Igen,de nem minden fcr-megy rá!
nekem egy ktm 525 exc-ről származó van rajta és egy kis okosítással jó rá!
De arra készülj fel,hogy sokat kell állítgatni,ha nem egy dr-z ről leszedett karbit raksz föl rá!
Hello!
Nálam is ugyan ez van most, (arra várok hogy elkészüljenek az alkatrészek) és rakhassam össze. Egyébként utánna ha félévente megzsírozod nem lesz vele gond. Egy-két jó tanács: Ha már rászántad a pénzt és felújítod, akkor a himbát soha ne mossad sterimobbal, mert az öli meg rendszerint hogy a saras vizet bemosod a szimeringek alatt és az szépen elkezd dolgozni a himbában! A másik, hogy a zsírzod majd nemárt kivenni azt a három csavart sem amiken a persely van rajta és a csavart megzsírozva visszatenni, mert piszkosul rá tud rohadni a persely! Én amit csináltatok most hozzá perselyeket már direkt ezért el van látva egy zsírzólyukkal, hogy a csavar és a persely között is tudjam zsírozni szétszedés nélkül.
ELADÓ!
DRZ SM gyári kerék gumival újszerű állapotban(160e ft)!
Az ár tartalmaz:520 VM D.I.D.láncot kb 500km van benne(15e ft),lánckerekeket,Lucas arany szinű fékátalakítót(15eft),310es első(25e ft),Hátsó féktárcsát(10e ft),Első sárvédőt(10e ft),Bukó gombákat(10e ft).
Külön is eldók!
ár:Egyben 200eft!
06-20-5-636-213
jóóestéket rálestem uncsitesóm szekerére, nem tűnik az rossznak, bár a himba lóg kicsit, más gondot nem nagyon találtam
az lenne a kérdésem h a DRZ-nek a kerekébe benne van az évjárat
visszont akkor jól kölcsönkérheted
legalább akkor amikor megyünk felétek