átalakítani a drz-t? Henger szett+ karbi meg stb...? Esetleg használtan van valakinek jó állapotú olcsón?
www.cmsnl.com és ott már értelemszerűen kiválasztod a megfelelőt
Mindenképp le kell venni az oldaldeknit is a cseréhez. Csak a tömítésre vigyázz!
nem kell levenni a hengerfejet, csak a deknit meg a szelepfedelet.
hengerfejtömítés sok pénz, nem szedegetném le feleslegesen
Még 1 kérdés!
Elég a hengerfejet levenni a vezérműlánc cseréhez mert át lehet fűzni alul,(ha ügyesek vagyunk) vagy le kell venni az oldaldeknit?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, láncot szeretnék venni a DRZ-m SM szettjére. O vagy milyen gyűrűset érdemes? Márka tipp esetleg? Köszi a segítséget!
Sziasztok!
Tud nekem mondani valaki 400E-hez vezérműlánc árat?
Majd holnap csinálok róla
Meg ha lehet kérni fényképet
Engem érdekelne ócsóééé
Árat nem tudok én is Dávidtól akartam megkérdezni hogy mennyiért vette és mennyiért lehet használtan adni
Dunlop Sports D752
110/100-18
80/100-21
Ezekkel a gumikkal vettem a motort még télen de nem igen mentem vele max 500 km ert mert vettem rá enduro gumit.
Hello !
Milyen gumik és mennyi lenne az ára ?
Név/méret
Szia. A motorodon lévő Cross gumakat szted mennyiért lehetne elpasszólni? 1-1,2cm a köröm középen
Tapasztalatod szerint a S gyári karbiját el lehet adni,vagy örizgessem a polcon,mert semmit se ér?
Üdv Dávid!

A hátsó 41-es lánckeréknek mennyi lenne az ára?

Böcsi
Hali.
35e ft ot.
üdv.
Szia Dávid
Mennyit kellene rádobni egy sima E telóra, ha az SM telója kellene?
Köszi
L.