Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Van 1 gyári első SM sárvédőm illetve 1 pár kormányvégsúlyom eladó! Ha esetleg valakit érdekel csin képet!
ez is matricás
kiszerkesztettem,szerintem hétfő v. kedd de majd írok.
Neked DRZ-n volt?
Szia. Hogy állnak a matricáim?
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Ha esteleg valaki plusz kraftoto szeretne a gépébe
Hello!
Hát egyenlőre keresgetek még,ha nem jutok semmire akkor szólok!Köszi.
Azért lenne jó nekem,mert matricás..
megnézem
Köszi!
Sziasztok!
Ma végre elkészült a himba felújító szettem. Gondoltam megosztok veletek 1-2 képet róla. Az alkatrészek kovácsolt szerszámacél ill. fogaskerék acélból készültek. Utána a csavarok és a perselyek hőkezelve lettek (ettől egy speciális, nagyon kemény és kopásálló felületet kaptak), majd csúcs és síkköszörűvel tükörsimára lettek csiszolva, hogy a tűgörgős csapágyak simán tudjanak forogni rajta. Valamint bevásároltam még tűgörgőscsapágyból és szimeringből is, és kapott még új zsírzószemeket is a kicsike.

A képen egy csavar kivételével minden új, remélem egy darabig bírni fogja majd. Hétvégén rakom is össze, mert már komoly elvonási tünetekben szenvedek.
hello!
Vastag matricából kb.1-1,5mm-esből megtudom neked csinálni,hogy csak fel kell rakni. ....
szerintem ami ezen van az csak matrica, a vázon majdnem biztos vagyok benne, nekem is karbonozott a 2 oldaldeknim, hasznos de én már így vettem
Háttőő nem egészen.
Hanem ilyenre ami a kéőemen szerepel,tehát ami már gyárilag köralakú,nem kell vagdalnom!
Helo
Ahhoz az anyához nem kell hozzányúlni.
Fölötte van a kontra anya, azt lazítsd meg,
utána magát a tengelyt tekered/azt hiszem 8-as kulcsal/
addig amíg nem lesz a neked megfelelő pozícióban.
Végén meghúzod a kontra anyát és kééééééééééész!
Attila
ma megnéztem,hogy hogyan idul a vastankosom -10 fokban hát mit nem irjak elég gyöszös
és jött a trükk..................
forróvízet a kopaszra elvet használtam
a kopasz helyére a karbit értettem :)
nyakonburitottam a karbit jó 60 fokos vizzel és utána azonnal beröffent a paripa.
ajánlom mindenkinek!
tudja valaki hogy a viharba kell a hátsó fékkart lentebb tenni?
mert van egy anya, amihez sehogy nem férek hozzá...
köszi
L.
a kitámaszt az hogy nem zár rendesen. addig ne cserélj dugót amíg nincs a szelep beállítva
Már előre parázok,h ha hív a szerelő jó vagy rossz hírt fog mondani...
Az a dekompresszor centrifugális erőre zár be teljesen. Amíg nincs meg bizonyos fordulat a kipuff vez.mű tengelyén, egy picit nyitva tartja a kipufogó szelepet ,így segítve az indítást!
Telón ezt a szakszöveget mondta...Nem értek hozzá gondolom rosszkor nyit... Vagy kitudja,mindj utánaolvasok mi az h "kitámaszt"..
Úgy-úgy!
a kipufogóvez.tengelyen automata dekompresszor van. ezt ki kell iktatni mérés előtt, hogy jó értéket kapj
Kitámaszt? Ezt elmondanád egy picit bővebben!?
Császtok,
Ha kicsit visszább olvastok,lehet emlékeztek
Szal van a DRZ-S em ami nem akar hidegen indulni,mértek rajta egy kompressziót,ami gyenge 4es volt,kétségbe vagyok esve hogy dugócsere,amire most nem nagyon van pénzem,de tegnap jött a hír hogy a szívószelep kitámaszt,brutális az elállítás rajta...
Számíthatok arra hogy emiatt kicsi a kompresszió,vagy törődjek bele hogy dugó?
Kurva jó hogy csináltad ithon kivitelezhető ez ? mi kell hozzá