Van gyári alacsony ülés 40.000-ért.
Én a DR-Z-nél egy kárpitosra bíztam 2.000-ért, a mostani motoromnál, már csak a huzat felrakását csinálta 1.000-ért.
A szivacsot jobb ha te vágod, és alakítod, mert így biztosan testhez álló lesz.
Figyelted a technikát?
Az első ember sárga mellényben a felvezető, Ő ismeri az utat.
Minden elágazásnál, vagy olyan kanyarnál ahol a lemaradt motoros eltévedhet a második ember megáll és mutatja a többinek a jó irányt, aztán ha bevárt mindenkit.....gáz.
Hello!
Már többen is leírták itt a fórumon a tuti módszert hogyan kell beindítani a motort egy hosszabb állás után. Most megismétlem én is.
Megnyitod a benzincsapot és magad felé jól megdőtöd a gépet, amíg nem kezd el folyni a benzin a túlfolyón! Aztán szívató ki és már indul is. Én nem szoktam gázt húzogatni indítás előtt, de nekem ez a módszer bejött. Tegnap indítottam be először a gépet a téli pihenő után, (utóljára november elején mentem vele!) és elsőre minden gond nélkül beindult!
Sok sikert hozzá!
Én írtam vissza,hogy postán rózsaszín csekken feladhatod én meg nagy borítékba levélként feladom.
Egy kis részlet a cuccaidból....
Van segédváz ha érdekel.
20-5-636-213
üdv.
Van lámp is és burkolat is.
Ha még érdekel.
20-5-636-213
üdv.Dávid.
Van féknyereg ha még érdekel.
üdv.Dávid.
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Én a DR-Z-nél egy kárpitosra bíztam 2.000-ért, a mostani motoromnál, már csak a huzat felrakását csinálta 1.000-ért.
A szivacsot jobb ha te vágod, és alakítod, mert így biztosan testhez álló lesz.
Az első ember sárga mellényben a felvezető, Ő ismeri az utat.
Minden elágazásnál, vagy olyan kanyarnál ahol a lemaradt motoros eltévedhet a második ember megáll és mutatja a többinek a jó irányt, aztán ha bevárt mindenkit.....gáz.
Az lenne a kérdésem,hogy az DRZ 400E-nél körülbelül hány kilométer/üzemóránál van a nagyszerviz?Köszönöm előre is.
nekünk is kéne ilyen pálya :(
http://vimeo.com/20571204
Már többen is leírták itt a fórumon a tuti módszert hogyan kell beindítani a motort egy hosszabb állás után. Most megismétlem én is.
Megnyitod a benzincsapot és magad felé jól megdőtöd a gépet, amíg nem kezd el folyni a benzin a túlfolyón! Aztán szívató ki és már indul is. Én nem szoktam gázt húzogatni indítás előtt, de nekem ez a módszer bejött. Tegnap indítottam be először a gépet a téli pihenő után, (utóljára november elején mentem vele!) és elsőre minden gond nélkül beindult!
Sok sikert hozzá!