Egy DRZ 400 sm vásárlása elött állok Érdeklődnék mire kell figyelni amikor megnézem az általános dolgokon kívül, mit kerüljek el, mik a lehetséges hibák jelei, mit ajánlotok... ilyesmi....
Kb 1 hónapja beszéltünk telefonon matrica ügyben, DR650-re. Küldtem e-mail-t! Nem kaptad meg? Telefonon sem tudlak elérni.
Ha nem kaptad meg jelezz vissza lécci!
fasza lett mindenesetre. milyen gyantát használsz? epoxi vagy poliészter? nekem az a bajom, hogy sokat kell csiszolni, ha nem negatívba csinálod, pl ilyet meg ugye nem lehet
Ahhogy mondod! nem csináltam negatívot mert akkor nem passzolt volna rá mivel az oldalára is rásimul ezért a negatívos megoldás miadt az anyag vastagságnyival nem stimmelt volna az oldalainál, úgy csak a sík felületeket lehetne burkolni.
Pedig bizony 6 réteg és 1,8mm vastag az egész. 1.carbon, 2.kevlar 3.4.5.6.carbon. Ja és mindegyik rétegnek más a szál iránya is.(erősebb mint maga a dekni) tényleg! kipróbáltam
Tudja esetleg valaki,hogy hol lehet drz-hez kapni ültető szettet?Vagy hogy mit tartalmazhat ez a szett?Mert láttam egy hirdetést drz ültető szettel volt hirdetve,hogy milyen megoldás lehet ez?
Szia Eddy
Írtam már korábban:
műanyag tankra tudsz matricát gyártani, ami elég tartó és perforált?
Nekem sajnos nincsenek méreteim, de gondolom ez neked nem okoz problémát egyébként csak egyszínű egyszerű dologra gondoltam.
A másik, ami kellene még a vázra karbon matrica, csak, hogy ne kopjon le.
Köszi
L.
Vannak új fejlemények a fejidommal kapcsolatban
Írtam sok cégnek, volt egy 50e Ft, egy 60eFt, egy 30eFt-os és egy 16eft-os ajánlat!
A 16eFt-ost most intézem:))))
Tehát ha kell valakinek megnézheti az enyémet és megadom a címet ahol csináltathat!
Sziasztok!
Pár hete tettem szert egy DRZ400E-re, minden téren lenyűgöz, főleg az ereje. Elég lett volna nekem az S is :) (főleg aszfaltra)
Na mindegy lényeg, hogy kezdünk összeszokni, de van egy hiba, amivel kapcsolatban tanácsot kérek, hátha valaki már találkozott a lent említett problémával:
Óvatos kuplung kezelés mellett is nagyokat ránt elinduláskor, mi lehet a hiba? Tehát mikor indulok, egyesben a vas, finoman engedem ki a kuplungot, érzem, hogy kezd súrlódni, engedem tovább finoman, erre egy ponton elkezd rántani, nem lehet vele szépen elindulni. Szét fogom szedni, van valami amire nagyon figyelnem kell, mert pl. szétugrik, vagy elgurul? :D
2001' -es évjárat.
csináltál negatívot a dekniről és annak belsejébe csináltad vagy csak simán a deknire rápakoltad és felcsiszoltad a végén?
így a képről nem tűnik 6 rétegnek, a szélein olyan vékonynak tűnik. üvegszál nincs benne csak karbon meg kevlár?
köszi
hozzávalók 1m2 carbon, 1m2 kevlár +gyanta, na ezt egy párszor el kell b-ni mikor már eleget tanultál a hibáidból valami ilyesmi lessz belőle. De nem vészes, szimpla laminálás. a dekniket sajnos le kell hozzá venni, mintának.
Hát ahogy érzed.. Viszont ez alá nem megy be a trutymó , nem rugod le a csizmával illetve a fa ágak sem tudnak beékelődni az fix és ez 6 rétegű carbon kevlar! Ami a képeden van, az viszont matrica vastagságú dísz csupán! Igaz, te tudod mire akarod használni.Üdv.
jaja, cserélem, mert elkoptatta a patentszemem és hálistennek majdnem hátbavert a lánc úgyhogy addig nem megy vissza a lánc... csak azt nem tudom, h. a görgőket is cseréljem vagy azt nem muszály? az annyira nem kopott
Hali!
Én nem rég cseréltem, már nagyon el volt kopva. Szerintem most volt először cserélve kb 14-15 000km lehet benne.
A parillánál vettem Kecskeméten 4-5 000 Ft körül. Rmz-re való, de kompatibilis a Drz-vel.
Egy DRZ 400 sm vásárlása elött állok Érdeklődnék mire kell figyelni amikor megnézem az általános dolgokon kívül, mit kerüljek el, mik a lehetséges hibák jelei, mit ajánlotok... ilyesmi....
köszi a segítséget!