Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki nem lakik csepelen?
phoenix87@gportal.hu, ide küldj képet a láncvezetőről, meg a görgőről is, ha jobb mint az enyém akkor azt is megveszem
mi pénz?
Körepe lázer vágott széle pedig kawasaki yz 750
djolika@freemail.hu
ez bezony zsír új
mostanában mikért dobálják?
én félnék hogy elcsúszok és rotty
adj 1 mailt és elküldöm
Dobj egy telószámot meg nevet
Ha gondolod, szólj ha kimész és átmegyek.
Hát az nincs messze Sokat szoktam oda járni a dunapartra motorozni.Max.Szelidre ugrok ma ki én is kerülni eggyet de oda is ha csak időba hazaérek Vadkertről
azt a kutya ,nagyon szép ! mit lehet róla tudni? Ára,papírja?
Harta, szóval néhány km-re tőled, ma jó idő van és nincs kedvem egyedül menni, de akkor majd legközelebb.
nah ez az ami nekem hiányzik a Higashiból a szűkítő a végéből, 93dB el üvölt állandóan a gép, és már 4-5 km ről hallanak a környéken, mennyiért dobálják ezt ? nekem 80 ba kerül a dob összekötöő csővel együtt
Szia. Kedvem az nagyon lenne de ma sajna nem tudok menni. Hova valósi vagy amúgy? Legközelebb mehetünk.
Van.
Meg kell néznem milyen állapotú.
Hétfőn du.
Hívj.
Az új rotyogtatócsövem.

LeoFINCSI iksz 3 for S/SM
nem tudok, csak gyárit
15eft.
ez milyen márka? vagy ez lézervágott?
oké
én is elmondtam ez enyém.
nem akarok lebeszélni senkit semmiről, ez az én tapasztalatom és ezt osztottam meg veletek.
Helló DRZ-sek!

Lenne egy elsö féktárcsám új 310mm feleslegessé vált 10,000ft ért eladó ajándék annyiért.

A képne látató
szerintem nem venne ki szabadságot ezért.és ugye nem gondolod hogy nem lehet kapni szimeringet?asszem 100 forint volt kb darabja.tőlem kb 5percre volt a csapágybolt ahol mindent megkaptam,az egész művelet nem tartott tovább 2óránál,azért szerintem ez megér 10,15ezer forintot akárkinek.(lehet még szabit is megéri kivenni )nem baj hogy árulsz ilyet.ha nem álltam volna szarul anyagilag biztos megveszem a szettet.de ne próbáld már meg ledumálni szerencsétlent hogy így lesz szar,meg úgy lesz szar.ez mindjárt úgy fog kinézni hogy te jót akarsz mi meg rosszat.
a képen az én himbám van felújítás után,új porvédőkkel.
Eladó, cserélhető NovoGAR G040 Motoros, Quados Krossz csizma!
44-46-os lábra javaslom, így télen alá lehet öltözni. Nekem kicsi lett (48-ra)
Csere nagyobbra vagy DRZ alkatrészeket, Wifi router -t beszámítok, esetleg mást is. Néhány használattal ezelőtt majdnem 50e ft volt...
Van egy 39-es is, 20e.

Érdeklődni:
06209194144
iiulaszlo KUKAC gmail.com
mindíg mindenki csak az alkatrész árakat hasonlítja össze és az utánajárást, az utánajárás költségét az időt. ezt az energiát lehetne sokkal hasznosabb dolgokra fordítani.
De nem csak ez a lényeg hanem nem kapsz hozzá ugyan olyat, csak hasonlót, a csapokat le kell esztergáltatni (milyen az anyagminőség?) a porvédő szimeringek cseréje nélkül megint csak rövid ideig lesz jó, mert telemegy porral.
Csak ehhez idő kell, mire az ember ezt megtapasztalja, hogy nem mindíg az olcsóbb az olcsóbb.