Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ELADÓ!
DRZ SM gyári kerék gumival újszerű állapotban(160e ft)!
Ha kell tudok hozzá adni vagy külön is eladók:520 VM D.I.D.láncot kb 500km van benne(15e ft),lánckerekeket,Lucas arany szinű fékátalakítót(15eft),310es első(25e ft),Hátsó féktárcsát(10e ft),Első sárvédőt(10e ft),Bukó gombákat(10e ft).
ár:Egyben 200eft!
SM Hátsó kerék 1db 70e ft gumival.
Van még 1 SM Fordított teleszkóp kompletten 100e ft.
SM Felső munkahenger 15e ft.
E lámpa maszk.
E hűtő idomok utángyártott használt.
Oldal dekni váltó felöli ÚJ! 33eft.
Gázmarkolat ÚJ! 18 eft.
Kipufogó rendszer S tipusra 25 e ft.
Kipufogó könyök E tipusra Új! 18e ft.
Műanyag a kipufogó felöli oldalra 10e ft.
Küllők 800ft/DB.
Kamera Új! 20 e ft!

e.mail: nagy.david@kalocsakom.hu

06-20-5-636-213
Az enyémet ő csinálta :
ENOSZ 70/3844242
Hivatkozz rám.
dr-be ki milyen olajat használ? ipone/castrol 20w-50 jó?
vagy inkább 10w-40 vagy 10w-50?
Nem csak a fa tudja tönkretenni
Az asszony is
kulcsra rátette ezt a kulcstartót olyan nehéz hogy menet közben szétrángatta a gyújtás kapcsolót,most meg hol van áram hol nincs és aztán meg
Hali. drz-hez sportdob, vagy rendszer kellene tudnátok valami címet adni, köszi!
kinek van drz benzincsapja eladó?
Köszi!
Én is keresek gyújtáskapcsolót!
Mindenkinek közel jött a fa?
Ha jól emlékszem nekem van és nem is olyan rossz állapotban.
Délután megnézem. Este jelentkezek.
Hóreggelt
Nincs véletlenül valakinek egy jó állapotú használt vagy na'on olcsó új DR(Z)-re való hátsó lánckereke 45 körüli (44-47 között mondjuk) fogszámmal (próbálni kéne, ha jó akkor úgyis veszek újat)?
Jól néz ki a bringa
Itthon van úgy tudom szokott ide is írni, vagy ITT megtalálod.
jólvan ezt megjegyzem Dani :) ha nem muszáj nem veszek mert nekem tényleg csak vizsgára kell, terepen meg nem érdekes ha üt egy kicsit
Nekem van eladó DR/DRZ első tárcsám...8000
165ös gumijaid is vannak külön használható állapotban (pályára) ? Telszám? mailben is jöhet.
index ha jól tudom nem kell ha nicns gyárilag, elég a karjelzés, de javítsatok ki ha nem így van, a féklámpa kapcsoló MZ-s húzókapcsoló hátra, előre meg olajnyomás érzékeny kapcsoló 8 X 1,25 mm es... nekem ami gond az a CBR 600 "sm" kerék, ezzel jobb helyen nem megy át, a gyári DRZ enduro szettemen meg az első féktárcsa meg lett ütve endurozáskor és érezhetően pumpál a fékkar emiatt fent , fékhatás van, szerintetek így átmegy? vagy kéne szereznem vizsgára egy kölcsön első kereket vagy tárcsát. Első fejidom lecserélve, hamarosan fent lesz hátra S drz farokidom lámpákkal, és érkezik egy KTM EXC kormány kapcsoló is mindehhez... most így állok
Kösz srácok megnézem!
Aha 8 ezer. Pazzaz
szerintem ez egy átalakító,nekem is ilyen volt 8vagy9ezer az rmc-ben.
T.Robi itthon van?
Régen volt róla szó hogy csinál EXC-hez is hűtüvédőt. Nem tudod lett belőle valami? És ha igen mi pénz?
Ahha köszönöm szépen segitségetek. És a kuplung bóvdent? Ugyhagytátok ti?
Fordítsd lefele a gáz bowden pipáját, akkor biztosan nem húzza majd a gázt ha balra kanyarodsz.

Ez egy jó kormány, gratula.
A magasító mennyi volt,és hol?
jogos...