Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Az önindítóm már fullos, ki vannak cserélve at áttételi fogaskerekek+a szabadonfutó kompletten...
Ma úgy sikerült beindítani a motort hogy a légszűrőházba egy kupaknyi benzint belocsoltam,úgy pöcc, motoroztam vele úgy fél órát,gond nélkül...Hagytam egy órát pihenni és nem indult... :S Mintha nem kapna benzint...
Valaki tippelhetne mihez kezdjek...
Nekem kb. öt éve csinálta a Csabi,ha jól emlékszem kb. 50 pénz.
szia!
Bocsi csak azt szeretném kérdezni,hogy hova valosi vagy?És mennyiért adnád a mocit?
Köszi!
Nagyonszépen köszönöm!
bocs hosszú lett. a mail volt bemásolva
a martin itt van
Alu és rozsdamentes kör alakú polírozott dob összekötőcsővel, 47000 Ft/db. 100 és 111mm átmérőben.

Ovál polírozott rozsdamentes 56000 Ft/db.

Ovál carbon és titánium 67000 Ft/db.

Trioval polírozott rozsdamentes 58000 Ft.

Trioval carbon és titanium 69000 Ft.

Rozsdamentes ovál dobom van carbon véggel. 59000 Ft.

Ezekből az árakból jön még le a -10% téli kedvezmény!

Ha a dobokhoz TÜV engedély kell, akkor + 2500Ft/db, amely tartalmazza a kiszerelhető hangtompító betétet és az „E” minősítést. Közúti forgalomban legálisan részt vehet, műszaki vizsgán megfelel. A BESZERELT HANGTOMPÍTÓ BETÉTTEL!

Videók a www.sportmotor.hu oldalon a videóknál a „martin” kereső szó alatt.

A MARTIN embléma kék, fekete, piros, és zöld színben választható

Átvétel személyesen, postai utánvétellel, vagy futárral.

Minden dobra 3 év teljes körű garancia!

A tőlem vásárolt dobokra, 20% javítási kedvezmény, sérülés, átalakítás,stb..

A dobok legyártása kb. 10-15 nap.
Fejérmegye- Martonvásár mellett Gyúrón voltam itt is érezték sokan ,még a szomszéd is áttelefonált, mi semmitn em éreztünk, de ezek szerint igaz
Tiszteletem mindenkinek! Érdeklődnék hogy egy akrapovic kipufogó dob mennyibe lenne körülbelül DRZ E-re? Vagy esetleg Martin,Doma?
xl/xr fórumban is írta vki
Föld rengés volt nálunk!
Csákberényben.
Másnál nem?
Lesz egy két napos endúrózás Kmét környékén.
2011 03 26-27

MINDENKINEK OTT A HELYE.
ezt örömmel olvasom hátha addig többen is kedvet kapnak hozzá és eljönnek
bármikor vissza lehet helyezni forgalomba
Hát sajnos igen!
Merre mentek itt az alföldön?
Iszonyatosan pang a használt motor piac.
550-650 közt árultam tavaly még rendszámossan, egyetlen egy érdeklődőm se volt rá,max. pár aki cserélni akart,ilyen 86-os bmw-re meg hasonlókra,utánna már kivonattam inkább,untam a félévente ideiglenes kivonatást...
Hiba volt.
A papíros motorokat sokkal könnyebb eladni, szerintem.
Hello,már nem rendszámos,tavaly kivonattam,mivel én csak földutakon használtam.
Rendszámos a paripa, mert az egyik kollégám DR-Z-t akar venni.

Tegnap a barátom garázsában föztünk egy kis köröm-csülök pörkiszt, és közben karban tartottuk a paripámat:
olaj csere, olajszűrök, új lánc szett, első kerékcsapágy.......apróbb csinosítások.....
készülünk a 2 napos alföldi homokozásra.
hali böcsi mi az ára?
ezen az útvonalon kap áramot a relé behúzó tekercse , ha ez valahol megvan szakadva akkor már nem is teker az önindító, de alap feltétel hogy jó akkuval próbálkozz, ha nincs más akkor egy autó akku...
nézd meg az indító relét, hogy behúz-e, ha betoltad a motort akkor már van világítás ugye?
hello,6-tal felette írtam már
Azt hozzákell tennem,h nem néztünk bele a blokkba,de a hangok alapján dugó,szóval nemtom h a hengerrel van-e vmi,de pont tegnap néztem,h a hengerhüvely és dugó összesen 70-ből jön ki!
Itt a kapcsolási rajz. Ha ebből egy multiméter segítségével nem tudod megoldani, mutasd meg szerelőnek, vagy valakinek aki kicsit ért az elektromossághoz. Nem bántásként, csak látom elég régen szívsz vele, egy szaki meg pár méréssel megállapítja mi a baj. Nem ér ennyi idegeskedést.
érdemes eme csapágyakat beszerezni meret ez is fogyóeszköz
kb 50000km-nél célszerű ellenörizni a DRZ-n,ha szükséges cserélni
és az újat jófajta litiumos zsirban megfürdetve berakni