Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Idén a DR kupában indulsz?
Kié ez a paripa?
Szerintem csak a blokkot akarod használni, fogadok,hogy összehozol egy 800-as DRDRZ-t.
Na az aztán majd szórja az alföldi homokot.

hogy miért nem mentünk hát ezért
Te meg ne is válaszolj.
[48943] február 20. 21:09
Gratula a képekhez, nagyon jók lettek.
Jó, kis nap volt. Jövő héten motorral megyünk, és meglátjuk, mit virítunk az élmezőny 5.30-as köridejéhez képest.
Nincs kedved csatlakozni?
Nekem bizsergett a tenyerem a verseny alatt.
Sziasztok!
Ilyent hol tudok vásárolni,ami már így néz ki?..nem karbon táblát,nekem ilyen kör alak kell ami pirossal be van keretezve!
Hali. Felvettek msn re gumi ügybe
Hali. Zsír lett a tankra a matrica Köszi szépen
Hát igen, lehet megnézm majd azokat a gumikat 6000 ért
A vasárnapi dunaföldvári endurocross-on készült képeimet itt meg tudjátok nézni!
20mm-es elöl és hátul is.
Én is vagy 5-ször jártam így! Utána a Parillánál vettem erősitett(xxr) ratentszemet, az már két láncot túlélt.
Jók lettek a gumik, csak a hátsó kicsit vékony lett. Erre itt látom, hogy valaki hirdet pont olyan méretűt 6000-ért, ami nekem kellett volna. Igy jártam.
Elméletileg azért nyúlik hátra a védő teteje, hogy ne tudjon meggyűrődni a lánc, és minél kisseb a hely a lánc és a védő között annál valószínűbb, hogy gond nélkül kipörgeti a szakadt láncot a fogaskerék.

A tengelyek 20mm-ek.
Tudja valaki hanyas tengely van a drz-kben? (első/hátsó kerék)
nekem egyszer egy sm-n valahogy begyürt egy szemet motorféknél, ami át is fordult....
a lánckerék elötti lemez nem védett semmit, csak torzult ,meg kitörtek a csavarok(az őntvény torzult)....
a blokkba belemart a lánckerék elötti résznél egy kb 5 centis "láncprofilt" ...
Szétszedés nélkül sikerült epoxyval megragasztani...
Alakul ez :) A 200 EUR+postaköltség már meg is feleződött :)))

(Az XR650R fejidomja vajon felbütykölhető a DRZ-re?)
Hát megnézem holnap mert nekem is vanak ott csavarok most ahogy mondod,csak nekem a km számláló volt felfogatva meg a a másik oldaltegy kábelösszefogó
tyűű, nem rossz a láncvédő, én is vágatok egyet bent akkor lézerrel
a felső kifli elején van 2 csavar ami a gyári műszerfalat tartja. oda felfogatva pont középre jön ki a vapor. lehet, hogy E-n nincs ott a helye? nem tudom
Hali!

Nem kel Flexelni a láncot, ha vesztek egy láncszerelő szettet. Tökéletesen szét ill. össze lehet vele rakni a szemeket, akár többször is. Mi a haverral ketten vettünk egyet, mert nem olcsó de négyen használjuk. A patentszem is jó csak, figyelni kell mert a biztosító kis lemezke idővel elkophat és elveszik. Mi mindannyian CZ o gyűrűs láncot használunk, és még senkinek sem volt vele baja.
Láncleszakadás ellen, 6mm rozsdamentes acél, + acél csavar
Köszi. éppen most nézem nagyon zsír. Neked mihez van odafogatva hogy így le van hajlítva az eleje mert én a kormánytatóhoz akarom.
elküldtem
Kifogástalan állapotú új kézvédő eladó! Egy km-et nem volt motoron!
0620/438-9094
dt80csere@freemail.hu
Kifogástalan állapotú új kézvédő eladó! Egy km-et nem volt motoron!
0620/438-9094
dt80csere@freemail.hu