Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ELADÓ!
DRZ SM gyári kerék gumival újszerű állapotban(160e ft)!
Ha kell tudok hozzá adni vagy külön is eladók:520 VM D.I.D.láncot kb 500km van benne(15e ft),lánckerekeket,Lucas arany szinű fékátalakítót(15eft),310es első(25e ft),Hátsó féktárcsát(10e ft),Első sárvédőt(10e ft),Bukó gombákat(10e ft).
ár:Egyben 200eft!
SM Hátsó kerék 1db 70e ft gumival.
Van még 1 SM Fordított teleszkóp kompletten 100e ft.
SM Felső munkahenger 15e ft.
E lámpa maszk 18e ft.
E hűtő idomok utángyártott használt 6e ft.
Oldal dekni váltó felöli ÚJ! 33eft.
Gázmarkolat ÚJ! 18 eft.
Kipufogó rendszer S tipusra 25 e ft.
Kipufogó könyök E tipusra Új! 18e ft.
Műanyag a kipufogó felöli oldalra 10e ft.
Küllők 800ft/DB.
Kamera Új! 20 e ft!

e.mail: nagy.david@kalocsakom.hu

SÉRÜLT MOTORHIBÁS DRZ-T VÁSÁROLOK!

06-20-5-636-213
Hello!

Nekem van egy pár eladó E08-am ha érdekel, csakis azért került le a motorról, mert 100%ban terepen használom a cross szettet. kb 500 km-et mentem a gumikkal, probléma nem volt velük, párban lett véve 2008as gyártásúak. Van róluk kép, ha érdekel töltök fel neked 12000 az ár párban
Ha január eleje óta nem indítottad be, akkor mondom a tutit
Megnyitod a benzincsapot és a motort minél mélyebben eldöntöd bal oldalra, amíg a karbi túlfolyón el nem kezd folyni a benzin. Utána visszaállítod sztenderre, szivató ki és indítod a szokásos módon.
de eddig mindig pöc. a gyertya pedig JAPÁN...
Január eleje..
A kulcskérdés: mennyi időt állt?
Sziasztok!
Ma elővettem a vasat és a bitangé nem indult-,szikra ,benya van mi a fene van? vadi új gyertya van ,volt benne... ugyanis a régit visszatéve pöc-röf indult! ngk cr8 ek 2 pólusú a régi ,a kérdésem az lenne ,hogy az agyondicsért iridiumos gyertya tényleg annyira jó? és hol tudok jó árban venni ?köszönöm a segítséget!
Hajrá akkor, nekem se egyszerü fenntartani a járgányokat, van egy 2003 as Swiftem még a Dörzi mellett, és suliba járok...következő 1 hónapban meg mind a kettőnek lejár a műszakija is
Kicsit kiganyéztam magam alól, ezért nem is bánom, hogy hidegebb van az átlagnál.
"Sajnos" egyszerre cseréltem autót, és vettem motort, és a kötelező költségek, és karbantartások lenulláztak.
De már erősödök...... és a hétvégén tuti kimegyünk csapatni egy kicsit.
Ilyen közel vagyunk egymáshoz, és még nem találkoztunk?!
Ezennel meghívlak egy motorozásra a Tamási cross pályára.
Legalább leteszteled a gépemet.
Előtte kereslek, és egyeztetünk, az út jó simán be tudsz jönni az RR-el is.
Egyébként tök jók a videóid, gratula.
piros minta volt a matrica szetben, nem gíári volt, a bukósisak meg asszem utcai darab és citromsárga, a hang alapján meg talán gyári dob volt még fent...
Ezt már hallottam Tőled, de azért az RR se lehet szar
A helyzet változatlan... Felhívlak mindjárt:D
Sűrítés, kipufogó, elektronika.
szia!
ha a drz, egy matricaszettes darab volt, akkor én voltam.
futár vagyok, tehát én ma örültem ,h jó idő volt.
legalább nem esett...
a másik ,h két hónap gipsz után örülök ,h mehetek... :)
ki lehet csalni biztos is, csak akkor már az is üzemórás lesz, akkor meg már mind1 ha veszel egy E-t
köszi a választ
Üdv mindenkinek!
Valamelyik műszaki beállítottságú drz tulaj meg tudja nekem mondani,hogy s-es drz-ből hogy lehet kicsalni azt az 50le-t,ami az e-ben van?
Vezérműtengely és karburátorcseréről hallottam.Más valami?Esetleg leömlő vagy gyújtás?
hétvégén vasárnap főleg, csapató idő lesz akár 13 fok meleg is lehet :))))))))))
én nem csak nézegetném az tuti :) biztos mennék vele msot is , csak éppen el van törve msot az újjam , úgyhogy nehézkes a dolog, még 3 hét sínbe rakva
Szép is nagyon, én is megbántam már, hogy lecseréltem... ha tehetném visszaszerezném
A biznic ugrott. Kula volt a gép.
Szevasz Helles!

Ezer éve nem hallottam felőled.
Ma ment a Palkó meg a Trubi vásárolni. kíváncsi leszek a végeredményre.
Alig várom, hogy kicsit jobb idő legyen, és igazán le tudjam tesztelni a vasat.

Hallottál a március 26-27.-ei 2 napos veretésről Szilviéknél.
Beneveztelek. Megyünk.

Nem tudok betelni vele:
Hali!
Mitas E08 gumiabroncsról mi a véleményetek?
70% utcára 30% terepen használnám.
előre is köszi.
sziasztok, ma láttam egy DR-Z-E-eundorot Pesten a Mester utcában rongyolni, jó érzés és zene volt füleimnek a rég nem hallott hang, de hogy ilyen időben motorozni wháááá :S