Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet hogy van aki megoldja de mivel keskenyebb az agy, a lánc sem lesz vonalban. akkor lánckerékhez is távtartó? ennyi erővel bármilyen kereket be lehet faragni. a ktm-nek a távtartója is pont ugyanaz. simán belemegy
Elsőkeréknél lehet játszani a távtartóval, de hátul ha a tárcsa meg a lánckerék távolsága nem stimmel, azt azért macerásabb orvosolni...
esztergálni kell egy másik távtartót és kész.vagy nem?sm-nél is így csinálják.
oké utána járok :)
angol nyelvű van csak
ez jó?

manual tt600
1990 után az összes 125 feletti hátsó kereke jó. persze a ktm féktárcsát és lánckereket kell használni. a legújabbaknak már nem 20mm-es a tengely, az nem megy bele simán
vaóóóó
konkrét tipust tudsz mondani a KTM berkein belül?
SZEVASzTOK ELKŐT A MOTOROM MA

az utód ugynézki hogy egy yamaha tt600 as lesz ehez kénenekem manual gondoltam ide irok hátha van valakinek
rmz hátsó agy keskenyebb. a ráfot rá lehet fűzni drz agyra, de máshogy nem jó. ktm hátsó kerék viszont 1az1be belemegy
hogyne,rmz kerék jó bele!
tele van a tököm avval ,,hogy miért drágább az a nyamvadék 18-as gumi mint a 19-es?
19-es duró gumi már 8000ft-ért van
ugyanez 18-asban 12000ft

lehet DRZ-be 19-es kereket farikcsálni? :)
Sanyaa megyünk Fótra!11felé ott leszünk
Noozsid ez neked is szólt
pontosabban 2 videóm van
van egy Tamási videó a videóim közt(amit én csináltam), tényleg jó kis pálya Majd írok a mail-edre
szarnak nem szar csak nem hozzám való
OKÉ
Ma is terveztem átmenni,de csak egy kis kört kerültem vele végül.Eddig tanulnom kellett minden hétvégén,de mostmár ráérek,ha holnap nem kell melóznom,mindenféleképp átnézek 1-2 óra felé!
hali

dr-z 400-as sm-et lehet kapni 25kw-os papírral?

Üdv
Inkább használd az enduro kerekeket gyere át hozzánk a homokbányába
Hali.
OREGON SCIENTIFIC ATC 2 K
üdv.
A gond inkább az első kerékkel van, mégpedig az, hogy fordítva kell beraknod, ha azt akarod, hogy jó oldalon legyen a tárcsa. Úgy meg elég hülyén néz ki, arról nem is beszélve, hogy nem biztos hogy jó neki, ha előrefelé nézve forognak a küllők.
Tanács: add el olyan gyorsan, ahogy vetted, és keress helyette Honda NSR 125 kerekeit, azok ugyanilyen hatküllős szép kerekek, és jó oldalon van a tárcsa, bár egy jó esztergályos ismerős ahhoz is kell, hogy bele tudd pakolni.
hali - DRZ 400 - hoz keresnék egy szervíz manuált. Mert szeretnék egy Supersingle-t csinálni, drz 400 blokkal - és valószínű, hogy olcsóbban kijönne, ha darabokban tudnám összevadászni az alakatrészeket. Csak azt kellene tudnom mik kellenek ezért lenne jó pár robbantott ábrás rajz. Előre is köszönöm.
Szép napot
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Vettem mito kerekeket a drz-mbe,és akárhogy nézegetem,rengeteg átalakítást kíván,ha be akarom tenni,pl a hátsó kerékagy sokkal szélesebb,ezáltal nem tudom,hogy milyen átalakítókat kéne faragni bele. Ha valakinek ebben vannak tapasztalatai,nagyon megköszönném,ha leírná nekem 1-2 mondatban,hogy neki hogy is sikerült kiküszöbölnie az ilyen problémákat. A segítségeket előre is köszönöm!
Ámerikai
du.megnézem 1 éve vettem 35 ért.
nem használtam.2 gb os kártyával bővíthető.
milyen kamera ez?