elég hamar megvált a srác tőle, eladta a DR-zt , csak a vevőnek nem kellett az sm szett..., nekem tetszik amúgy, de hátra majd szereték jó féle peres gumit ha már eljutok egy szintre ezzel, még igen csak kezdő vagyok utcán, még jogsim sincs sajna :S
igen ez az most-már tuti:) első gumi még ez van rajta, de már nem sokáig... első fékkel valmi van, mert fékerő van , viszont a fékkar útja olyan hosszú mire a nyomáspont jelentkezik hogy valmi irdatlan, lehet kéne vennem bele egy új betétet, nem amit szétkoptatott az Enduro szett, arra látsz esélyt hoyg ezekkel a kerekkel valahol megbundázva átmenjen viszgán? , mert a gyári enduro szetten meg üt az első tárcsám
fel került a hátsó lámpa :) újabb lépés a műszaki felé
klmszabinak üzenem nem tudom tőled van e az sm szet, december végén vettem Nyíregyháza környékéről, egy haverom hozta el nekem mint közvetítő, ez egy CBR 600 94 körüli fix első tárcsás felni szet
165/5517 Dunlop KR108 A képen látható
Tavasszal raktam fel új vólt 500km mentem vale most 5,5mm a minta a közepén széle is kb 5,5.6mm Eurocup-ás gumi 18,000ft ha kell. ez van vagy csont új 160-as.30,000ft
A képen látható gumirol beszélek.
Nagyon jó kis kormány.
A két felnit gumival + egy hátsó gumit. lánckerék,lánc, féktárcsák, adapter, sárvédő.
80.000Ft
kosár 5 belselye 4 olajpumpa ami megmaradt belöle 3-4 000 ft!
Szerintem még simán használható állapotban van.
klmszabinak üzenem nem tudom tőled van e az sm szet, december végén vettem Nyíregyháza környékéről, egy haverom hozta el nekem mint közvetítő, ez egy CBR 600 94 körüli fix első tárcsás felni szet
Suzukinál kérdeztem, ott 9000 mondtak.
Esö nem jó? Elöl simán ki bir nyáronis egy szezont 3000ft ért 4,5mm minta van rajzuk.
Slicket is megvágom utcai mintára fog hasolitani.
Te dudod
Tavasszal raktam fel új vólt 500km mentem vale most 5,5mm a minta a közepén széle is kb 5,5.6mm Eurocup-ás gumi 18,000ft ha kell. ez van vagy csont új 160-as.30,000ft
A képen látható gumirol beszélek.
A külön kerék a képen látható fekete ráffal van vagy fémszínűvel?