Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni, hogy milyen választás hátra egy ContiRaceAttack gumi? Ha van vele kapcsolatban tapasztalatotok írjátok le légyszi! Köszi
ELADÓ!
DRZ SM gyári kerék gumival újszerű állapotban(160e ft)!
Ha kell tudok hozzá adni vagy külön is eladók:520 VM D.I.D.láncot kb 500km van benne(15e ft),lánckerekeket,Lucas arany szinű fékátalakítót(15eft),310es első(25e ft),Hátsó féktárcsát(10e ft),Első sárvédőt(10e ft),Bukó gombákat(10e ft).
ár:Egyben 200eft!
SM Hátsó kerék 1db 70e ft gumival.
Van még 1 SM Fordított teleszkóp kompletten 100e ft.
SM Felső munkahenger 15e ft.
E lámpa maszk.
E hűtő idomok utángyártott használt.
Oldal dekni váltó felöli ÚJ! 33eft.
Gázmarkolat ÚJ! 18 eft.
Kipufogó rendszer S tipusra 25 e ft.
Kipufogó könyök E tipusra Új! 18e ft.
Műanyag a kipufogó felöli oldalra 10e ft.
Küllők 800ft/DB.
Kamera Új! 20 e ft!
Nekem is volt már ilyen gondom. Fújd be a küllőt jó kúszóképességű csavarlazító vagy rozsdaoldó spray -vel, várj vele pár percet majd melegítsd meg a küllőanyákat gázmelegítővel. Garantáltan meg fognak lazulni! Utánna meg kend meg a menetet egy kis zsírral és úgy húzd vissza az anyákat.
Egy jó barátom szokta mondani: "nagy úr a meleg"
Ja igen, lehet jobban jársz egy használt felnivel, ha az jó állapotú...
Nekem régen mindig repedtek az RM-en a felnik, hol az első hol a hátsót kellett cserélni:(
Remélem ez a DRZ-nél nem jön elő...
Jól drótkefézd meg a küllőket és az anyákat, majd csavarlazítóval, vagy fékfolyadékkal kend be mindkét oldalát a menetnek!
Hagyd legalább 1 napot állni és közben ismételd 2-3x a kenést!
Ha így sem tudod megfeszíteni akkor vagy elviszed egy szakihoz: pl:Koch Feri,vagy veszel új küllőket és amik teljesen be vannak rohadva azokat cseréled, bár a "centirozáshoz" kell majd valószínűleg a többit is állítani, ami szintén be lesz rohadva, így jóval több küllőre lesz szükséged, mint mai most mozog!
Helló!
Kb 10 nagyon laza küllőm van a hátsóban. Lazák, de kitekerni, feszíteni nem tudom azokat, teljesen be van rohadva. Meg az abroncs is KO. Azon gondolkoztam, nem lenne egyszerűbb venni egy használtat. Tud valaki jó megoldást?
Sziasztok
Most készül a matrica a DRZ-re, de szeretnék a tankra is tenni valamit. Valakinek van esetleg sablonja vagy méretezése hozzá? Nem tudom lemérni sem mert messze van a paripa.
Hasonlóra gondoltam, mint Dávid gépén voltam.
Köszi
L.
Sziasztok!
Volna egy fura kérésem/kérdésem: 520-as láncdarabot keresek, tudjátok olyat amit az ember elhajít mikor méretre vágja az új láncot a motorjára. Olyankor ugye leesik egy 10-20-30 centis darab. Ilyenre volna szükségem egy vagy két darabra. Esetleg levetett teljes lánc is érdekel, ha még van benne egy kis tartalék...
Elég fontos volna, kérem aki tud segítsen!
Ha írsz egy emailt vagy sms-t visszahívlak.
Előre is kösz! herrfp@gmail.com illetve 06 20 365 8385
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Nem szegecset, a kipuf dobnak a két záró végét csinálta különböző formákban. Nekem ezt a Martin személyesen mondta mikor ott voltam nála. Még mutatott is valamilyen régi visszamarat darabokat.
Bódis meg állítólag az Akránál dolgozott régen hegesztőként...
Mit szállított be a rémusnak szegeset
Ki tudja ezekből mi igaz, lehet csak városi legenda...
Ezt szeretem, másolat...vettek egy akra dobot minden motor típusra, majd szétvágták és megszámolták a kis perforált lyukakat, meg megmérték az átmérőjét?
Vagy kivülről fénykép alapján lemásolták? Az ugye nem sokat ér...
Ismerem a tulajdonosát egy elég nagy magyar kipuff gyártónak (benne van az első háromban amiket ilyenkor emlegetni szokás), amikor megkérdeztem mi alapján gyártják a különböző motorokra a csöveket, azt mondta van 4-5 dobjuk és csak az összekötő cső méretét változtatják motoronként. A nagy gyártók dobjai nem véletlenül kerülnek annyiba amennyibe, benne van az pár próbapadon széthullott motorblokk az árban...ezt semelyik magyar gyártó nem engedheti meg magának... Az a jó tuning kipuff amihez adnak részletes karburálási utasítást és ha pl új motorra kerül még a gari sem veszik el!Ilyet nem sok gyártó tud...
Sajnos láttam már sok martin,albert,finster dobtól besült kipuff szelepű motort, és sok hangoztatta,h akra másolat...
