Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerezz be egy manual-t
videó alapján akarod szétbontani? mit akarsz vele csinálni?
Heló!
Nincs valakinek kép vagy videó anyaga drz blokk szétbontásáról?
ja, azt a hengert nem csak hónolni kell. nikaszilnek helló van
szép moci
köszi szépen de hát így ránézésre is nagyon sokba fájna felállítani gépet még akkor is ha 3 kilóba oda adná.... ha össze számolom inkább veszek belőle majdnem patika állapotút és nem kell szerelgetnem semmi
A blokk ebben is Suzuki
szia, karburátor, segédváz, műanyag tank alapján IGEN
A képek alapján igen!
Sziasztok.
Lecseréltem az E -s DRZmet. Az új: Cagiva Raptor 650. De tesóm átvette a Dörzöst úgyhogy nem ment messzire :)
szevasztok, ma gondoltam gurulok egyet, megint baszott indulni a gép, biztos bééna vagyok, levegő keverék csavar a karbin 1,5 re van kitekerve (Keihin FC - E DRz) ... Lehet megszivattam, én már elképzelni nem tudom, 2 napja simán indult , most cska néha beröffent, aztán elkezdtem lebontani, szikra van stb.. és észre vettem hogy a gáz TPS szenzorom le esett, a karbi tetejéről, ez milyen hibát okozhat?
Sziasztok szerintetek ez valóban E-s változat?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400_e-44
24161
Köszönöm szépen Hori!
dupla dobbal elég jól néznek ki
Szia. Jól megy a gépezet. Épp most indulunk Peti barátommal kicsit motorozni.
Üdv mindenkinek.Üzemanyag csapot kiveszed a 2 csavarral és megtalálod
ezzel elcsúszol , búcsút mondhatsz a cuccnak
Sziasztok!
Már vagy 1 éve nem voltam fórumon. Remélem mindenki jól van, és várjuk a jó időt. No de volna 1 kérdésem van e a drzben benzin szűrő. Még nem kerestem és internet se dobott rá semmit. Köszi a választ előre is ! Üdv
Naneee
Helló.
Ma én is kimentem egy körre itt helyben. Legnagyobb meglepetésmere Lellén a 7-esen velem szembe jött egy fekete DRZ. Sajnos nem ismerem de te Willy talán tudod ki volt ő?
Ezek sem rosszak!
egyszer csússz el és eret vágsz magadon
http://youtu.be/6cavUgjvNvc DRZ-400SM with Yoshimura RS-4 [/L]

micsoda hang :)
már ára is van a kipufogónak :)

link
Helló!
Megvan még az az univerzális fejidom, amit említettél?
Hali.
Hogy működik a szecske?
üdv.