Idén a DR kupában indulsz?
Kié ez a paripa?
Szerintem csak a blokkot akarod használni, fogadok,hogy összehozol egy 800-as DRDRZ-t.
Na az aztán majd szórja az alföldi homokot.
Gratula a képekhez, nagyon jók lettek.
Jó, kis nap volt. Jövő héten motorral megyünk, és meglátjuk, mit virítunk az élmezőny 5.30-as köridejéhez képest.
Nincs kedved csatlakozni?
Nekem bizsergett a tenyerem a verseny alatt.
Jók lettek a gumik, csak a hátsó kicsit vékony lett. Erre itt látom, hogy valaki hirdet pont olyan méretűt 6000-ért, ami nekem kellett volna. Igy jártam.
Elméletileg azért nyúlik hátra a védő teteje, hogy ne tudjon meggyűrődni a lánc, és minél kisseb a hely a lánc és a védő között annál valószínűbb, hogy gond nélkül kipörgeti a szakadt láncot a fogaskerék.
nekem egyszer egy sm-n valahogy begyürt egy szemet motorféknél, ami át is fordult....
a lánckerék elötti lemez nem védett semmit, csak torzult ,meg kitörtek a csavarok(az őntvény torzult)....
a blokkba belemart a lánckerék elötti résznél egy kb 5 centis "láncprofilt" ...
Szétszedés nélkül sikerült epoxyval megragasztani...
a felső kifli elején van 2 csavar ami a gyári műszerfalat tartja. oda felfogatva pont középre jön ki a vapor. lehet, hogy E-n nincs ott a helye? nem tudom
Nem kel Flexelni a láncot, ha vesztek egy láncszerelő szettet. Tökéletesen szét ill. össze lehet vele rakni a szemeket, akár többször is. Mi a haverral ketten vettünk egyet, mert nem olcsó de négyen használjuk. A patentszem is jó csak, figyelni kell mert a biztosító kis lemezke idővel elkophat és elveszik. Mi mindannyian CZ o gyűrűs láncot használunk, és még senkinek sem volt vele baja.
Láncleszakadás ellen, 6mm rozsdamentes acél, + acél csavar
Kié ez a paripa?
Szerintem csak a blokkot akarod használni, fogadok,hogy összehozol egy 800-as DRDRZ-t.
Na az aztán majd szórja az alföldi homokot.