Nekem+gyújtás kapcsoló kellene,
nekem a gázbovdenek balról,kuplung+jobbról van elvezetve a váz mellet és nem feszülnek meg és van magasítóm is,szerintem nem jó helyen vezeted fel a bovdeneket
Jóestét! Érdeklődnék hogy nincsen valakinek DRZ-hez gyujtás kapcsoló fedél az a kis fém amibe benntvan a gyujtáskapcsoló. Nagyon fontos lenne! Megmég olyant szeretnék kérdezni hogy akinek magasabban van a kormány vagy van bennt magasittó hogy nem feszül a bóvden netek? Renthal fatbart vettem rá felraktuk de kicsit feszülnek a bóvdenek.
jó lehet
de tudod hogy nálunk nem olyan könnyü össze dudálni a csapatot
mert hasfájosak vagyunk de remélem sikerül
és a végén egy nagy tömegbe motorozunk
Ez jónak tűnik, csak ne legyen túl közel a DR-Z kupához mert mindkettőre szeretnénk elmenni.
A sátorozás működik szerintem akkor már kibírható az éjszakai hőmérséklet. És így 2 napot motorozhatunk, és nem kell cuccolni és rohanni haza.
Legyen március utolsó hétvégéje 2011.03.26-27
Így aki akar 2 napra jön, aki pedig az 1 naposat választja, van lehetősége dönteni, hogy a szombat vagy a vasárnap jó neki.
Nekem pont azért tetszik a 450-es mert robbanékony, de még kezelhető. Bár néha meg hűl az emberben a sz..r is, mert nagyon meg tud lepni.
Pl.:
Szűk kanyarban kövér gázra nem csak a hátulját tolja ki, hanem közben emeli az elejét is. Ezt a DR-Z-nél nem szoktam meg.
megnézem köszi
nekem a gázbovdenek balról,kuplung+jobbról van elvezetve a váz mellet és nem feszülnek meg és van magasítóm is,szerintem nem jó helyen vezeted fel a bovdeneket
06 harminc hat3hét 59 hetvenhét
ez a helyes
de tudod hogy nálunk nem olyan könnyü össze dudálni a csapatot
mert hasfájosak vagyunk de remélem sikerül
és a végén egy nagy tömegbe motorozunk
ha nem müködik az se baj csak legyen mit fotozni
kiválló
tökröt pötyitetem rá müszer is van csak a inexek kellenek még és mehet
Trubi (Suzuki LTR), talán Helles.
Iszonyt jó buli lesz.
noozsid eset még valaki-k
A sátorozás működik szerintem akkor már kibírható az éjszakai hőmérséklet. És így 2 napot motorozhatunk, és nem kell cuccolni és rohanni haza.
Legyen március utolsó hétvégéje 2011.03.26-27
Így aki akar 2 napra jön, aki pedig az 1 naposat választja, van lehetősége dönteni, hogy a szombat vagy a vasárnap jó neki.
Vélemények?
SÜRGŐS! (nem azért mert szar hanem mert kéne a pénz a másikra!)
Én meg felteszem a sörös üvegeset....
Pl.:
Szűk kanyarban kövér gázra nem csak a hátulját tolja ki, hanem közben emeli az elejét is. Ezt a DR-Z-nél nem szoktam meg.
a képen látható alkatrészek egyban vagy külön eladóak!
egyben 10 000 ft
külön külön kosár 5000
belseje3500
az olajpumpa pedig 5000ft