Denso van benne, azt h milyen azt még nem néztem meg, ngk t akartam azt könnyebb beszerezni meg talán olcsóbb is, vagyis neten densora árat nem találtam de majd elmegyek és személyesen megkérdezem az a biztos, meg elv densoból át lehet számolni ngk ra.
1999 sp42 , az a baj h kb 3-4 féle gyerta van dr 650 hez és nemtom melyik mikoriba:S:D neten is mást láttam a botlba is mást mondtak amikor rendelni akartam
Oldalt nem tudok ,de a DR Dakarba leírás szerint NGK DPR 9EA-9 kell! Az enyémbe hogy milyen van gőzöm sincs még nem cseréltem mióta meg van majd most fogom olajjal s szűrővel Milyen évjáratú a tied? Látom már önindítós az enyém még nem.
Hát sajna egybe nincsen:S Fasza hangja van a tiednek is:D videó nemtudom mennyire adja vissza de képzelem élőben milyen lehet:D enyémnek is hasonló:D de hát videó nem tudja sajnos azt az élményt visszaadni. remélhetőleg jövőhét elején kész a motorom és jó idő is lesz és csinálok videót:) ja egy kérdés, nemtudsz vmi oldalt ami leírja pontosan milyen gyertya kell bele? mert én 3 tipust találtam ami lehetséges.. NGK CR10E és ennek a megfelelője Densoba gondolom Denso U31ESR-N, NGK CR9E és vmi NGK ami teljesen más annak nemtudom a nevét.
Szerintem minden, csak pont az nem.
Egy hosszabb aszfaltos túrán, folyamatos 100-120-as utazóval, esetleg hűvösebb időben vagy esőben igencsak jól jön minden plusz centi. (Most a fejidomról beszélek... )
Szerintem szedd szét az egész féknyerget...a karmantyukat nem is muszáj cserélni,de pucold ki kívülről is,mert tele van porral,sárral szerintem,még anno nekem is ez volt a gondom a kawasakival..
abban biztos vagyok hogy nem levegős, légteleníteni már régen megtanultam rendesen, ezért nem tudok más hibára gondolni, csak az előbb leírtra, de köszi hogy megpróbáltál segíteni és adsz tippet.
Hello!
Nemrég vettem egy Dr 650 et. Van egy két eladó gyári cuccom róla,ezeken kívűl a gyári ráfok vannak még meg. Ha vkit vmi érdekel írjon. És ha van itt vki dr 650 es az írhatna csak hogy ha lenne vmi kérdésem a jövőben tudjam kihez forduljak:)
Dobtam egy mailt.
Az első sárvédőtől ugyse látja az ember az utat, ez is pont annyit takar.
Van valakinek eladó E-s kilométer számlálója? Az enyém elfáradt egy faágtól...
RMC-ben van új polisport
http://www.rmcmotor.hu/termek....
A legnagyobb méret jó a DRZ-re
Üdv
L.
Egy hosszabb aszfaltos túrán, folyamatos 100-120-as utazóval, esetleg hűvösebb időben vagy esőben igencsak jól jön minden plusz centi. (Most a fejidomról beszélek... )
Nemrég vettem egy Dr 650 et. Van egy két eladó gyári cuccom róla,ezeken kívűl a gyári ráfok vannak még meg. Ha vkit vmi érdekel írjon. És ha van itt vki dr 650 es az írhatna csak hogy ha lenne vmi kérdésem a jövőben tudjam kihez forduljak:)
Széltoló
Egyébként sok munka lehetett vele, így nem mondok rá rosszat.
Teleszkópvédő gumiharmonikát vennék, akár szakadtat is, de fekete színűt. Drz 400-hoz és DR 600-650-hez való is érdekel. Aki tud, segítsen!