Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. DRZ 400 Bontott cuccok ELADÓK!
Pazzaz kormány 8E FT.
DRZ fékrendszer 20E FT.
Műanyag idomszett egybe 25eft. akár külön is db-ra.
Gyári műszerfal 40E FT.
Hűtő ventilátor 10E FT.
SM teleszkóp 90E FT.(E telót beszámolok)
+SOK MINDEN
20-5-636-213
DRZ 400 Gyári sm kerékszett ELADÓ!
Lánc D.I.D 520VM,lánckerekek 13-14 első,41,44 hátsó,sárga sm sárvédő,bukógombák,féktárcsák,fékátalakító.
ár.:190e ft.extrák nélkül olcsóbb!
06-20-5-636-213
Polisport kézvédők eladók!
Kormány vég csavarokkal!
6e ft.
20-5-636-213
üdv.
nem mondtam le még a tedröl de gondban vagyok. várok még egy kicsit. 500 eur nal nem szeretnék többet adni érte. jó lenne ha tudnék áfás számlát kapni akkor a határon vissza tudnám igényelni az áfát.
NEM lesz ESŐ,de por
kácsi is bent a sütőben
IDŐJÁRÁS
sziasztok valaki légyszi dobjon egy linket hol tudnám megnézni a váltonál milyen tömítő gyűrű van mert szivárog az olaj.
találtam régen egy oldalt ahol robbantott rajzon meg volt a drz motorja minden szépen leirva és rajzolva ha ezt valaki eltudná küldeni nagyon megköszönném
Köszi, 3darab van nekem is +1 törött. Na ez helyett kellene 1.
Ha eladsz 1db-ot akkor az érdekelne!
Mennyit szánsz rá?
Miért nem veszed meg az az sm 450ért és lessz kereked?
Szokott lenni 50-60körül sm szett itt a fórumon.
Csak figyeld.
Alu 3-4-küllős.
Van ha kell + lóvé.
Tárcsa 30e ft a pár.
Átalakító 15e ft.
Hali!
Ha jól emlékszem azt mondta az "öreg" hogy jótékonysági célra megy a nevezés, és nem kell komoly versenyre számítani, csak a részvét a fontos. Meg, hogy utána bármikor el lehet menni arra a környékre is amit kijelölt a SEFAG, nem lesz belőle lövöldözés.
hátsó lábtartó 10 e HUF párban nálam
drz hez keresek sport kipufogo rendszert! segitsetek
dragman@freemail.hu 700-1milla kb
Szia!
Féktárcsa és fékátalakító van az sm kerekedhez?
Rendeben!
Ha lesz lábtartó, akkor az érdekelne!
Előre is köszönöm.
Sziasztok. Tud valaki nekem abba segíteni, hogy ilyen tükröt még hol tudnék beszerezni? Eddig csak www.szokemotor.hu találtam de ott nincs raktáron:S Előre is köszi.
van 8 db indexem a hírdetés az enyém..., fotó nincs de ha érdekel küldök...
DRZ 400 SM szett ELADÓ!
ÁR.120E FT.
20-66-53-043
Bízunk benne hogy jó idő lesz esővel csak jobbá válik a homok
jönnek Robiék is
Sziasztok!
Rendkívül sürgősen eladó a bukóm!22ezer fix áron!Nagyon szép állapotban van supermoton használtam 1 évet aztán csak a polcon porosodik most!Ha valakit érdekel adatlapomon lévő mail címre üzenjen telefonszámmal és felhívom mert munkám miatt én nem mindig tudom felvenni!
Meg kell mérni 20 szem (21 csap: 1-21) hosszát. 319,4 mm feletti hossz esetén cserés.
Van egy táblázat amiben benne van sok féle lánc mérete, az 520-as is.
Le kell mérni 10db szem hosszát és össze kell hasonlítani a táblázatban szereplő értékkel, egyből kiderül jó e.
Ez a táblázat ha jól emlékszem a drz könyvében is benne van, de lehet tévedek és a ktm könyvében olvastam:(
Menyi pénzed van egy jó drz-re? De tényleg email cimed? a képek miatt? 2007-évi
http://www.kepesmotor.hu/labta...
Ezt a hirdetést nézd...4db DRZ index és 4db DR index..
Szia
e-re 520-as 112 szemes lánc kell.
A gyári áttétel 14/47,de én is 14/48-al használom terepen.
A láncfeszítőnél tudod csekkolni, hogy mennyire nyúlt meg a lánc, mennyire kell hátra nyomnod a kereket, hogy megfelelően feszes legyen a lánc, meg általában a rossz láncnak már menet közben is hangja van...
A hátsó lánckeréken húzd hátra a láncot és ha lóg akkor már nem túl jó, illetve forgasd meg a kereket, és nézd meg alsó lánc feszességét ha nem egyenletes az is gáz. Aztán pedig dönts belátásod szerint, hogy mikor cseréled.
Én már láttam elszakadt láncot, ami kiverte a blokk oldalát, nem egy jó dolog...

üdv
L.