Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor elsö gumim van ami neked jó dunlop és pirelli 115 és 120 as közepe csont új szálei kb 90%os 4000ft sima de supermoto egyszerü mintát vágok bele ha kell hátsom 160 asben 1db van az pirelli diablo slik csont új 6mm mintával mindenhol 30000ft és drz 165 170 használok és elfér.

1kép vizes gumik 3000ft db
2kép állapotra ilyenek kb a gumik a közepe szinte új

posta oké 1690ft 1,2,3,4db mindegy.
Van de nem vágott.
Szinte új.35 e ft. a pár.
szia

drzmre kellene, 5colos hátsóra és 3,5es elsőre.
jelenleg conti sport attack van rajta hátul 160as,ennél szélesebb nem megy bele elvileg.jobb állapotú érdekelne,kevés pénzé
főleg utcára,de néha pályára... hatalmas túrákat nem csinálok,de ha igen,akkor is bírja egy használt slick. elég ha utcán kibír 2ezer kmt max.kb milyenek vannak,mennyiért és postai küldés megoldható e?!
köszi szépen
okés,bármikor!
Lehet valamelyik héten elkéne menni ezért:
gép
Ha megoldható, természetesen jó tarifáért a szállításra!
nem nagyon dolgozok mostanság.
a picsába
akkor többet a közelébe sem megyek...

Melózol mostanában, vagy mi a helyzet?
Szia mond meg milyen vágott slick kell és adok szarért húgyért.ha van amilyen kell. esö is van
de
szétrugtad!
de ez akkor nem a 3,5 perc motorozásom alkalmával kopott le!?
2db
az mit jelent, hogy pár?
Jaja,cső,váltóba kell pár körmös fogaskerék.
Cső Karcsi!

Mik kellenek a vizsgához, valamikor nekem is lejár a műszakim lassan, így nem megy át ahogy van - egy kis ráhatással?
Cső Kakukk Mester!

Mi a helyzet Gallus megnézte már?
Mikori a zoli gépe?asszem 2006után már be van ragasztva,fel kell dísziteni?nem megy át másképp?
jó meló lehet, én is márciusra meg kell csináljam, de még nincs féklámpa kapcsoló, és kormány kapcsoló, a többi már úgy ahogy megoldott
Nekem nem rég van DR-zm előtte 200 as 2t EXC-m volt azt is szerettem, ismerem ezeket a gépeket, a 4t változatban is, van egy pár a társaságban :) nekem ami a legjobban tetszik az az új 400 as :) igazi kezesbárány
Zolinak csavar ragasztás nekem meg a motort kell feldisziteni a vizsgára
sikerült köszönöm még egyszer ,
http://www.kepesmotor.hu/slick...
kérdezd meg őt,én régen tőle vettem,jó fej.
mármint hogy eléggé kopott és ahhoz képest drága
OLCSÓ használt vágott slicked nincs?
mert akinek van,az az állapotából adódóan is sokat kér érte
én se tudom,Misi lehet hív és akkor megyek.