Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi a véleményed a dinojetröl
Vigyázok rá
szia nem egy fehér platós autóval hoztad azt a motort
Hát el.
Azóta depressziós vagyok.
Meg egy nagy marha!
exták a kerekek! te eladtad a gépet_?
Dávid ma küdtél nekem képeket sm kerékröl
Én szivesen elmondom a tapasztalatom.
Volt simán dob is a drz-m en és rendszer is.
küldj 1 e.mailt és leírom vagy cseregj rám.
üdv.
4ft.
küld sms.ben a címed,neved és hogy mi kell és holnap feladom.
06-20-5-636-213
üdv.
Hello! hogy lehet belépni a drzclub oldalra? csak 1 kek oldal jelenik meg. ki tud mondani valamit a DINOJET tuningrol. Érdemes megvenni? kipufogo tippet tudok majd mondani mert szerdan szereltetek fel 1 et.
3500?
köszi akkor megnézem.
Majdnem minden motoros bolt tud rendelni, de én régebben www.biker-world.hu
ezek gyáriban lesznek, kivéve olajszűrő.
azért nem válaszolok, mert nem mindíg vagyok itt, de az e-mailokra mindíg írok
Alvázszám és írj e-mailt
aruhaz@robogotuning.hu
szerintem van mindegyik,
irj e-mailt
aruhaz@robogotuning.hu
34900.-Ft
ha érdekel írj e-mailt
aruhaz@robogotuning.hu
szia, szoktam tőletek rendelni, olyan kérdésem lenne, hogy féktárcsa csavarotok van-e, és patentszem CZ 520-as O-gyűrűs lánchoz?
szia !
Az RK 520 lánc mennyibe fáj,és hol vetted ?
Sziasztok most vásároltam egy DRZ SM-et de sajna szállításnál elpattant az első féktárcsa tud valaki segíteni.Hol tudnám beszerezni,akár használtan is azt hiszem, hogy 310mm.Előre is köszi.
Motul 5100 Hiflo szűrő és RK520SO és Putoline légszűrő olaj ezek nekem is mind bevált termékek
váltó tengely lánckerék felöli simering gyári adat: SEAL, DRIVE SHAFT OIL 09283-30053 mérete 30X40X6 ha jól emlékszem, mert nekem is kellett cserélnem még októberben
Egyszer már kérdeztem de nem válaszoltál! megkérdezem még egyszer DR 400 81évj. hoz van alkatrészed? (kuplungbovden, fordulatszámmérő spirál, olajszűrő )
nekem abszolut nem tetszik ez a heng de hasonlít a DRZ jére ...
ez tényleg befullad kicsit gyárilag, de csak alacsony fordulatról, dehát a DRz amúgy is forgós gép, az SM en meg teljesen más karburátor van, azzal ne hasonlítsd össze
KTM Olyan a hangja mint DRZ-é? vagy nem
DRZ 400 CUCCOK ELADÓK!