Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyibe kerül kb az a láncvezető a lengőkarra?
Engem most pl a himba felújításnál is zavart, hogy belógott, meg nem fértem tőle oda rendesen ahová kellet volna...
igen 16
azért kell leszedni h. fel tudjam rakni az sm szettet pl
jövöhéten fizu után beugrok, vagy csütörtök vagy péntek baross utca ugye?
minek azt állandóan szétszedni ? Akkor szoktuk leszedni mikor cserés! megy helyette az új, akkor meg már mindegy, hogy flexel szeded le!
a mintát hozd!
Fél9-17 ig
jó, meddig vagytok nyitva? mert fél 5ig melózom, 5ignem biztos h. kiérek
hozd be a mintát úgy könnyebb lesz adni rá valamit
Akár a patentszemnél is
de lehet azt is cserélném ami hátul van a hátsó lánckerék előtt ha van veszek azt is
igen, ami a lengőkarra megy
a hátsó láncvezetőre gondolsz?
mindkettőt
vagy a műanyagot mondod? mennyibe kerül?
van bizony
van patentszemetek?
djolika@freemail.hu ez a címem. köszike
Gyere be a parillába Debrecenbe
drz-nek hanyas a tengelye elől/hátul?
CZ o gyűrűs lánc, és tényleg szerencse h. oda tekerte fel...
szerencsére nem, a világ végén... tolni se lehetett a motort ugy felcsavarta... pont mentem már hazafele, fúutra fordultam ki és akkor szakadt
A nittelős lánc meg nem jó nekem mert sm szettet meg ezt cserebelélem oda vissza...

olyen műanyagot a hátsó villára honnan tudok venni? már annyira be van kopva szerintem azért ugrott le a patentszem....
Azt meg szétszedni nemlehet utánna többet, csak flexológussal meg vágókoronggal. Nekem is olyan van rajta, de a szerelésnél meg a takarításnál csak hátrány.
(tudom, tudom, kompromisszumok... )
Az úgy már tényleg húzós ár érte.
Na, nekem olyan lemezem pont nincsen...
egyébként szerencséd van hogy, a hátsó lánckerékre akarta feltekerni a láncot, mert ha az elsőre csavarja így fel akkor a blokknak SANYI lett volna!
a biztosítós patentszem nem a legjobb megoldás, mert idővel a biztosítós alátét kikopik, és szétesik inkább tegyél nittelős patentszemet