Ma még csomó dolgom van, el kell adnom egy csomó cuccot Mosta pakolom fel őket netre
Mikor dolgozol? Meglátogatlak a titkos helyen, úgy se voltam még ott és közelebb is van, mint a bázisod. Választok magamnak valami szépet
Szijja bácsiii
Szép motoros idő van s mint látod találtam pár eladó cuccot a garázsban. A befolyt összeg jó célt szolgál, elmegy belőle szervizbe a kicsi doki. Jóóól átnézetem és utána brummm brummm meg zsumm zsumm
Tegnap jöttem a koliba kocsival és láttam 3 DRZ-st és egy KTM-est Csongrád és Bács-Kiskum megye határán, ha valaki közülük olvassa a fórumot írjon már, mert felénk nincs kivel DRZ-zni és szívesen betársulnék :D
Szevasztok
a 4 sebességes RMZ-k nek a váltóáttétele hogy van elosztva?
Kevesebb valamiben az 5sebességgeshez képest? végsebesség? esetleg hosszabb az 1es?
úgyis rég írtam ide, most meg ez jutott eszembe
Az nincs... Ez is csak azért van, mert interneten vettem az enyémhez (650-es), és ez meg 600-asé volt, de csak amikor megkaptam akkor derült ki, hogy nem passzol a tárcsa felfogatás... De ha minden igaz valamelyik Big-re is jó. Talán a 750-re.
Remélem legközelebb is hozol magaddal egy legalább ilyen szemrevaló barinénit...sőt, akár egyedül is ideküldheted
sajnos nincs benne az az évjárat csak K8tól
Most vettem decemberben egy s-es DRZ-ét és meg szeretném lepni a kicsikét egy olajcserével, szerintetek milyen olajat kapjon a drágám?
Mikor dolgozol? Meglátogatlak a titkos helyen, úgy se voltam még ott és közelebb is van, mint a bázisod. Választok magamnak valami szépet
És felém mikor motorozol (autózol, villamosozol stb.) végre?
Szép motoros idő van s mint látod találtam pár eladó cuccot a garázsban. A befolyt összeg jó célt szolgál, elmegy belőle szervizbe a kicsi doki. Jóóól átnézetem és utána brummm brummm meg zsumm zsumm
Eladó:
- Mitas Enduro Front 90 / 90 - 21 ... gumi, felni, tárcsa ...
- Mitas Enduro Rear 120 / 80 - 18 ... gumi, felni, fogaskerék, tárcsa ...
iÁr: 55e
Tegnap jöttem a koliba kocsival és láttam 3 DRZ-st és egy KTM-est Csongrád és Bács-Kiskum megye határán, ha valaki közülük olvassa a fórumot írjon már, mert felénk nincs kivel DRZ-zni és szívesen betársulnék :D
Hátha segít...
a 4 sebességes RMZ-k nek a váltóáttétele hogy van elosztva?
Kevesebb valamiben az 5sebességgeshez képest? végsebesség? esetleg hosszabb az 1es?
úgyis rég írtam ide, most meg ez jutott eszembe
Van egy ilyenem eladó! Érdekel valakit?