Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki megtudná mondani, hogy E-s mocira hány szemes és milyen lánc kéne? Szeretném használni terepen is meg utcán sm ként is.
Nem vagyok képben azzal, hogy milyet kéne venni.

Amúgy 14/48-as lánckerékkel gondoltam az endurot és 13 v 15/43-al az sm-et.
1 lánc jó lehet mindkét felhasználásra?

Jah és miből lehet kideríteni, hogy a meglévő lánc mennyire van megnyúlva?
Csak nézőként, vagy indulsz is?
Mesélt erről az "Öreg", mi is megyünk, de még nem tudjuk milyen minőségben.
A szombati "homokozás" pedig időjárás függvénye, ami jelen állás szerint határozottan nem velünk van.
Bocsi.
7 végén hívj vagy írj.
Úgy néz ki lessz!
Azért Köszi!
NINCS SAJNOS
ha nincs légszűrőolajad akkor motorolajjjal
Szia!
Hátsó indexed van-e? 1db kellene.
Sziasztok!
Vettem egy új levegőszűrőt és az lenne a kérdésem hogy milyen olajjal célszerű átitatni?
Hali!

Persze hogy voltunk, még izzott a parazsatok. Mentük a nyomotokon egy kört aztán irány lelle tankolni, mer a babodi kút befuccsolt. Kár érte, mer az nekünk nagyon jó helyen volt. Aztán bevetettük magunkat a somogyi dombok közé és a Somogyvári cross pályán kötöttünk ki. Sajnos nem tudok menni "homokozni" mert szombaton meló van vasárnap meg kutyát megyünk venni a kiscsajnak. Deee, majd a májusi zselici röfögésre mindenképpen szeretnék elmenni.
tudom nem könnyű :D és igen, csak SM érdekel...
haliho!drz fcr karbi alsó tömitése esetleg van e valakinek?vagy rendelni hol lehet?!köszönöm!hali
Basszus láttad a köpönyeg előrejelzését?

Szombat 7mm csapadék.
Cső willy5!

Voltatok babodon?
Hétvégén az alföldel, és a homokkal ismerkedünk.
A képet nézve nehéz lessz ilyen drz-t találni.
Csak SM Jöhet szóba?
Kósa Ati gépét árulták multkor az nagyon rendbe van.
üdv.
Köszi a segítségeteket, majd kipróbálom
DRZ SM-et vennék. lehetőleg 2005 utánit. kevés km-el. nyugat MO.
tuningkipufogó előny! ha tudtok ilyet jelezzétek. neten nézegettem de kevés ami tetszik.

üdv
Sziasztok.
Van eladó cuccom. Mivel DRZ-s vagyok ezért először itt, aztán ha itt nem kell senkinek akkor majd átrakom a hirdetések rovatba.
Mitas C18 gumi, 120/90-18-as méretben nagyon keveset futott, csak próbaként volt fent.
A másik dolog egy 22-es alu kormány, az nem volt motoron.
Gumi 10000Ft a kormány 5000Ft, ha valakit érdekel elérhetőség az adatlapomon. Próbálok képeket is felrakni nem tom sikerül-e, ha nem akkor emilben küldök annak akit érdeke.
HA ilyenkor visszább megy az alapjárat, akkor biztosan a keverék/levegő (karburátor függő) csavaron kell fél fordulatot állítani és jó lesz!
szia!
jön a jobb idő, ezért megy egy picit feljebb az alapjárat.
egy nagyon picit tekerj vissza...
szia
azzal nincs baj az biztos. Ha ilyenkor sebességben kicsit kiengedem a kuplungot, -mintha indulnék csak nem húzok gázt- , akkor visszaáll az alapjárat és úgy is marad.
De azért köszi
Hali
Enyém is ezt csinálja.
Nem jöttem még rá miért.
Attila
Én megnézném a gázbovdent, hátha az akad és nem megy vissza elég gyorsan.
Hello
Meg tudja valaki mondani, hogy az alapjáratot állító csavar gyári beállítása hol található? Mert mostanában elég nehezen áll vissza az alapjáratom, gáz húzás után mindig pörög ás csak lassan áll be...
ötlet?
Köszi
DRZ - és más motorokhoz tekercselek generátorokat!
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
Tel: 06 30 262 5500, hétvégén is!