Sziasztok!
Ma végre elkészült a himba felújító szettem. Gondoltam megosztok veletek 1-2 képet róla. Az alkatrészek kovácsolt szerszámacél ill. fogaskerék acélból készültek. Utána a csavarok és a perselyek hőkezelve lettek (ettől egy speciális, nagyon kemény és kopásálló felületet kaptak), majd csúcs és síkköszörűvel tükörsimára lettek csiszolva, hogy a tűgörgős csapágyak simán tudjanak forogni rajta. Valamint bevásároltam még tűgörgőscsapágyból és szimeringből is, és kapott még új zsírzószemeket is a kicsike.
A képen egy csavar kivételével minden új, remélem egy darabig bírni fogja majd. Hétvégén rakom is össze, mert már komoly elvonási tünetekben szenvedek.
Helo
Ahhoz az anyához nem kell hozzányúlni.
Fölötte van a kontra anya, azt lazítsd meg,
utána magát a tengelyt tekered/azt hiszem 8-as kulcsal/
addig amíg nem lesz a neked megfelelő pozícióban.
Végén meghúzod a kontra anyát és kééééééééééész!
Attila
ma megnéztem,hogy hogyan idul a vastankosom -10 fokban hát mit nem irjak elég gyöszös
és jött a trükk..................
forróvízet a kopaszra elvet használtam
a kopasz helyére a karbit értettem :)
nyakonburitottam a karbit jó 60 fokos vizzel és utána azonnal beröffent a paripa.
ajánlom mindenkinek!
Az a dekompresszor centrifugális erőre zár be teljesen. Amíg nincs meg bizonyos fordulat a kipuff vez.mű tengelyén, egy picit nyitva tartja a kipufogó szelepet ,így segítve az indítást!
Császtok,
Ha kicsit visszább olvastok,lehet emlékeztek
Szal van a DRZ-S em ami nem akar hidegen indulni,mértek rajta egy kompressziót,ami gyenge 4es volt,kétségbe vagyok esve hogy dugócsere,amire most nem nagyon van pénzem,de tegnap jött a hír hogy a szívószelep kitámaszt,brutális az elállítás rajta...
Számíthatok arra hogy emiatt kicsi a kompresszió,vagy törődjek bele hogy dugó?
Van 1 gyári első SM sárvédőm illetve 1 pár kormányvégsúlyom eladó! Ha esetleg valakit érdekel csin képet!