Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia akkor ezek szerint láttál!Mert azzal hoztam.Hol láttál Csak nem a Benzinkúton?
dynojet et keresek drz e hez ! ki tuja hol lehet beszerezni?
én régebbenazt csináltam, h csiszolópapírral lenagyoltam kb 400-600 as papírig, aztán egy vastagabb vászonnal (pl.: farmerdarab)
átdörzsölöd.....
nem lesz gyári fényü, meg nekem csak egy tenyérnyi foltot kellett
megcsinálni, és már az is idegtépő volt.... de meg lehet... :)
lehet ,h hülyén hangzik, de nekem sokszor bevált már hasonló
esetekben a paszta néküli polirkorong. (fúróba..)
Lehet polírozni auto lökhátírorr is políroznak nem azért írtam hogy közöld hogy nemlehet, hanem hogyha valaki csinálta már attól kérdezném hogy milyen polírozó fejjel.
Szia!Köszi, nagyon aranyos vagy!
Mit szólnál ha félúton találkoznánk?Pl. Sóskút?Amúgy Kecskemét környéke lenne gondolom?ugye?de köszi az invitálást.csáó
hol tudnám beszerezni? miert kell egész rendszer ? dob nem elég?
pedig ott voltál én láttalak!
írtam e-mail de valamiért nem ment el
26.-án nincs kedved-tek eljönni hozzánk motorozni?
sziasztok miért dadog le a mocim 4.5.-ben ha rácsvarom a gázt.
1-2-3 nincs gond mehet nyélen is gyertya lehet?
vagy eddig 100 oktán számmal jártam és most 95 van bent ez is baj?
Szerintem valahogy biztosan lehet, mert nekem a műanyag lámpa búrából is kiszedték a karcolásokat, úgy hogy utána nem is lehetett észrevenni! Pedig elég karcos volt! Egy fényező csinálta nem tudom, hogy milyen eljárással, de jó lett! Szerintem, ha van valaki fényező ismerősöd, tőle kérdezd meg!
Nem lehet polirozni a műanyag idomokat, még 1000es vizes csiszolóval is matt és karcos lesz a felülete.
Sziasztok!

Valaki polírozott már műagyag idomokat?, mert az enyémek tiszta karcok és valahogy ki akarom belőle szedni a beleült sarat.
Sztem másik márkáé is jó hozzá! Nekem az új 520as O gyűrűs CZ patentszeme törött el felrakáshoz és asszem DIDet vettem hozzá és jó!
Szia!Köszi!, Az a baj hogy egy videón nem vagyok látható, csak képen, mintha ott sem lettem volna.
Mások, pl haveromék töbször is fel fel tünnek.
hol tudnám beszerezni? miert kell egész rendszer ? dob nem elég?
40 e ft.
yoshimura rs-3 off road
A kilóméterórát menyiért adnád?
520 as cz gyűzű nélküli lánchoz szerintetek hol lehet kapni patentszemet? Esetleg nincs valakinek itt eladó?
e
Milyen a géped?
s-e?
milyen rendszert ajanlasz_?
Jó dolog de csak is rendszert vegyél rá!
Akkor ér valamit.
Persze a jó beállítás a lényeg.
Arra készülj fel hogy 8-10 litert fog enni!
ÜDV.
Ajánlom is!
Ha meg egyszer megunod akkor én legyek az első vevő!
üdv.
http://www.race-exhaust.com/
http://www.dragonada.com/
innen veszem a kipufogot
mi a véleményed a dinojetröl