Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helóztok a nevem józsi van egy suzuki DR 650-em lérdezni szeretnék hátha megkapom aválaszt

a motor füst mentes a szelephézag ba van álítva ls hidegen hidegindító nélkül nem indul el szinte :S

aki tudja hogy mi lehet a baj legyen szives irjon

e-mailbe is jöhet a megoldás star188@freemail.hu
majd jelzem mi a szitu, de lehet szétkapom a karbit végül megnézem mostmár milyen fúvóka készelt van benne ,mert ez is gyanús nekem hogy csak 3/4 fordulat ig van kitekerve az alapjárati csavar...
Még mínusz 5 fokban is!
Nem olcsó darab (580$), de néha szükség lehet rá :)

DRZ400/KLX400 Safari Tank 7.4G

Üdv, Mindenkinek!

Ha minden jól alakul, 1-2 héten belül boldog tulajdonosa leszek egy DRZ400S-nek :) És végre fellélegezhet egy kicsit a jelenlegi "terepmotorom", amit 3 éve nyúzok nagy erőkkel terepen :)
majd írj róla, mert nekem is aktuális lesz a csere vagy 2-3000km múlva, ha tényleg könnyebben indul én is azt veszek
majd kipróbálom aztán akkor többet tudok mondani a dolgokról
Nem elég élénk a fantáziád :P amúgy kinek a pap, kinek a papné. ;)
Amikor vettem a motort iridiumos gyertya volt benne be se indult csak durrogott, beleraktuk a gyárit azza pöcre indult és azóta is azzal megy de most vettem egy platinumosat az a legjobb most állítólag vagyis jóval drágább mindt az iridiumos.
az lesz (NGK CR8EIX), holnap reggel már a kezemben :)
iridiumos gyertyát próbálj ki, állítólag azzal könnyebben indul
a jelenség a követjkező, októberben még indult úgyhogy tökig kihúzott szivató Keihini karbin, és gáz 5 megrántása után indít, így ment, a levegő keverék csavar 3/4 fordulatot van kitekerve , november vége óta szarakodik, kiderült leesett a TPS (fojtószelep állás érzékelő szenzor) ezt visszarkatam, elviekben jól be is állítottam, azóüta valamivel könnyebben indul. Most is így próbálom indítani 10 fok körül, és álladóan telekapja amagát, már nem egyszer lemeritettem az akkut, szivatóval tocsog a gyertya a benzinben, és kormos lesz,(szar a szikra), aztán ha meg nem húzok szivatót akkor meg beindul a gázkarral besprickolt gyorsító mennyiségekkel, de csak másodpercekig jár, ha ráhuzom ilyenkor a szivatót megint befullad, gázra is befullad...pénteken cserélem a gyertyát aztán próba
Hello!
Nekem 28 cm -ről emel 40 cm -re. (saját gyártmány)
A vissza duroggásnak 3 fő oka lehet:
1.: Kicsik a szelep hézagok, de ez nem sűrűn szokott előfordulni.
2.: Nyitott csövű rendszer van rajta. Az minden előzetes probléma nélkül néha visszadurrant egyet.
3.: Rossz az alapjárati anyag és levegő kombinációja. Levegő csavaron kell, tekergeti.
Nekem gyárilag S-es a motorom. Nyitott Finster dob van rajta. Nagyon jó hangja van tudom ajánlani!
S v E?
E-nek alapból nyitottabb a doba...akkor durrog ha pici gázon tartod(nagyon picin ezt érezni kell) és akkor a levegő szívása miatt eldurrog....
S-nek tömöttebb a kipuffja,ha azt megnyitod az durrogat majd,de inkább pattog mint hangosat durrog mint a verseny smeken
Nekem meg egy film jut az eszembe: Csúcsfejek.
Holdtalan éjszakán egy sötét alagútban...talán...
sziasztok DRZ 400 E karburátor kelene tud e valaki. köszii
Szerintem jól néz ki ez a gép!
Gyárilag dr-z-re való nagy tankra pályázom:)
ilyenre:
http://img44.imageshack.us/i/p...
Nagyobb tank mennyibe kerülne rá? Nehéz lenne rámókulni, vagy szépen ekecsülés nélkül rá lehet rakni?
Nulla fok alatti garázsban?
Helló?
Motor vásárlás előtt álok és az lenne a kérdésem ,hogy a dr 350 -96os milyen gép ?Nekem endurozni kéne .Vélemény kéne mert nekem csak 2t volt.Vagy esetleg más?
Engem is:)
Még egy nagyobb tankot szeretnék és, úgy egy jó kis tura enduro lesz...
sziasztok! februárban szeretnék a vasamra egy tuning dobot, finster yoshimura laser előnyben vagy esetleg remus mert mindenképpen olyat szeretnék amivel magasról motorféknél van az a gyönyörüszép visszadurrogás . ha tudtok ilyen eladó auspuffot irjatok! széles utat mindenkinek hajrá DRZ-sek! :)