szia nekem kellene drz 400 e hátsó sárvédő-----a sárgára gondolok nem a fekete kis ledes cuccról.......ha volna akkor megvenném..mit kérsz érte?
előre is köszi
Semmi gond, de majd légyszíves tájékoztass bennünket a csapágyboltos árakról és hogy mibe állt meg a vége, meg miket cseréltél, mert engem is érdekel.
Sajnos várnod kellett 1 hónapot az árura, mert nem volt a PROX-nak sem raktáron, ezért a két hetenként érkező szállítmányból, csak a másodikba sikerült beletenni és Magyarországon is elfogyott.
Szia!
Ha kapok 1 címet akkor küldök színmintát,és a tankhoz hasonlót próbáld kiválasztani,és akkor biztos hasonló lesz.
( bocsi de most értem haza a melóból.)
címet küldheted ide:eddydesign@freemail.hu
Ez a kipufogó úgy fasza ahogy van.
Nekem is volt, nagyon szerettem.
Ha felraktad, várom a visszajelzést a teljesítmény változásról.
Hidd el meg fog lepni.
Sikerült szétszednem, de nem volt egyszerű. A himba (ahol a vázhoz van felfogatva) eléggé be volt rohadva. 2 órán át szenvedtem vele.
De a csapok, perselyek egész jók, szóval megcsiszolom, veszek szimeringeket meg csapágyakat és kész.
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a hátsó telóban szét van szakadva az ütköző gumi.
Azt hogy tudom kicserélni? Honnan lehet beszerezni?
Előre is köszönöm !
Köszi, de most vettem tőletek egy kormánycsapágyat és egy lengővilla felújító szettet (26 000ft + posta + 1 hónap várakozás)
Sajnos most nincs 30 000ft-om az új komplett szettre.
le.
hivatalosan átépítési engedély kell stb stb és levizsgálják hoyg szabályos e és műszakin aszerint a papír szerint átírják neked 2esre az okmányiroda meg úgy adja ki a forgalmit már h 2 személyes..... számolj plusz 20-30 ezer ft között az engedélyekkel stb
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy vennék egy 400-as DRZ-t, de a forgalmiban csak 1 személyre van leműszakiztatva! És 2 személyre le lehetne vizsgaztatni?
Előre is köszönöm
előre is köszi