Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt az anyagot lehet pótolni onnan.........és akkor nem kelll venni...
Hali.
Kicsit elfogyott a láncvezetőm. Gyári ~ 12 000 Ft
Más megoldás valakinek? Honnan lehet venni reális áron?
Szia!azt szeretném kérdezni hogy videót csináltál Sóskúton!?Mentem a versenyen az Exc -vel!:) Ha esetleg lenne rólam képed küldd el nekem légyszi.(djzsozs8@freemail.hu) 911 volt a számom.Köszii. csáó
énnekem úgy volt meg amocivizsgám hogy bevitem eg yszuzuki szalonba és aztmondták hogy plusz 4 ezerért átmegy.
ennyi
..........ezzel mindent elmondtam.........
Nyugotan vidd.
Hali!
A nyakamon maradt egy MotoBatt YT7B-4 es akksi. Bontatlan dobozolt motyó... 9 ropiért megválnék tőle. DRZ 400-hoz írja a katalógus
Sziasztok.törött fogú drz kuplung kosár eladó a képen látható állapotban....3000 ft ért.....amire tudod használni .....
30 605 6883
én most fogom vizsgára vinni, elöl vágott slick van, akkor azt mondod ne fossak?
Hali
Köszi, majd nézegetem.
Attila
Jól van!
Semmi gond
Köszi.
Én nem értelek benneteket!
Mindenki be van szarva müszakinál gumi csak E4 szabványos Kipufogó ne legyen hangos vagy legyen rajta E4 meg minden legyen tökéletes mert meg bukik vizsgán. Mi van veletek? Vagy csak nekem van mázlim évek óta müszaki vizsga vágott slick herélt tuning kipufogó tökör nincs refim nincs irányjelzöm nincs és még stb.

10 emberböl 8 fe van szarva a vizsgátol rendörtöl ez tuti evel a gumival vizsgázott a motorom.
Látom a csonticar hirdetéseit te is olvasod
Hatalmas dumákat eregetnek.
Közérdekű közlemény!
DRZ-hez lánckerékvédőt esetleg valaki tud,szóljon már.
Sziasztok itt a tavasz mindenkinek kész a motorja tapasztalatból tudom mindig a fék az utolsó ami javításra esetleg fel újításra kerül esetleg aki még nem nyúlt hozzá a fékhez azoknak kis segítség a jó fék megválasztásához mellesleg tárcsák gyártását vállalom bármilyen motorhoz nem csak a minták hanem saját elképzeléseitek alapján is elérhetőség az adatlapomon msn : kopaszfeju@hotmail.com
Hello
Szeretnék csináltatni bukógombát a motoromhoz ,valaki meg tudná mondani milyen hosszú a keréktengely elöl és hátul?
És műszakira hogy megy el vágott slickkel?
Hidd el ha még vágott slicket nem probáltál akkor ne ved meg a conti mert az ezekhez a gumikhoz egy nagy fos! Csak jó indulatbol mondo mi elött veszel contit meny egy olyan motorral amin vágott slick van. vagy gyere el és probáld ki az enyémet E-s supermoto 60ló hmérve hátsó keréken dunlop slick van rajta gyere szivesen oda adom. kiprobálni eladó az is ha kell ami rajta van.
köszi de így nem
ha lenne olcsó slick párban akkor kellene,de ugy van hogy új contit veszek (ami eddig is rajt volt) a jövő héten már
Akik a Galfer fékbetéteket meg kuplungcuccokat árulják, nekik van fémfékcsövük is, tavaly egy tizesből megállt kompletten, szerelhető végekkel.
XVII. Ker., Budapest, Zsuzsanna utca 18. - Hajdú kuplung, fék center
Hol lehet fém fékcsövet kapni, az talán segítene a harmatos féken.
Én csak csináltatottról hallottam, de akkor ezek szerint lehet kapni készen is ha ennyi embernek van dr-z n.
Vbandit!
Azért írják ki, hogy fém fékcső, mert az extra, mint pl a bukógomba
Hali! Ha sokat egykerekezel DRZ-vel nagyobb távokat, akkor sürün nézd az olajat, mert enni fogja! Nem lesz semmi baja, csak a DRZ ilyen. Ha kerekezel eszi, ha nem kerekezel, nem eszi az olajat. Az összes DRZ-s haverom ugyanezt tapasztalta.
OKÉ.
Azért mondtam hogy az új az drága én sem rakom fel magamnak hijába az enyém túl drága motorozni.Ez annak jó akinek pályára kell mert egy zsir új slick.
És elsö nem kell? Az nem kér kenyeret hátha hátsót meg találsz.
5000ft többet nekem nem ér
FAG-ot vegyél! Bármelyik csapágyboltban kapsz, a három darab kijön 2000ft-ból és kimegy a világból! Először én is vettem SKF-et, mert a drága biztos jó is (3db 12000ft volt), 2000km után mentek a kukába. FAG-al elmentem már 30000km-t, és semmi baja!
DR 400 1981-hez van alkatrészed