Kb 2 éve vettem 13-ért nagyon akciósan,ha jól emlékszem motorkiállításon. A teljesen nyitott rendszer, a sportlégszűrő kivágott házzal már kívánta a dynojet-et, mert fulladozott a motor, hozzáteszem a kivágott légszűrőház okozta a fulladozást (a túl sok levegő). Egyébként a szerelők erősen ajánlják mert nagyon durrogott a kipu és ez nem tesz jót a kipufogószelepeknek. Hangsúlyozom csodát ne várjál. Ha elölről kezdhetném, csak egy dobot raknék a motorra, bár a powerbombbal az alulról megnövekedett nyomaték nagyon fontos volt, hogy tökéletesítsem egykerekező tudásomat!
A kipuf. töméshez csak annyit akarok,hogy az enyém most lett megcsinálva /kerámia gyapottal kb 1200 fokot bír / de király lett!
ha érdekel megkérdezem a cimbimet!
Mióta kell a két tükör?Mikor én vizsgáztam csak a balos volt kötelező.Egyébként nekem most is csak ott van fent,a jobbosban minek nézegessem az út szélét.
Én itt vettem 1 sráctól volt 2 neki 1 ami a motorján volt meg ez az új,annyi h ez rmz-250-re való szal összekötő csövet kell rá csináltatnom meg már úgy tervezem hogy a leömlőt is megcsináltatom! csak 50 volt a dob a leömlő meg összekötő 30 lenne szal elég "sokba" lesz mire kész lesz
Szóval nem tudok neked a gyapot-ban segíteni,de szerintem v.mi jobbfajta gyapot tökéletesen megteszi!
Üdv Dávid!
Öszinte leszek nem lett igazán érezhető változás a dob felrakás után.Vagy mégis. Én azt vettem észre hogy a nagy hangtól azt hiszed ,hogy hu de jobban megy a moci de ez érzéki csalódás. Viszont miután feldobtam a megabombos leömlőt, na az már érezhető volt. Lentröl sokkal jobb lett viszont fentröl veszített, amit dynojet sem tudott orvosolni és a légszűrő sem. Szerintem szép hanja van.Te hol vetted a tiedet? Mert az enyémben már cserélni kellene a tölteléket.forgalmazzák nálunk?
Vízmosásba lefele kb5-6m, fasza sár, a lábam lecsúszott a fékről ezért a gép korrektül gyorsult lefele, majd egy gyors leugrás, a motor meg úgygondolta, hogy nekimegy a fának! Hát ennyi! Én meg csak
Elméletileg a rendőr nem kérhet indexet, mert nem kötelező. A műszaki vizsgán kérik, azon motorokra melyek gyárilag fel van szerelve. Ha egy motorra gyárilag nem szerelnek indexet, azt műszakin sem kérik. Ha utólag felszerelésre kerül, akkor annak mindig működnie kell. És ezt már ellenőrizik műszakin és a rendőr is.
De még 1 kérdés dinojet-et mennyiért vetted bele és ajánlod?
A kipuf. töméshez csak annyit akarok,hogy az enyém most lett megcsinálva /kerámia gyapottal kb 1200 fokot bír / de király lett!
ha érdekel megkérdezem a cimbimet!
Én már így vettem de itt Szegeden az egyik havernál van ,ha érdekel megkérdezhetem.
Hol vetted azt a lámpát?Faszán néz ki!
Szóval nem tudok neked a gyapot-ban segíteni,de szerintem v.mi jobbfajta gyapot tökéletesen megteszi!
A szombat jó, de majd
Öszinte leszek nem lett igazán érezhető változás a dob felrakás után.Vagy mégis. Én azt vettem észre hogy a nagy hangtól azt hiszed ,hogy hu de jobban megy a moci de ez érzéki csalódás. Viszont miután feldobtam a megabombos leömlőt, na az már érezhető volt. Lentröl sokkal jobb lett viszont fentröl veszített, amit dynojet sem tudott orvosolni és a légszűrő sem. Szerintem szép hanja van.Te hol vetted a tiedet? Mert az enyémben már cserélni kellene a tölteléket.forgalmazzák nálunk?
(Kapott " új ruhát"...,
szomaton jó a szerelgetünk ?