Uhogy csak óvatosan a gagyi dobokkal, mert lehet később sokba kerül...
Az Albert pedig elég igényes dobokat csinál (nekem is az volt, azzal együtt vettem a drz-t). Árát nem tudom, de tényleg igényes cucc.
Magyarok közül a legkomolyabb (szerintem többségében csak versenyzők használják, nem véletlenül) a Bódis.
Szerintem válasszátok a legolcsóbbat
A véleményeteket szeretném kérni, hogy milyen választás hátra egy ContiRaceAttack gumi? Ha van vele kapcsolatban tapasztalatotok írjátok le légyszi! Köszi
DRZ SM gyári kerék gumival újszerű állapotban(160e ft)!
Ha kell tudok hozzá adni vagy külön is eladók:520 VM D.I.D.láncot kb 500km van benne(15e ft),lánckerekeket,Lucas arany szinű fékátalakítót(15eft),310es első(25e ft),Hátsó féktárcsát(10e ft),Első sárvédőt(10e ft),Bukó gombákat(10e ft).
ár:Egyben 200eft!
SM Hátsó kerék 1db 70e ft gumival.
Van még 1 SM Fordított teleszkóp kompletten 100e ft.
SM Felső munkahenger 15e ft.
E lámpa maszk.
E hűtő idomok utángyártott használt.
Oldal dekni váltó felöli ÚJ! 33eft.
Gázmarkolat ÚJ! 18 eft.
Kipufogó rendszer S tipusra 25 e ft.
Kipufogó könyök E tipusra Új! 18e ft.
Műanyag a kipufogó felöli oldalra 10e ft.
Küllők 800ft/DB.
Kamera Új! 20 e ft!
e.mail: nagy.david@kalocsakom.hu
SÉRÜLT MOTORHIBÁS DRZ-T VÁSÁROLOK!
06-20-5-636-213
Egy jó barátom szokta mondani: "nagy úr a meleg"
Nekem régen mindig repedtek az RM-en a felnik, hol az első hol a hátsót kellett cserélni:(
Remélem ez a DRZ-nél nem jön elő...
Hagyd legalább 1 napot állni és közben ismételd 2-3x a kenést!
Ha így sem tudod megfeszíteni akkor vagy elviszed egy szakihoz: pl:Koch Feri,vagy veszel új küllőket és amik teljesen be vannak rohadva azokat cseréled, bár a "centirozáshoz" kell majd valószínűleg a többit is állítani, ami szintén be lesz rohadva, így jóval több küllőre lesz szükséged, mint mai most mozog!
Kb 10 nagyon laza küllőm van a hátsóban. Lazák, de kitekerni, feszíteni nem tudom azokat, teljesen be van rohadva. Meg az abroncs is KO. Azon gondolkoztam, nem lenne egyszerűbb venni egy használtat. Tud valaki jó megoldást?
Most készül a matrica a DRZ-re, de szeretnék a tankra is tenni valamit. Valakinek van esetleg sablonja vagy méretezése hozzá? Nem tudom lemérni sem mert messze van a paripa.
Hasonlóra gondoltam, mint Dávid gépén voltam.
Köszi
L.
néztem az adatlapodat látom van Jáwád kipufogó esetleg kerék szép kromozott nem lenne eladó
Volna egy fura kérésem/kérdésem: 520-as láncdarabot keresek, tudjátok olyat amit az ember elhajít mikor méretre vágja az új láncot a motorjára. Olyankor ugye leesik egy 10-20-30 centis darab. Ilyenre volna szükségem egy vagy két darabra. Esetleg levetett teljes lánc is érdekel, ha még van benne egy kis tartalék...
Elég fontos volna, kérem aki tud segítsen!
Ha írsz egy emailt vagy sms-t visszahívlak.
Előre is kösz! herrfp@gmail.com illetve 06 20 365 8385
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt:
http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Mit szállított be a rémusnak szegeset
Ki tudja ezekből mi igaz, lehet csak városi legenda...
Vagy kivülről fénykép alapján lemásolták? Az ugye nem sokat ér...
Ismerem a tulajdonosát egy elég nagy magyar kipuff gyártónak (benne van az első háromban amiket ilyenkor emlegetni szokás), amikor megkérdeztem mi alapján gyártják a különböző motorokra a csöveket, azt mondta van 4-5 dobjuk és csak az összekötő cső méretét változtatják motoronként. A nagy gyártók dobjai nem véletlenül kerülnek annyiba amennyibe, benne van az pár próbapadon széthullott motorblokk az árban...ezt semelyik magyar gyártó nem engedheti meg magának... Az a jó tuning kipuff amihez adnak részletes karburálási utasítást és ha pl új motorra kerül még a gari sem veszik el!Ilyet nem sok gyártó tud...
Sajnos láttam már sok martin,albert,finster dobtól besült kipuff szelepű motort, és sok hangoztatta,h akra másolat...
Uhogy csak óvatosan a gagyi dobokkal, mert lehet később sokba kerül...
Nyomok ide egy kis csemegét:
http://youtu.be/uedW_AoatYU 2011 Anaheim[/L]
Supercross 2011 Phoenix
Magyarok közül a legkomolyabb (szerintem többségében csak versenyzők használják, nem véletlenül) a Bódis.
Szerintem válasszátok a legolcsóbbat