Tudnátok segíteni? Mennyi a gyári olajmennyiség az első telókban? Ja,és van e v.mi dolog amire oda kell figyeljek csere közben? Előre is köszi. DR-Z 400 "04"-ről lenne szó.
Nem szokta sűrűn járni erdélybe,sajna.Évente 1-2 szer,ha így emelkedik a benzin ár még kevesebbet megyek.Te merre laksz?
E-mail cím kellene!Küldenék valamit! robi.termol@t-online.hu
Hát sokat nem segítettem, de nincsmit. Nem néztem pontos ára, de 15.000 felett van. Én meg annyit nem adtam érte. Így nem került egy forintba sem, és a célnak megfelel egyelőre.
Koszonom nagyon otletes elmentetem a fotokat es meg fogom csinalni. nem tudom nalatok mennyi de nalunk 80 euro egy ilyen adapter. nagyon huzosak az arak minden fele draga. Sajnos de meg egyszer koszonom.
Én képek alapján megoldottam a távtartó témát. Nekem is magam kellett megoldanom, és mivel senki nem akarja rontani az üzletét, szerintem állj neki méricskélni
Én ezek alapján csináltam, hivatalosan is forgalmazzák, Trobee féle verziót összetettebb lett volna megcsinálni egy egyszerű esztergán.
Nem tudtam nem olvastam el az osszes forumot csak kerestem az adapterhez infokat. Van egy DRZ 400-e eddig terepeztem de sikerult a vizsgam es mostmar uton is jarok. es az utra supermoto szetet es terepre cross igy nem kel a gumit cserelgesem a felnin igy mind ket stilust kielvezem amenyire lehet. De johetsz nyugotan szoktal gyakran jarni ide motrozni?
Értem nem akarnám az egészet bevonni csak hiányzó részt kipótolni,házilag megoldható ez,és ha igen akkor hogy tudnám kijavítani ,arra gondoltam hogy utána+kék matricát tennék rá
köszi! még ezt mondd meg légyszi, hogy ezt a szivacsos dolgot hogy érted. kész a laminátum és felitatom a felesleg gyantát szivaccsal aztán hagyom vagy ráfordítom szivacsra, lesúlyozom? nem tapad bele? a vákumos dologhoz nincs cuccom sajnos
Az abs az az idomodnak az anyag típusa van több fajta is. Általában a japánok ebből csinálják az idomokat. Ha ezt bevonod üvegszállal kb olyan lessz mindha lefestetted volna szépen lassan egybe vagy darabokba lepattog róla.
15cm széles,8cm vastag,csavarok távolsága 3om felfogatás 10cm és 15cm.Ha érdekel ma fel tudom adni postán.üdv.
Gomba nem kell. Meg tudnád nekem mérni a ventilátort. Szélesség, magasság, vastagságát. Nem tudom befér-e a hűtővédötől.
lánckerék mennyi lenne,első + hátsó is kellene
és ha együtt rendelem / a vázvédővel / mennyi lenne a korpa
köszi!
Helyileg hol vagy megtalálható?
E-mail cím kellene!Küldenék valamit! robi.termol@t-online.hu
6e a vázvédő.+P.
A héten még el tudom küldeni.
Hát sokat nem segítettem, de nincsmit. Nem néztem pontos ára, de 15.000 felett van. Én meg annyit nem adtam érte. Így nem került egy forintba sem, és a célnak megfelel egyelőre.
Üdv: Edem
Én képek alapján megoldottam a távtartó témát. Nekem is magam kellett megoldanom, és mivel senki nem akarja rontani az üzletét, szerintem állj neki méricskélni
Én ezek alapján csináltam, hivatalosan is forgalmazzák, Trobee féle verziót összetettebb lett volna megcsinálni egy egyszerű esztergán.
Üdv: Edem
DRZ 400 Enduró és Supermotó kerekek eladók!80-160e ft.
SM Teleszkóp kompletten 100e ft.
SM-S Gyári km.óra 50e ft.
DRZ 400 Komplett blokk 150eft.
Műanyag idomok lámpák fekete-fehér szinben.
stb.stb.stb..........................
20-5-636-213