Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem nem ronda. Engem a dakaros endurókra emlékeztet.
igen ez is lehet, de a magasságával lehet játszani!
Vagy még szarabb lesz tőle, mert pont a széltolóról leváló turbulenciában lesz a fejed és egész úton ide-oda fogja rángatni a sisakodat...
Ronda,de nagyon hasznos!
Nem tépi le az ember fejét a menetszél!
A sok sufni megoldás után ez lenne a legjobb...
Nekem pöcre indult négy hónap állás után!
valakinek van eladó kipudob,martin,finster,raptor stb?
na repül már déerzé?
Sziasztok!

Akinek van motoremelője attól kérdezem ( középső ami az egész motort emeli), hogy hány centit emel nekik a mocin?
Sztem nem!
Ha mínuszokban nem indul, akkor nem a te motoroddal van a baj! Egyik se indul könnyen hidegben!
Ez tényleg baromi rút
C.D.I-gyújtáselektronika-fekete doboz,ki hogy ismeri,nagyon sokba kerül és ha rossz, nincs szikra,nem indul a motor!
ne akarj ilyet.. nem szép
sziasztok megint én na aksi jó ez tuti de a gyujtás kapcsolorol jön két vezeték egy zöld csatlakozóba megy na ott már nincs áram
tolásra indul ötletek
ja az ülésem alatt van egy lapos fekete valami két vezeték köteg megy bele mitsubisi jel van rajt na ez mi a fa...m?
Valaki tudna ilyen szélterelő gyártásban segíteni?
Annyit tudok,h hőre lágyuló műanyagból kell csinálni!
elvileg a gyógyászatban használt (törött kéz rögzítéshez) műanyag cucc jó lenne...
csatolom a képet!
Kicsit megkésett a saját Jézuskám. De ma ideért Meg egy rajz, mert az unalom nagy úr....
küldtem 1 mailt !
Szia eddy33!
Adnál egy privát elérhetőséget? E-mail is jó. Szakmai kérdésem lenne hozzád! Az enyém az adatlapomon megtalálod!
Előre is köszi!
Zsoló
Sziasztok!
Fel raktam egy videót /videóim/ legyetek szívesek válaszolni aki már találkozott ilyen hanggal írja le,mi lehet ez?
előre is köszönöm!
Az nem.
mennyibe van 1 kis első sárvédő + 1 másik fejidom ilyen mocira?
a gyári szett nem jön be annyira...
de az alap moci + tuning kipuf már teccetős :D
igen szépen dübörög
http://youtu.be/ZN5W_VM_LKA egy kis hangzavar a motoromtól :)
Sziasztok!
S vagy SM hátsó fékpedált sztetek honnan tudnék szerválni?
Az nemrég vásárolt S-es DRZ men nagyszerű E fékpedál van és a kapcsolóm így hasztalan :S