Én keresnék egy rövid lécet, meg vennék különböző durvaságú polír papírokat. Rátekerném a lécre a papírt, és azzal állnék neki a felninek. Persze ha mély árkokat vert bele a lánc azt kipolírozni nem lehet, max. a kiálló részeket egy finom reszelővel leszedni, utána polírozni, festeni, és akkor nem lesz feltűnő hogy sérült volt.
a villa tetején van egy kis arayn színű csavar... azon tudsz tekergetni..... H és S közöttt,illetve a teló alján is...
azt h melyik az előfeszítés és a csillapítás v mik azt fogalmam sincs.....
Nemrég vettem egy DRZ400E K4-t és májusban lejárt a műszakija így nekem kell csináltatni rá.
Az lenne a kérdésem hogy indexek és féklámpa nélkül is átengednék e?
Első és hátsó világítás van, de direktbe gyújtásra kötve (helyzetjelső,tompított, refi állítás nélkül).
Ja és addig nem is tudom átiratni amíg nincs rajt műszaki?
Köszi LaciCRM a segítséget még annyit ha vki tudja h kell a felni peremét polirozni meg hogy mien kellékek kellenek hozzá akkor azt nagyon megköszönném!
akkor végülis kihasználtad ezt a láncot már, én vennék másikat, én CZ re esküszöm nekem is az van és az is 520 as akkor nem kell félni hogy az én kismotorom eltépi
Szevasztok!
Tanácsotokat szeretném kérni abba hogy hol, /hogy/lehet a drz e-n! az első teleszkóp rugó elő feszítést állítani, mert az istenértse találom.
köszönöm!
hello hát ez egy RK lánc volt 17000 km -volt benne 520-as am! ennyi sztem elég gagyi bár azt mondják ez jóó minőségű lánc fene tudja de ezzel már tuti nem megyek többet! A lncra nagyon vigyázzatok mert kurva veszélyes ha szakad !
Szia!
A nagytarcsai pályáról semmi biztosat nem tudok, én két hete egy részén végigmentem és senkivel nem találkoztam, de beszélnek ezt is azt is!
Orni javasolt egy Balassagyarmati túrát, esetleg ha érdekel?
leszóltam volna ? akkor visszavonom ha ilyent tettem legalábbis az S-hez képest jobb ez az E (1-1 motor után)
boldog névnapot
A S/Sm tipuson Mikuni BSR36
A számok az átmérőt jelentik
azt h melyik az előfeszítés és a csillapítás v mik azt fogalmam sincs.....
Féklámpa kell a műszakihoz,index nem.
üdv.:b
Nemrég vettem egy DRZ400E K4-t és májusban lejárt a műszakija így nekem kell csináltatni rá.
Az lenne a kérdésem hogy indexek és féklámpa nélkül is átengednék e?
Első és hátsó világítás van, de direktbe gyújtásra kötve (helyzetjelső,tompított, refi állítás nélkül).
Ja és addig nem is tudom átiratni amíg nincs rajt műszaki?
Amatőr vagyok nagyon plz help!
Mátéé
Ajánlanám neked a www.parilla.hu -t mert van láncuk akciósan 5000ft alatt afam 520as lánc.Szerintem az elég jó akció, nézd meg ha érdekel !
Tanácsotokat szeretném kérni abba hogy hol, /hogy/lehet a drz e-n! az első teleszkóp rugó elő feszítést állítani, mert az istenértse találom.
köszönöm!
Üdv: Máté
A nagytarcsai pályáról semmi biztosat nem tudok, én két hete egy részén végigmentem és senkivel nem találkoztam, de beszélnek ezt is azt is!
Orni javasolt egy Balassagyarmati túrát, esetleg ha érdekel?