lehet hogy van aki megoldja de mivel keskenyebb az agy, a lánc sem lesz vonalban. akkor lánckerékhez is távtartó? ennyi erővel bármilyen kereket be lehet faragni. a ktm-nek a távtartója is pont ugyanaz. simán belemegy
1990 után az összes 125 feletti hátsó kereke jó. persze a ktm féktárcsát és lánckereket kell használni. a legújabbaknak már nem 20mm-es a tengely, az nem megy bele simán
Ma is terveztem átmenni,de csak egy kis kört kerültem vele végül.Eddig tanulnom kellett minden hétvégén,de mostmár ráérek,ha holnap nem kell melóznom,mindenféleképp átnézek 1-2 óra felé!
A gond inkább az első kerékkel van, mégpedig az, hogy fordítva kell beraknod, ha azt akarod, hogy jó oldalon legyen a tárcsa. Úgy meg elég hülyén néz ki, arról nem is beszélve, hogy nem biztos hogy jó neki, ha előrefelé nézve forognak a küllők.
Tanács: add el olyan gyorsan, ahogy vetted, és keress helyette Honda NSR 125 kerekeit, azok ugyanilyen hatküllős szép kerekek, és jó oldalon van a tárcsa, bár egy jó esztergályos ismerős ahhoz is kell, hogy bele tudd pakolni.
hali - DRZ 400 - hoz keresnék egy szervíz manuált. Mert szeretnék egy Supersingle-t csinálni, drz 400 blokkal - és valószínű, hogy olcsóbban kijönne, ha darabokban tudnám összevadászni az alakatrészeket. Csak azt kellene tudnom mik kellenek ezért lenne jó pár robbantott ábrás rajz. Előre is köszönöm.
Szép napot
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Vettem mito kerekeket a drz-mbe,és akárhogy nézegetem,rengeteg átalakítást kíván,ha be akarom tenni,pl a hátsó kerékagy sokkal szélesebb,ezáltal nem tudom,hogy milyen átalakítókat kéne faragni bele. Ha valakinek ebben vannak tapasztalatai,nagyon megköszönném,ha leírná nekem 1-2 mondatban,hogy neki hogy is sikerült kiküszöbölnie az ilyen problémákat. A segítségeket előre is köszönöm!
ez jó?
manual tt600
konkrét tipust tudsz mondani a KTM berkein belül?
az utód ugynézki hogy egy yamaha tt600 as lesz ehez kénenekem manual gondoltam ide irok hátha van valakinek
19-es duró gumi már 8000ft-ért van
ugyanez 18-asban 12000ft
lehet DRZ-be 19-es kereket farikcsálni? :)
Noozsid ez neked is szólt
dr-z 400-as sm-et lehet kapni 25kw-os papírral?
Üdv
OREGON SCIENTIFIC ATC 2 K
üdv.
Tanács: add el olyan gyorsan, ahogy vetted, és keress helyette Honda NSR 125 kerekeit, azok ugyanilyen hatküllős szép kerekek, és jó oldalon van a tárcsa, bár egy jó esztergályos ismerős ahhoz is kell, hogy bele tudd pakolni.
Szép napot
A segítségeteket szeretném kérni! Vettem mito kerekeket a drz-mbe,és akárhogy nézegetem,rengeteg átalakítást kíván,ha be akarom tenni,pl a hátsó kerékagy sokkal szélesebb,ezáltal nem tudom,hogy milyen átalakítókat kéne faragni bele. Ha valakinek ebben vannak tapasztalatai,nagyon megköszönném,ha leírná nekem 1-2 mondatban,hogy neki hogy is sikerült kiküszöbölnie az ilyen problémákat. A segítségeket előre is köszönöm!
du.megnézem 1 éve vettem 35 ért.
nem használtam.2 gb os kártyával bővíthető.