sziasztok segitség kellene ma minden nehézség nélkül elindult a mocim 40percet motoroztam megálltam pihenni 5 percre és ráadom a gyújtást és sekép se hang lámpa nem világít önindító nem hajt .
tolásra elindult hazáig semmi gond.
aksi feküdt ki?
előtte szarakodott az aksim mert bemostam a gépezetnek és rommá hajtattam lemerült feltöltöttem és azota most lőttem be
fa... elsül mi lehet
Nem tudom, hogy ki mennyit küszködött a különböző rendszámtartókkal, és az állandóan eltört sárvédőkkel, mert én elég sokat. Javaslom azoknak, akiknek E-s gépük van, és rendszámmal járnak endurózni, hogy egy ilyet szereljenek fel a sárvédő alá, és onnantól megszűnik a probléma. Nagy előnye még, hogy mindenféle toldalékot masszívan hozzá lehet erősíteni.
üzemanyag ellátás is lehet, karburátor , benzincsap , de a gyújtásnál leeht még pipa vagy kábel hiba is akár, a hibák tárháza végtelen... türelem és kitartás...
Szevasztok!
Rm 250 nél mi lehet a baj h ha egyszer beinul egyszer nem( tegnap beinditottam mentem vele az utcában,ment redesen, ma elövettem h megyünk turni erre amint beindul le is állt,utána semmi,gyertya cserénél megint beindult de akokr is egyböl megállt.
kormánycsapágyat szét kell szedni, én még nem láttam rajta gombot :) a rendszám meg nekem is igy van, nekem már a sárvédő toldat elrepedt 4 centi hosszan emiatt, én felteszem majd a gyári SM lámpát toldattal.
Hali. A kormánycsapágyakat hogy tudom zsírozni? Van valahól rajta zsírzógomb? Másik kérdésem tud valaki valami jó megoldást a rendszámtarta megemelésésre, mert a kipufogóm egyfolytába elhajlítja.Vagy lehet valahonnan rendeni valami olyan véget lemezből amit fel lehet hajlítani?
Kezelési útmutató az megint más szerintem, én nekem szerelési útmutató van angolba, ahol pl leírják milyen szerszámok kellenek, mit kell mérni, miylen hézagok, multiméterrel milyen pontok közt mit mérsz, kapcsolási rajzokkal stb...
Szia, angol :) hmm magyar, én nekem az fel se merül a kicsi agyamba amekkora világ nyelv a mienk ... szerencsére jól tudok angolul, a szakma megköveteli
tolásra elindult hazáig semmi gond.
aksi feküdt ki?
előtte szarakodott az aksim mert bemostam a gépezetnek és rommá hajtattam lemerült feltöltöttem és azota most lőttem be
fa... elsül mi lehet
Nem tudom, hogy ki mennyit küszködött a különböző rendszámtartókkal, és az állandóan eltört sárvédőkkel, mert én elég sokat. Javaslom azoknak, akiknek E-s gépük van, és rendszámmal járnak endurózni, hogy egy ilyet szereljenek fel a sárvédő alá, és onnantól megszűnik a probléma. Nagy előnye még, hogy mindenféle toldalékot masszívan hozzá lehet erősíteni.
Rm 250 nél mi lehet a baj h ha egyszer beinul egyszer nem( tegnap beinditottam mentem vele az utcában,ment redesen, ma elövettem h megyünk turni erre amint beindul le is állt,utána semmi,gyertya cserénél megint beindult de akokr is egyböl megállt.
Motorvásárlás előtt vagyok, S-es drz lenne a kiszemelt.
Vélemény: negatív, pozítív, szervíz ?
Javitsatok ki ha tevdek.
amit a Szilvi belinkelt amin kinvoltunk
szóval ja,szeret ugra bugrálni és arra jobb a crf
ha minden igaz akkor CRF450