Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láncvezetőd nincs drzhez?
sehol nem találok, gyárit meg nem nagyon akarok
az mitől barkácsolás hogy megveszi olcsóbban a csapágyat és leesztergáltatja?amit te árulsz azt nem esztergás csinálta?csapágy is ugyanaz csak éppen fele annyiból.
Ez kb olyan hogy ne főzőcskézz otthon hanem menj étterembe.
Én nem barkácsolnék a helyedben, mert sokszor az a drágább
itt találsz hozzá alkatrészeket:
http://robogotuning.hu/spl/378...
inkább valami kemény gumi
egyszer komlón a dirtparkban vettem észre hogy totál le van kopva,az öltöző pvc padlója bánta a dolgot
inkább vmi kemény műanyag
Helo. Nincs kedved ma motorozni egyet? A közelben lakom, gurulhatnánk egyet.
Hello!
Ajánlom figyelmedbe a 49090. hsz-t! A csapágyakat és szimeringeket egy elég komoly gyöngyösi csapágyboltból vettem 980 Ft/db áron.
Megyek is, megnézem mit lehetne vele csinálni.
Köszi!
nekem is lötyögött az rmz-ben,én is azt hittem hogy vége mindennek.De csak a görgök törtek miszlikre,semmi gáz nem volt.Csak a csapágyakat kellett cserélni!elöbb szedd szét aztán izgulj
Még nem szedtem szét a himbát, csak láttam hogy ott is lötyög. Gondolom azért, mert a lengőkarban szétment a tűgörgő és ahogy mozgott össze vissza szét verte a himbában is.
Remélem, hogy a csapok, perselyek még jók lesznek.
Köszi a segítséget.
Szerintem az a gumi Ami à lengokaron van es megvezeti à lancot
ez kellene, ha nem smhez való az se baj csak a felfogatás stimmeljen
Hali,csapagyak darabja 1400ftkb persely nagyon szetment?azt os lehet esztergaltatni,alltalaban a felebol lehet meguszni a dolgot.
Te meg arról ami kell mert nem tudom mi az.
üdv.
nem, arra gondolok ami a lengőkaron van, de görgő is lehet érdekel, ha van tegyél fel nagy felbontású képet az állapotáról
A fénykép alapján a színek stimmelni fognak mert a tankon is van matrica és azzal egyeznie kéne
Szia!
A képeden ami van az a kisebb DR-Z matrica,az mennyibe fáj?
Helló !
Ma szétszedtem a lengővillát, hogy felújítsam és hát nem csak azt kellene. A himba (kb 25 000Ft) és a teló (kb 5 000Ft) is lötyög.
Szóval valaki tud ajánlani egy olcsóbb megoldást ?
Arra gondoltam, hogy csapágyboltban megveszem a tűgörgőket és a szimeringeket, de gondolom perselyeket nem fogok hozzá kapni.
Aki tud valami jó ötletet, kérem ossza meg velem.
Előre is köszönöm!
szia!
tudok csinálni ,csak kellene a mérete
Szia ilyet tudsz csinálni 2db kellene menyi lenne
15e ft.
görgő?
Szia, első lánc vezetőd van?
Hát lassan váltanom kellene
feléd milyen az idő