Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali!
Mennyi az annyi?
azt mérted hogy megvan e az aksiban a megfelelő feszültség szit, mert gyenge aksival nem megy, még a lámpa se világít
Kerékcsapágy szettek, porvédővel együtt, motortípusnak megfelelően.
http://robogotuning.hu/sct/244...
Akciós Cross szemüvegek három féle színben: Kék,Piros,Narancs 6990.-Ft
http://robogotuning.hu/spd/PG3...
mi a hiba?
350-400,ilyesmi,még nem álmodtam meg
mennyi az a kevés pénz
szia, mi neked a kicsi pénz? mert nekem is vannak DRz ismerősök néhányan lehet van nekik
DRZ S segédváz érdekelne, és fekete idomszett , valmaint jó első fékkar , és kuplungkar
ja,azt elfelejtettem mondani hogy iridiumos gyertya van benne,egy darabig nem kell cserélni
kólásrekesz aszt csá.
Üdv.
Eladnám a DRZ-m,E-s!De van egy apró hibája
kéne bele egy új dugó,még megy,de sajnos elég csúnya a hangja! 2004 7. havi,amúgy minden jó rajta,forgalomból tavaly óta kivonva!én úgyis váltani akarok,de most nincs időm szenvedni a javítással,úgy h kevés pénzért eladó lenne,ha vkit érdekel...!
Hali! Engem olcsón érdekelne Drz hátsó lábtartó!
Nekem "S"-em van, ha tudsz hozzá esetleg kicsi pénzért fejidomot akkor lehet, hogy az is érdekelne.(mert amim van annak betörött a lámpája). Előre is köszi
hali. hol tudnék finster dobot venni drz-re
Repül Repül, csak csináltunk egy emelőt, kerekeket szerelni :D
Alapbeállítás szerintem úgy van, hogy középen a tű, és 1,5 fordulatot kitekerve a acsavar, ez azért úgy 10C fok keletti hőmérsékletben jó beállítás!
Hidegben 1 osztással lejebb lehet rakni a tűn lévő baszomat...
Vagy durroghat még a szelepösszenyitás miatt is
huu egyenlőre mind egy C vágányon van a motor :S

a berugó rugóm elszált meg az ütköző fogaskerék kétszer rugott vissza elég is volt :S
sziasztok aksinál van biztositék az jó van még valahol eldugva nem hiszem el még mindig nem birtam kitalálni miért nincs áram .
valaki segitsen mert szét verem ezt a szart
gyári beállítás 160 as főfúvóka, 45 ös alapjárati, tű a 3. helyzetben és a keverék csavar kifelé 2 fordulatot van kitekerve , én leglábbis így tudom
Akkor nagyoncsak örülj neki
bocs faszság az egész amit írtam
Nem lehet, hogy nem kap elég levegőt, alap beállításnál 1,5 fordulatra van betekerve az alapjárati levegőcsavar, ha befelé tekered egyre több levegőt ad hozzá...
Lehet neked nagyon üzemanyagdús a keverék ezért nem tud berobbanni, ezért úszik aztán üzemanyagban az egész!
Ez csak tipp...