Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát akkor vmikor ugorjunk el hozzá! csak beszélni kéne vele...
holnap megkérdezem újakról van e hír
valószínüleg levegős a féked,a levegő feszíti rá a tárcsára a betétet (nem engedi vissza).próbáld megalulról a légtelenítő csavaron keresztül felfelé nyomatni a fékolajat (a féktartály teteje legyen nyitva)
szegény de r...a
igen egy matricát szeretnék rá csináltatni, van itthon eredeti dakaros logom,:)
nekem nagyon tetszik :) mehet rá a dakar logo :)
"Lefényeztem" és lefotoztam világosban is a kész fejidomot!
Ha valakinek kell ilyen szóljon mert 4db-ot kellett vennem hogy csináljanak egy szerszámot csak erre:(
Hali!

Valaki meg tudná mondani milyen szimering kell 2004-es S-s drzhez az első lánckerékhez? (gyári szám, ilyesmi)

Köszi előre is.
Sziasztok ma szétszedtem a fékemet, és úgy néz van hiba , az első nyeregnél a fékdugattyú az egyik nehezen mozog, többször benyomtam meg kipumpáltam, de nehezen jár, fékfolyadék is cserélve volt, szerintetek mit csináljak? esetleg megforgatni a dugattyút, vagy olaj leenged és karmanytú csere? eddig fékezésnél az volt a jelenségem, hogy nagyon bent kezdett el fogni a fékkarnál aztán ha rápumpáltam egy re keményedett fel, az lehetett hogy megindult a jó dugattyú , az a fele felfeküdt a tárcsára, utánna meg a szorulós kezdett később felfeküdni, szerintetek jól látom?
De egy első slickem van, 3-4 mm van még benn bőven, vágni kell, de megoldható! ha kell vkinek eladó!
Ha slick kell sztem a Gyulánál tudsz venni egy párat, 15 körül!
GUMI 70% ELSŐ 90%
190eft.
Tudtál képet csinálni a hűtővédő műanyagról?
Ok és sárga sárvédő és bukó gomba nélkül mennyi? A gumikat elég kopottnak találom.
Rossz képet csatoltam.
Ez lenne.
Excel minden kütyüvel:lánc,lánckerék,tárcsák,sárga sárvédő,Lucas fékadapter,bukógombák 200eft.
Ha valami nem kell olcsóbb.
üdv.
köszönöm
még tapasztalat nincs ám vele ezért kérdezgetem. szóval akkor elsőt az van,meg kellene mellé valami hátsó is.akkor érdekelne.de persze nem az az új amit írtál,hanem vmi használt ami még azért elmegy.
Szia a sm szettet mennyiért adod?
6e ft hogy senkinek se legyen igaza.
Miröl beszélsz!
Egy jó slicket persze hogy nem fogsz kapni 20,000ft ért hogy gondolod? ha új rol beszlünk akkor 1 elsö hátsó párban 65,000ezertöl medzeler egész 95,000ft ig van itt már azért michelinröl beszlünk. ezek kb árak! Szoval jó elsöt kapsz már 5000ft ért amit garantálok neked hogy pályán és utcán el megy neked 3évet. A hátsó már más tészta sok mindentölfüg de egy jó hátso amiben van 5mm minta utcán is és pályán is elmegy 2 évet ez tuti. Tudod nincs két egyforma motoros eböl csak anyit akarok kihozni hogy ha veszel akkor Michelin az isten és dunlop kr108 a pirelli szerintem picivel szarabb de ez az én tapasztalatom.

Bemásolok ide egy adatot.

MICHELIN Supermoto Gumi /elülső/
Supermoto enyhén vágott gumi a Michelin fejlesztésében. Több típusa kapható az alul szereplő méretben: lágy, lágy-medium, közepesen-kemény és esőgumi. Rendelhető 12/60-420 méretben...Részletes ismertető --- Az Ön ára: 43500Ft

MICHELIN Supermoto Gumi /hátulsó/
Supermoto enyhén vágott gumi a Michelin fejlesztésében. Három típusa kapható az alul szereplő méretben: lágy, közepesen kemény és esőgumi. Méret és típusadatok: 16/6...Részletes ismertető --- Az Ön ára: 53500Ft
jó!
de ha egyszer nem találok 20 alatt jó slick párt akkor mit csináljak.... olyan kéne nekem ami kibír fél évet úgy hogy néha pálya néha túra....max 2500-3ezer kmre.ennyi
szia én a helyedben megcsinálnám üvegszálból.......és akkor akár havonta is pótolhatod de semmibe sem kerül szinte
vagy elmséz egy spoiler szervizbe ott mindig vannak lehulló darabok és kérsz egy nagyobb hosszabb darabot pl ami mondjuk 3 szor 10 cm méretú és kb fél cm vastag---
kivágod és behejzed kipótolod..
megoldható....
vagy felmész egy olyan fórumra ahol van mindenféle motor alkatrész és megkérdezed hogy hogy iylen vagy ehez hasonló nincs valakinek
pl derby vagy cagiva szerintem 3 ezerből megúszod póstával együtt!
Ez nem olyan kemény műanyagfajta, amit lehetne hegeszteni, szerintem. Ez lágyabb.
valakinek elado drz e fejidomja?lámpával burkolattal együtt?áraa?emailt vagy msn köszönöm..:)
hogy?