Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor itt az ideje váltani DRZDJ JOLI..
Mert ez kb 6-7 éves e-mail cím akkor még nem volt ilyen motorom
gondoltam de akkor miért nem DRZ olika !
Dj.Olika
jolika, küldtem mailt !
ok küldöm!
Szia. djolika@freemail.hu ez a címem, erre nem kaptam semmilyen e-mail se küld el még egyszer de utalhatom is a pénzt.
Szia !
Én írtam vissza,hogy postán rózsaszín csekken feladhatod én meg nagy borítékba levélként feladom.
Egy kis részlet a cuccaidból....
Szia. Pár napja elküldem az e-mail címem, megkaptad? És ird már meg hogy rendezzük a dolgot.
Az ülést mennyiért adod?
Hali.
Van segédváz ha érdekel.
20-5-636-213
üdv.
Hali.
Van lámp is és burkolat is.
Ha még érdekel.
20-5-636-213
üdv.Dávid.
Hali.
Van féknyereg ha még érdekel.
üdv.Dávid.
Jó de azt is vedd figyelembe hogy neked egy kurvajó motorod van aminek nagyon gondos volt az előző gazdája!
Köszi Így be indult ! És mindenkinek aki hozzá szólt!
Van gyári alacsony ülés 40.000-ért.
Én a DR-Z-nél egy kárpitosra bíztam 2.000-ért, a mostani motoromnál, már csak a huzat felrakását csinálta 1.000-ért.
A szivacsot jobb ha te vágod, és alakítod, mert így biztosan testhez álló lesz.
Figyelted a technikát?
Az első ember sárga mellényben a felvezető, Ő ismeri az utat.
Minden elágazásnál, vagy olyan kanyarnál ahol a lemaradt motoros eltévedhet a második ember megáll és mutatja a többinek a jó irányt, aztán ha bevárt mindenkit.....gáz.
Szerintem ez nem gyári, de egy jó kárpitos vagy aki üléseket csinál megoldja neked... Amúgy ilyen Sárga Suzuki huzatot tud valaki eladót?
speciel erre gondolok,de már találtam több ugyanilyet http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Tudja valaki hogy azok a vékonyitott ülések gyáriak-e vagy maszekolják őket,mert kérdeztem egyik srácot,de ő azt mondta gyárilag vékony neki.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy az DRZ 400E-nél körülbelül hány kilométer/üzemóránál van a nagyszerviz?Köszönöm előre is.
egy friss terepmotoros video :))))))))))))))))
nekünk is kéne ilyen pálya :(

http://vimeo.com/20571204
Hello!
Már többen is leírták itt a fórumon a tuti módszert hogyan kell beindítani a motort egy hosszabb állás után. Most megismétlem én is.

Megnyitod a benzincsapot és magad felé jól megdőtöd a gépet, amíg nem kezd el folyni a benzin a túlfolyón! Aztán szívató ki és már indul is. Én nem szoktam gázt húzogatni indítás előtt, de nekem ez a módszer bejött. Tegnap indítottam be először a gépet a téli pihenő után, (utóljára november elején mentem vele!) és elsőre minden gond nélkül beindult!
Sok sikert hozzá!