Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elég hamar megvált a srác tőle, eladta a DR-zt , csak a vevőnek nem kellett az sm szett..., nekem tetszik amúgy, de hátra majd szereték jó féle peres gumit ha már eljutok egy szintre ezzel, még igen csak kezdő vagyok utcán, még jogsim sincs sajna :S
Renhal Fathbar, de nem kell alá magasító, csak a fordító.
Nagyon jó kis kormány.
Én ezekkel vizsgáztattam.
Augusztusban adtam el.
A két felnit gumival + egy hátsó gumit. lánckerék,lánc, féktárcsák, adapter, sárvédő.

80.000Ft
tényleg ha nem titok Te mikor adtad el neki és milyen áron? Nekem 70 be kínálta , láncal felgumizva...
sziasztok pár ezer ft ért megválnék bontott drz alkatrészemtől
kosár 5 belselye 4 olajpumpa ami megmaradt belöle 3-4 000 ft!
klmszabi: neked milyen kormányod van? És magasittós mert ahogy nézem fenntvan nekedis! Vagy esetleg egy kép onnan a kormány körkényéről.
igen ez az most-már tuti:) első gumi még ez van rajta, de már nem sokáig... első fékkel valmi van, mert fékerő van , viszont a fékkar útja olyan hosszú mire a nyomáspont jelentkezik hogy valmi irdatlan, lehet kéne vennem bele egy új betétet, nem amit szétkoptatott az Enduro szett, arra látsz esélyt hoyg ezekkel a kerekkel valahol megbundázva átmenjen viszgán? , mert a gyári enduro szetten meg üt az első tárcsám
Akkor attól vetted akinek én eladtam, nézd meg a sárvédőn a matricákat......és azt a Metzeler gumit is pluszba adtam hozzá ami most fent van neked.
Valakit tudtok aki eladna S segédvázat vagy cserélne E-t, S-re?
Köszi, de úgy tűnik, ez mégsem lesz jó nekem
Köszönettel elfogadom! Írok emilt!
Fekete gyári sm.
Azért mi szeretünk.
Találtam 45-ös kell?
Szerintem még simán használható állapotban van.
fel került a hátsó lámpa :) újabb lépés a műszaki felé

klmszabinak üzenem nem tudom tőled van e az sm szet, december végén vettem Nyíregyháza környékéről, egy haverom hozta el nekem mint közvetítő, ez egy CBR 600 94 körüli fix első tárcsás felni szet
A pink motorsnál van 5000 körül,én is ott vettem annó
kuplung bovden engem is érdekelne 5e-ig, ha azalatt nem kapok megoldom máshogy
Üdv. Nem tudjátok hol lehetne kuplung bowdent venni?
Suzukinál kérdeztem, ott 9000 mondtak.
Csak elsö kell vagy az új hátsó is?
Esö nem jó? Elöl simán ki bir nyáronis egy szezont 3000ft ért 4,5mm minta van rajzuk.

Slicket is megvágom utcai mintára fog hasolitani.

Te dudod
165/5517 Dunlop KR108 A képen látható
Tavasszal raktam fel új vólt 500km mentem vale most 5,5mm a minta a közepén széle is kb 5,5.6mm Eurocup-ás gumi 18,000ft ha kell. ez van vagy csont új 160-as.30,000ft
A képen látható gumirol beszélek.
Akkor az nekem nem jó...egykerekezni mondjuk nem szoktam, de akkor se...
Fix a sok egykeréktől,meg az ökör motorozástól csak úgy szakadtak a küllők 50 000ft gyáriba
A DRZ SM hátsókereke az menesztős vagy fix?
A külön kerék a képen látható fekete ráffal van vagy fémszínűvel?
nem tudom ,most a vizsga miatt érdeklödtem és ezt mondták